Rüyada Kabristan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kabristan görmenin manası nedir ve rüyasında kabristan ziyareti gören kişi bu durumu nasıl yorumlamalıdır? Kabristan ile ilgili bütün rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Kabristan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kabristan Görmek

Rüyada kabristan görmek, genellikle üzüntüye ve gözyaşına yorulmaktadır. Rüya sahibinin büyük bir buhran geçireceğine, bu nedenle yaşama sevincini yitireceğine delalet eder. Bazı rüya tabircisi, bu rüyayı cephede gönüllü olarak vatanı ve milleti için savaşan kimselere yormaktadır. Rüya sahibinin cesur yapısına delalet etmektedir.

Rüyada Kabristan Görmek

Rüya tabirlerinde rüyada kabristan görmenin manası ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kabristan Ziyareti Görmek

Rüyada kabristan ziyareti yaptığını görmek, kişinin başının dertte olduğuna, bu nedenle de suçlanacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin Allah katında kötü ve kirlenmiş bir duruma geldiğine de yorulmaktadır.


Rüyada Mezar Görmek

Rüyada mezar görmek, rüya sahibinin hem maddi anlamda hem de sağlığında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada mezar görmek, mutlu ve güzel bir hayat yaşarken alınacak bir haberle yıkılmaya ve sorunlarla mücadele etmeye işaret etmektedir.

ruyada-kabristan-gormek.jpg

Rüyada kabristan görmek, gam, keder, üzüntü ve gözyaşı demektir. Rüya sahibinin büyük bir buhran yaşayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Mezar Kazmak

Rüyada mezar kazdığını görmek, uğursuzluk olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin başına gelecek felaketlere delalet etmektedir. Rüyada mezar kazmak, genel olarak çok meraklı olmaya ve yanılmaya işaret etmektedir.


Rüyada Mezardan Çıktığını Görmek

Rüyada mezardan çıktığını görmek, rüya sahibinin istekleri ve arzularının yerine geleceğine rivayet eder. Kişinin düze çıkacağına işaret etmektedir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada mezardan çıkmak, zoru başarmaya ve herkesi şaşırtmaya yorulur.


Rüyada Mezar Taşı Okumak

Rüyada mezar taşı görmek, kadir kıymet bilmeyen, mutlu olamayan bir kimsenin varlığına delalet eder. Rüya sahibinin içinde olduğu ruh çöküşü ve yaşadığı bunalım olduğuna rivayettir.


Rüyada Mezarda Birini Görmek

Rüyada mezarda birini görmek, anlaşmazlık ve kavga yaşamaya yorulmaktadır. Rüya sahibinin anlaşmazlık yaşadığı kişiye karşı geri adım atmayacağına ve hoşuna gitmeyen işlere girmek zorunda kalacağına işaret eder.


Rüyada Kabristanın Yanından Geçtiğini Görmek

Rüyada kabristanın yanından geçmek, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağı anlamına gelir. Kişinin evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, huzurlu bir aileye sahip olduğuna rivayet eder.


Rüyada Kabristanda Fatiha Okuduğunu Görmek

Rüyada mezarlıkta fatiha okumak, kişinin ne kadar vefalı, ne kadar hayırlı biri olduğuna işaret eder. Bu kişinin çok hayırlı ve dinine bağlı birisi olduğuna delalettir. Rüyada kabristanda fatiha okumak, ele geçen fırsatları değerlendirmeye işarettir.


Rüyada Kabristanda Su Görmek

Rüyada kabristanda su görmek, rüyayı gören rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine ve elini attığı her işte başarı sağlayacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin yeni iş girişimlerinde bulunacağı anlamına gelir.


Rüyada Mezarlıkta Oturduğunu Görmek

Kişinin rüyasında mezarlıkta oturduğunu görmesi, rüya sahibinin hayatın yolunda gitmesine ve sorunların azalmasına rivayet eder. Kişinin yapılan iyiliği bozmaya ve acı çekmeye alamettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.