Rüyada Çanak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çanak görmek ne manaya gelir? Rüyasında çanak gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Cevaplar, rüya tabirleri kitaplarındaki bilgiler doğrultusunda derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Çanak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çanak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çanak görmek, kısmet ve rızk manalarına gelir. Rüyasında çanak gören kimsenin rüya yorumu, çanağın boş mu dolu mu olduğuna ve içindeki yemeğin niteliğine göre yorulur. Yorumculara göre rüyada görülen çanak dolu ise rızk bolluğuna, boş ise kıtlığına delalet eder. Çanak içinde sunulan yemek tatlı ise hayra yorumlanır, acı ya da ekşi ise tam aksi yorum yapılır.

Bazı tabircilerin sözlerinde ve rüya tabiri kitaplarında yer alan yorumlara göre rüyada çanak görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Çanak Görmek

Çanak rızk demektir. Çanağın dolu olması bol rızk, boş olması ise kıtlık manasına gelir.


Rüyada Çanakta Tatlı Görmek

Çanak içinde tatlı olduğunu görmek sevilen ve değer verilen kimseye işarettir. Tatlıyı yiyorsanız birlikte iş yapacağınıza ve karşılıklı menfaat elde edeceğinize yorulur. Sevdiğiniz kimse ile aynı sofradaysanız ve çanaktan tatlı yiyorsanız o kimseler ile aranızdaki bağ kuvvetlenecektir denir.


Rüyada Çanağı Sıyırmak

Çanakta kalan yemek artıklarını ya da son lokmayı sıyırmak ve onun ziyan olmasını önlemek bereket demektir. Hanenize gelecek berekete yorumlanır.


Rüyada Çanağı Yalamak

Çanakta yeterli yemek olmadığını ve doymadığınızı görüyorsanız, ayrıca çanaktaki yağı ya da olmayan artıkları yaladığınızı görüyorsanız o zaman evinize kıtlık gelecek ve bereketi kaçacak demektir.


ruyada-canak-gormek.jpg

Rüyada çanak görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceği demektir. Kişinin şansın ve istikbalin açık olduğu anlamına gelir.


Rüyada Boş Çanak Görmek

Kimilerine göre rızk azlığı manasına gelirken kimi yorumculara göre gerçekleşmeyecek istekler manasına gelir.


Rüyada Elindeki Çanağı Düşürmek

Başlanan işin yarım kalacağına ve mutlu sona ulaşamayacağınıza yorulur.


Rüyada Cam Çanak Görmek

Cam çanak iyi huylu kadın ve sırrı olmayan kimse demektir. Kimi yorumculara göre ise çocuğu olmayan kimselere işaret eder.


Rüyada Ahşap Çanak Görmek

Tahta çanak görmek yardım alacağınız ve size hayrı dokunacak kişiye işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.