Rüyada Testi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada testi görmek ne manaya gelir? Rüyasında su testisi gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında rüyada testi görmek hakkında neler yazar? Merak ettiğiniz cevaplar haberimizde...
Rüyada Testi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Testi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada testi görmek, varlıklı kimse ve güvenilir insan manalarına yorulur. Rüya yorumcularının belirttiği görüşlere göre rüyasında toprak testi gören kimse için rüya yorumu; ʺVarlıklı kimseden yardım alacak, zengin bir dostuyla iş yapacak, ortak alarak işini büyütecek, yabancı ülkeden insanlarla çalışacaktır.ʺ şeklindedir. Bu yorumculara göre rüyada testi görmek, hayırlıdır ve özellikle iş hayatı hakkında gelişmeler getireceğine delalet eder.


Rüyada Testi Görmek

Testli görmek, kimi yorumcuya göre işleri büyütme ve iş yaşantısında başarı manalarına gelirken, kimine göre ömrün kısaldığına işarettir. Testiden su içen kimse ömrünün çoğunu yaşamıştır denir.


ruyada-testi-gormek.JPG

Rüyada testi görmek, mal ve mülk edinmek demektir. Bu yorumculara göre rüyasında testi gören kimse helal para kazanır ve kazandığı paralar ile mal sahibi olur. Bu kimse parasını nasıl kullanması gerektiğini bilir. Çok temiz ve huzurlu yaşar. Bu yorumculara göre rüyada görülen testi bazen olumsuz manalara da gelir. Mesela rüyada testiden su içtiğini gören kimsenin ömrünün kısaldığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Testiye Su Doldurmak

Rüya sahibinin rüyasında testiye su doldurduğunu görmesi, bu rüya maddi kazanç demektir. Para kazanacak ve bu para çocuklarının çocuklarına dahi yetecektir.


Rüyada Testiden Su İçmek

Rüya sahibinin rüyasında testiden su içtiğini görmesi helal mal yemeye yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında Allah korkusunu gözeterek hareket etmesine ve hayır işleyip yardıma muhtaç insanlara yardım ettiğine delalet eder.


Rüyada Testiyi Kırmak

Rüya sahibinin rüyasında testiyi kırdığını gören kişi evli ise çocuğu olur. Bekar ise beklemediği yerden toplu para gelir.


Rüyada Testiden Şarap İçmek

Rüyada şarap testisi görmek güzel bir kadın ile evlenmek manasına gelir. Evli kimseyi için güzel bir kadından yardım görüleceğine işaret eder.


Rüyada Su Dolu Bir Bakraç Görmek

Rüya sahibinin rüyasında su dolu bir bakraç görmesi helal ve hayırlı bir şekilde kazanılmış olan mala ve paraya yorulur. Verilen emeklerin boşa çıkmayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.