Yeşilin ve Mavinin Buluştuğu Rize'de En İyi 7 Otel

Doğasıyla kendine hayran bırakan Rize'de tatil yapmayı planlıyorsanız, kalabileceğiniz en iyi otelleri sizler için liste haline getirdik.
Yeşilin ve Mavinin Buluştuğu Rize'de En İyi 7 Otel

Doğasıyla kendisine hayran bırakan Rize hem yerli hem de yabancı birçok turisti kendisine çekiyor. Yeşilin ve mavinin buluştuğu bu şehir, yaylaları ve coşkun akan dereleriyle giden herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Bundan yola çıkarak hazırladığımız bu içeriğimiz, Rize'ye gittiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi otellerden bir liste içeriyor. Hem merkezde hem de yaylalarda bulunan oteller arasında en iyilerini barındıran listemiz, müşteri yorumlarına göre en yüksek otellerden oluşuyor.

Rize'nin En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Babillon Hotelİyidere10/9.9
2Rize Ridos Thermal Hotel & SPAİkizdere10/9.8
3Ramada Plaza by WyndhamEngindere10/9.9
4Kaf Dağı Konak OtelDerepazarı10/9.8
5Ricosta HotelAlipaşa10/9.8
6Kaçkar Resort HotelÇamlıhemşin10/9.8
7Ayder Elizan Dağ EvleriÇamlıhemşin10/9.9

Rize'nin En İyi 7 Oteli

İşte Rize'ye gittiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Babillon Hotel

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Hijyen
Havuz

Rize'nin en iyi otellerinden biri olan Babillon Hotel, lüksü ve konforu bir arada sunuyor. Karadeniz'e sıfır konumuyla da eşsiz bir manzara sunan bu otel, açılır kapanır sisteme sahip olan havuzuyla da hem yazları hem de kışları rahatça yüzebilmeyi sağlıyor. Alanın da uzman terapistlerin bulunduğu bu otelde SPA ve hamam gibi ıslak kullanım alanları da misafirlerin rahatlamasını sağlıyor.

Telefon(0464) 253 53 00
AdresFıçıtaşı Mah, 3.Küme Küme Evleri No: 79/1, 53600 İyidere/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Rize'nin en iyi oteli diyebilirim. Temiz, ferah ve güler yüzlü personelleri tercih sebebim. Çok teşekkürler bu güzel hizmet için.

? Konumu harika, Karadeniz bölgesinde kalabileceğiniz en iyi otellerden biri.

2. Rize Ridos Thermal Hotel & SPA

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Termal Havuz
Manzarası

Rize'de doğayla baş başa dinlendirici bir tatil yapmak isteyenlerin tercih etmesi gereken Rize Ridos Thermal Hotel & SPA, güvenli turizm sertifikasına sahip. Standart odalardan modern suit odalara kadar birçok farklı seçenek sunan bu otel; açık, kapalı, kadınlara ve erkeklere özel dört farklı termal havuzuyla beğeni topluyor.

Telefon(0464) 416 21 50
AdresRİDOS Termal Otel, 53690 Ilıcaköy/İkizdere/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Kısa sürede kaldığımız halde çok keyifli bir oteldi, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak çok zengindi. Personeller çok güler yüzlü, odalar çok temizdi.

? Doğanın içinde mükemmel bir yer.

3. Ramada Plaza by Wyndham Rize

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Hijyen
Hamam ve SPA

Rize'nin 5 yıldızlı otelleri arasında öne çıkan Ramada Plaza by Wyndham Rize, kapalı havuzu, ücretsiz kahvaltı büfesi, ücretsiz otoparkı ile misafirlerini memnun ediyor. Türk ve İtalyan lezzetlerinin sunulduğu restoranıyla da lezzet şöleni sunan bu otel, hamam ve SPA hizmetleriyle de rahatlatıcı bir konaklama sunuyor.

Telefon(0464) 229 01 53
AdresEngindere, TEMİZEL TURİSTİK TESİSLERİ, SEVGİ CAD NO18, 53020 Rize Merkez/Rize

Google Müşteri Yorumları

? İş nedeniyle konaklama yapmıştım. Otelin imkanları ve bölgede eşsiz olması onu mükemmel yapıyor.

? Rize de gönül rahatlığı ile kalabileceğiniz bir otel. Temiz ve çalışanlar gayet nazikti. Aldıkları para kuruşu kuruşuna helaldir.

4. Kaf Dağı Konak Otel

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hijyen
Çalışan İlgisi

Rize'de konaklayabileceğiniz en iyi otellerden biri olan Kaf Dağı Konak Otel, 18. yüzyıl mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlayan bu otel, deniz manzaralı odadan suit odaya kadar farklı seçenekler sunuyor. Dekorasyonuyla da otantik hava sunan bu otel, eşsiz deniz manzarasıyla ve yemyeşil doğasıyla insanın içini açıyor.

Telefon(0464) 416 14 53
AdresSandıktaş köyü, Derepazarı/RİZE, 53940 Derepazarı/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Otelin konumu, manzarası ve iç dizaynı muhteşem, temizlik konusunda da başarılı. Çalışanlar ilgili ve en önemlisi çözüm odaklı. Sadece kahvaltı menülerine sıcak yiyecekler eklerlerse süper olur.

? Çalışanlar nazik, ortam güzel ve ferah, yemekler ise gayet lezzetli.

5. Ricosta Hotel

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konumu
Çalışan İlgisi

Rize merkezde denize sıfır bir şekilde konumlanan Ricosta Hotel, açık ve kapalı havuzuyla misafirlerinden tam not alıyor. Kendisine özel plajı bulunan bu otel, SPA ve masaj hizmetleriyle de misafirlerinin kendilerini özel hissetmesini sağlıyor. Konforlu ve hijyenik odalar sunan bu otel, güler yüzlü çalışanları sayesinde Rize'de konaklanabilecek yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0464) 213 90 53
AdresAlipaşa, Sahil Caddesi No: 1 D:101, 53870 Merkez/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Denize sıfır konumda, oldukça şık bir Hotel.

? Otel ve otel çalışanları gerçekten 5 yıldızı fazlası ile hak ediyor, her şey için teşekkürler ?

6. Kaçkar Resort Hotel

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konfor

Doğanın kucağında yer alan Kaçkar Resort Hotel, konforlu odalarıyla giden misafirlerinden beğeni topluyor. Rize'de balayı yapmak isteyen çiftlerinde tercih ettiği bu otel, yemyeşil doğanın içinde sessizce tatil yapmayı düşünenler tarafından ilgi görüyor.

Telefon(0464) 657 20 53
AdresKaçkar Dağları Milli Parkı, Ayder Turizm Merkezi, D:4, 53750 Çamlıhemşin/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Şuana kadar gittiğim bütün oteller arasında en iyisi diyebilirim. Kesinlik Ayder'de tercih edilmesi gereken ilk otel.

? Güzel konforlu bir otel. Doğayla iç içe olmak daha da güzel.

7. Ayder Elizan Dağ Evleri

Rize'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Hijyen
Aktivite Çeşidi

Ayder yaylasında bulunan Ayder Elizan Dağ Evleri, doğa severlerin Rize'de en çok tercih ettiği otellerden biri. Konforlu odaları ve güler yüzlü çalışanlarıyla beğenilen bu otel, hem yazları hem de kışları sunduğu doğa manzaralarıyla herkesi kendisine çekiyor. Bungalovlardan şömineli ve jakuzili odalara kadar birçok seçenek sunan bu otel, lüksü ve samimiyeti bir arada sunuyor.

Telefon(0464) 657 20 60
AdresAyder yaylası, 53750 Yukarışimşirli/Çamlıhemşin/Rize

Google Müşteri Yorumları

? Gerçekten çok memnun kaldık.. İlgi alaka ısınma her şey güzeldi birçok aktiviteyi de yaptırıyorlar..

? Ayder Yaylası’nın konumu itibari ile en güzel yerinde. Doğa ile iç içe, derenin sesiyle uyanmak muhteşemdi. Odalar temizdi, ayrıca personel de çok güler yüzlü ve ilgiliydi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Rize'nin Meşhur LezzetleriRize'de Gezilecek Yerler
Rize'de Festival ZamanlarıRize Hakkında Bilinmeyenler

Rize'de hangi otelde kalınır?

Rize'de kalacağınız oteller arasında; Babillon Hotel, Rize Ridos Thermal Hotel & SPA, Ramada Plaza by Wyndham Rize, Kaf Dağı Konak Otel, Ricosta Hotel, Kaçkar Resort Hotel ve Ayder Elizan Dağ Evleri Rize'de bulunan en iyi otellerdir.

Rize merkezde nerede kalınır?

Rize merkezde kalacağınız bir yer arıyorsanız eğer; Ramada Plaza by Wyndham Rize ve Ricosta Hotel merkezde bulunan en iyi otellerdir.

Ayder'de nerede kalınır?

Ayder yaylasında konaklayabileceğiniz yerler arasında Ayder Elizan Dağ Evleri, Kaçkar Resort Hotel, Ayder Resort Otel, Manzara Butik Otel ve Ayder Villa De Pelit Ayder yaylasında kalabileceğiniz en iyi otellerdir.

Rize'nin nereleri meşhur?

Rize'nin meşhur yerleri arasında; Palovit Şelalesi, Şahin Tepesi, Ayder Kaplıcaları, Gito Yaylası, Ayder Yaylası, Zilkale, Anzer Yaylası ve Rize Kalesi Rize'de gezilecek turistik yerlerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.