Hesaplı Fiyata Kablosuz Kulaklık: Realme Buds Air İnceleme

Ülkemizde çokça tercih edilen kablosuz kulaklıklara yeni bir soluk getiren realme Buds Air modelini sizler için inceledik.
Hesaplı Fiyata Kablosuz Kulaklık: Realme Buds Air İnceleme

Realme Buds Air

Estetik duruşu ve ufak tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Realme Buds Air kablosuz bluetooth kulaklık hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

İşte Bluetooth 5.0 kullanan Realme Buds Air inceleme.

Teknik Özellikler
Aktif Gürültü Önleme (ANC)Var
Suya & Tere DayanıklılıkVar
Kullanım ŞekliKulakiçi
Çift Telefon DesteğiYok
Bluetooth Versiyon5.0
Kulaklık ŞekliTWS
Dinleme Süresi17 Saat
Kullanım Mesafesi10 m
Şarj TipiType-C
Amazon
Fiyatlarını Gör
Realme
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Kablosuz şarj güzel olmuş. Öyle kulaklıkla müzik dinleyen biri değilimdir ancak müzik performansını beğendim. Sesler kaliteli geliyor, enstürmanlar net. Tıklama olayı çok hassas olmasa bile iş görür. Asıl bahsetmek istediğim oyun modunda gecikme gerçekten azalmış. PUBG de denedim ve beni şaşırttı. Önceden başka bir kablosuz kulaklıkla oynamayı denemiştim, tam bir hüsrandı. Ses çok geç geliyordu ancak bu kulaklıkla cidden en aza indirilmiş gecikme. Sanırım birkaç yıla bu teknoloji olmuş diyebileceğiz.

? Ürün tam bir fiyat performans ürünüdür. Kardeşimde Apple Airpods Pro var ses kalitesi onun kadar olmasada mikrofon kalitesi daha iyi rüzgarlı ve sesli ortamda bile karşı tarafa gürültü gitmiyor, çok hızlı bağlantı kuruyor ve ses gecikmesi çok düşük anlaşılmıyor. Bir tek problem kauçuk olmaması ve kulaklıkların şarjını gösteren programın kutunun şarjını göstermemesi. Ama kauçuk olmaması çok rahatsız etmiyor. Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık.


İnceleme

1. Yeni sürüm Bluetooth kulaklık özelliklerine sahip olan model kullanıcılarının en net ve en gerçek ses kalitesine ulaşması için tasarlanmıştır. Kablo engelleri olmadan telefonunuza hızlıca bağlayabileceğiniz ürün R1 çipi ve kullandığı Bluetooth 5.0 ile kablosuz olmasına rağmen oldukça düşük bir gecikme performansı sunuyor.

Realme Kablosuz Kulaklık

2. Hızlı otomatik bağlantı seçeneğini aktif ederek telefonunuzu bir kere bağlayabilir, sonraki kullanımlarınızda kulaklığı telefona bağlamak için uğraşmazsınız. Kulaklık kutusundan çıkarıldığı an bağladığınız telefon ile kendini eşleştirerek sizi uğraşlardan sakınır.

Realme Kablosuz Kulaklık

3. Akıllı kulak içi tespiti özelliği sayesinde kullanıldığının farkına varan ürün optik sensörleri kullanır. Bu optik sensör kullanıldığını fark ettiğinde otomatik olarak dinlediğiniz müziği başlatır ve aynı şekilde kulaklığı çıkardığınız an bunu fark ederek müziği durdurur.

Realme Kablosuz Kulaklık

4. Her açıdan rahatlık sağlamak için üretilen kulaklığın dokunma kontrolleri ise oldukça kolaydır. Çift tıklayarak arama yanıtlayabilir, müziği başlatıp durdurabilirsiniz, üç kez tıklayarak şarkı atlayabilirsiniz, çiftlerden herhangi birine uzun süre basarsanız aramaları reddedebilir, sonlandırabilir ve sesli asistanı başlatabilirsiniz, son kontrol modu olarak çiftlerin ikisine de uzun süreli basarsanız oyun modunu aktif edip kapatabilirsiniz.

Realme Kablosuz Kulaklık

5. Kablosuz şarj özelliği sayesinde satışlarını arttıran Realme Buds Air hem kullanımda hem şarjda kablo kullanmayarak dikkat çekmeyi başarıyor. Kulaklıklarınızı şarj etmek için 10W gücünde kablosuz şarj cihazının üzerine koymanız yeterli oluyor. Üzerindeki LED ışıklar sayesinde ne kadar dolu olduğunu anladığınız kulaklık kablolu şarj istediğiniz zaman ise Type-C giriş kullanıyor.

Realme Kablosuz Kulaklık

6. Oldukça uzun süre kullanım imkanı veren kulaklık toplamda 17 saatlik bir pil ömrüne sahip. Tam şarj ile oyun ve müzik dinlemenin keyfine aralıksız 17 saat varabilmenizi sağlayan kulaklığın şarj bilgilerini telefonunuz üzerinden takip edebilir, böylece kapanmadan önce şarja koyabilirsiniz.

Realme Kablosuz Kulaklık

7. Realme Buds Air üzerinde olan ikili mikrofon ile arama sırasında sesinizi oldukça net bir şekilde iletir. Arama esnasında çevre gürültüsü engelleme teknolojisini devreye sokan ürün en yüksek çevre gürültülerinde bile maksimum performans sunarak karşı tarafın sesinizi net almasını sağlar.

Realme Kablosuz Kulaklık

8. Kullanılan malzeme kalitesi ve tasarımı ile gençlerin oldukça tercih ettiği Realme Buds Air şık ve estetik duruşu, kavisli yapısı ve teknik özellikleri ile görüntü kirliliğinden uzak bir üretime sahip.

Realme Kablosuz Kulaklık

9. A4 kağıdı ağırlığı (4.3 gram) sloganı ile gündeme oturan kulaklık 4.2 gram ağırlığına sahiptir. Kullanımı oldukça rahat olan bu kulaklık söylenilene göre yüzden fazla insanın kulak testlerine göre üretildi.

Realme Kablosuz Kulaklık

10. Son 1 yıl içinde oldukça fazla satılan, sarı, siyah ve beyaz renkleri bulunan bu kablosuz kulaklık modelinin Türkiye üzerindeki fiyatı ise 429 TL.Realme Kablosuz Kulaklık


Benzer Tavsiye Önerileri
Samsung Galaxy Buds Plus İncelemeHuawei FreeBuds 3 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Realme
Kablosuz Kulaklıklar
Aradığın
Fiyatları Gör

Realme Buds Air Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Realme'nin en çok satan kablosuz kulaklık modeli Buds Air hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

Realme Buds Air kaç TL?

Fiyat performans kablosuz kulaklıklardan olan Realme Buds Air, 500 ila 1000 TL arasında fiyatlara satılıyor.

Realme Buds Air kaç mAh?

17 saat dinleme süresi olan ürün, 50 dakika içerisinde tam şarj kapasitesine ulaşıyor.

Realme Buds Air tere dayanıklı mı?

Evet, çok satan kablosuz kulaklık, suya, toza ve tere dayanıklı olarak üretiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.