Hızlı Şarj Olabilen: Samsung Galaxy Buds+ İnceleme

Sahip olduğu özelliklerle rakiplerinin bir adım önüne geçen Samsung Galaxy Buds Plus'ı ayrıntılı bir şekilde inceledik.
Hızlı Şarj Olabilen: Samsung Galaxy Buds+ İnceleme

Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus özellikle tasarım konusunda rakiplerinden oldukça farklı olmaktadır. Galaxy Buds ise tıkaç şeklinde kulağınıza tam oturan bir tasarıma sahiptir. Geliştirilen pil ömrü ve birçok özelliğiyle kullanıcıları tarafından iyi yorumlar alan Galaxy Buds Plus’ı derinlemesine bu içeriğimizde inceledik.

İşte uzun dinleme süresi bulunan Samsung Galaxy Buds+ inceleme.

Teknik Özellikler
Boyut17,5 x 19,2 x 22,5 mm
BağlantıBluetooth 5.0
UygulamaAndroid, iPhone
Mikrofon2 dış, 1 iç mikrofon
Kullanım Süresi11 saate kadar
Şarj Kılıfı ile Kullanım Süresi22 saate kadar
Konuşma süresi7,5 saat
Ağırlık6,3 gram
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Ürün parasının hakkını veriyor. Ben galaxy note 8 de kullanıyorum gayet hızlı ve stabil. Basslar tizler efsane. Uzun süredir kulak içi kulaklıklarda sıkıntı yaşıyordum, ufak bir sarsıntıda kulağımdan düşüyordu, bu ürün kulağıma tam oturdu ve düşmüyor. Mağazayı da tebrik ediyorum ürünü çok güzel ve sağlam paketlemişler. A.B.

? Kulaklığın kulağa oturuş biçimi mükemmel. Çevredeki sesleri %85 %90 oranında kesiyor, tabii ki doğru kulaklık uçları takıldığında. Ses kalitesi gerçekten çok iyi tizler ve baslar dengeli. Ses yüksekliği de gayet yeterli geldi bana. T.Y.


İnceleme

1. Samsung kablosuz kulaklık modellerinde AKG ile çalışmaya başladı. AKG’nin de desteğiyle Galaxy Buds Plus ses konusunda iddiasını arttırdı. Buds tek yollu hoparlör ile piyasaya sunuldu. Bu nedenle kullanıcıları tarafından ses düzeyi yeterli bulunmadı. Buds’a kıyasla Galaxy Buds Plus modellinde 2 yollu hoparlör (woofer+tweeter) sayesinde daha iyi bir ses deneyimi olanağı sunuyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy Buds Plus AKG tarafından optimize edilerek performansını arttırmayı başardı.

Mikrofon sayısının artmasıyla birlikte Galaxy Buds Plus sesinizi karşı tarafa daha net aktarabilmektedir. Mikrofonu dışarda 1 tanesi de içerde olmak üzere Samsung Galaxy Buds Plus toplam 3 adet mikrofona sahiptir.

Samsung Kablosuz Kulaklık

2. Üst yüzeyinde ki dokunmatik yapısıyla kulaklığınızı kullanırken eş zamanlı birden fazla komut verebiliyorsunuz. Tek dokunuşla şarkıyı oynatabiliyor, duraklatabilir, çift dokunursanız da sonraki şarkıya geçebiliyorsunuz. Bunlarla birlikte çağrı engelleyebilir veya cevaplayabilirsiniz. 3 kez dokunursanız da başka bir şarkıya geçebiliyorsunuz.

Bu tanımlamaları kendiniz istediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Galaxy Wearble yazılımı üzerinden tanımalarınıza istediğiniz fonksiyonları atayabilirsiniz. Dilerseniz ortam sesini aktifleştirebilir ya da Sportif’a tek dokunuşla erişebilirsiniz. Bunlar gibi birçok fonksiyonel özelliği kendiniz dilediğinizce ayarlayabilirsiniz.

Yine Galaxy Wearble yazılımı üzerinden kendi özel ekolayzır ayarınızı yapabilirsiniz. Yumuşak, dinamik, bas güçlendirme gibi özelliklerini kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Ortam sesini de düşük, orta, yüksek gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Samsung Kablosuz Kulaklık

3. Samsung Galaxy Buds Plus’ı kulağınıza taktığınız andan itibaren bulunduğunuz ortamdan adeta soyutlaşıyorsunuz. Çevrenizde ki sesleri duyma olanağınızı da en aza indiriyor. Bu bazı konularda tehlikeli olabilmektedir. Örneğin trafikte araba seslerini duymamanız tehlikeli olabilir. Eğer ortam sesi özelliği açarsanız çevreniz de ki sesleri sizi rahatsız etmeden mikrofonları sayesinde size iletecektir. Böylece hem müzik dinleyip hem de çevrenizde ki seslerden haberdar olabilirsiniz.

Samsung Kablosuz Kulaklık

4. Galaxy Buds diğer kablosuz kulaklıklarına kıyasla oldukça kendini geliştirdi. Kulaklıklarının bataryası 85mAh şarj kutusunun ise 270mAh yani kulaklıklarınızı hiç şarj etmeden 11 saat boyunca kesintisiz kullanabiliyorsunuz. Eğer şarj kutusunu da dahil edersek 22 saate kadar kullanım ömrü sunmaktadır. Samsung Galaxy Buds Plus rakiplerinin nerdeyse 2 katı daha fazla pil ömrüne sahiptir. Kulaklığınızın şarjı bitse bile Buds Plus’ınızı 3 dakikalık bir şarja 1 saat kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Galaxy Buds Plus kablosuz şarj özelliğini de desteklemektedir.

Samsung Kablosuz Kulaklık

5. Kullanıcılarını büyük oranda etkilemeyi başaran Samsung şirketi yeni ürünün yani Samsung Galaxy Buds Plus'ın fiyatını duyurdu. Sahip olduğu teknik özelliklerle ve muazzam dış tasarımıyla adeta kendisine hayran bırakan bluetooth kulaklık Buds Plus, 830-900 TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya sunuldu. Kullanıcı yorumlarının büyük bir çoğunluğunun olumlu yönde belirtmek isteriz.Samsung Kablosuz Kulaklık


Benzer Tavsiye Önerileri
Realme Buds Air İncelemeXiaomi Air 2 TWS İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Kablosuz Kulaklıklar
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung Galaxy Buds Plus Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Samsung'un kablosuz kulaklık modeli Buds Plus hakkında sıkça sorulan soruları sizler için yanıtladık.

Galaxy Buds Plus hangi telefonlarla uyumlu?

Galaxy Buds+ kulaklık modeli iOS ve Android tüm telefonlara uyum sağlayabiliyor.

Samsung Galaxy Buds+ ne kadar?

En çok satan kablosuz kulaklıklar arasında yer alan Buds+ 750 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Samsung Galaxy Buds+ hızlı şarj var mı?

Hayır, Samsung'un Galaxy Buds+ kulaklık modelinde hızlı şarj özelliği bulunmuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.