Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık Detaylı İnceleme & Fiyat

Son derece estetik ve yüksek teknolojiye sahip Huawei FreeBuds 3'ü detaylıca inceledik. İşte güçlü bluetooth bağlantısına sahip Freebuds 3'ün özellikleri.
Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık Detaylı İnceleme & Fiyat

Huawei FreeBuds 3

Çin teknoloji devi Huawei, yeni akıllı kablosuz kulaklığı FreeBuds 3 modeli tanıtıldı. Berlin'de düzenlenen IFA 2019 Teknoloji Fuarı'nda görücüye çıkan FreeBuds 3, kaliteli ve yüksek ses efekti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ekim ayı içerisinde Türk pazarına girenHuawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklığın özelliklerini detaylıca inceledik.

İşte güçlü bağlantı ve bataryaya sahip olan Huawei FreeBuds 3 hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
RenkKarbon Siyah, Seramik Beyaz
Şarj ArayüzüKablolu USB Tip-C, Kablosuz Qi
Şarj SüresiŞarj çantası yaklaşık 1 saat, Kulaklık yaklaşık 1 saat
Ağırlık4.5 gram kulaklık, 48 gram şarj çantası
Pil30 mAh kulaklık, 410 mAh şarj durumu
Boyut41,5 x 20,4 x 17,8 mm kulaklık, 60,9 x 21,8 mm şarj çantası
Bluetooth YongasıKirin A1
Bluetooth Uyumluluğu5.1
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei FreeBuds Lite
Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Bir defa olsun bir sorun veya gecikme yaşamadım. Tek dengi kulaklık Airpods. Eğer iphone kullanmıyorsanız başka markalarla kafanız karışmasın. Ucuz diye başka kulaklıklara gidip paranızı çöp etmeyin. Ben iyi marka diye çok alternatif kullandım, bunun yanından bile geçemezler. Bir defa bunu alıp konuyu kapatın, kablo derdinden kurtulun. Talha Ö****.

👤 Ürünü 4 gündür sürekli kullanıyorum ürün tamamen harika internette bazı yorumlar ve videolar var ürünü kötüleyen bende onlara inanıp tırstım ilk başta fakat ürün ne kulaktan düşmesi ne ANCsi ne ses kalitesi ne mikrofon kalitesi nede bağlantısı sorun yaratıyor şarjıda tatmin edici dolum süreside bu ürünün rakibi olan ürünle karşılaştırdığımda diğer ürünün sadece marka köleliği yapıldığını düşünüyorum üzücü. Huawei bu işi başarmış herkese tavsiye ederim. Emre U*****.

İnceleme

1. Yeni Huawei FreeBuds 3, doğadan ilham alan simetrik tasarımıyla kullanıcılarına "Karbon Siyah ve Seramik Beyaz" renk seçenekleri sunmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

2. Huawei FreeBuds 3, Apple Airpods modelinde olduğu gibi Kirin A1 işlemcisini kullanmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

3. Huawei FreeBuds 3, dünyanın ilk BT/BLE çift modlu Bluetooth 5.1 işlemci sistemini kullanmaktadır. Sistem kesintisiz ve yüksek ses kalitesi ile kullanıcılarına güçlü ses efektleri sunmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

4. Huawei Isochronous, çift kanallı iletim teknolojisi ve sınıfının lideri 356 MHz ses işlemcisiyle hızlı Bluetooth bağlantısı imkanı sunmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

5. FreeBuds 3 kablosuz kulaklık, A1 akıllı yongası sayesinde arama esnasında arka planda meydana gelen gürültüleri ortadan kaldırarak yüz yüze konuşma kalitesi sunmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

6. Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık gürültüyü azaltma özelliğine sahip Open-fit TWS sistemini kullanmaktadır. Hem çağrı hem de gerçek zamanlı aktif gürültüyü azaltma özelliğine sahip bu sistem ilk kez Huawei FreeBuds 3 kulaklığında kullanılmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

7. Huawei FreeBuds 3 kutusu, hem kablosuz hem de kablolu şarj özelliğine sahiptir. Cihaz ters kablosuz şarjı destekleyen akıllı telefonlarla şarj etme imkanı sunmaktadır.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

8. Yüksek pil ömrüne sahip FreeBuds 3, tek bir şarj ile 4 saate kadar kullanım imkanı sunmaktadır. Cihaz, şarj kutusuyla beraber kullanıldığında toplam 20 saat çalışma kapasitesine sahiptir.

Huawei FreeBuds 3 Kablosuz Kulaklık

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi Air 2 TWS AirpodsBluetooth Kulaklık Modelleri

Sıkça Sorulan Sorular

Huawei FreeBuds 3 Apple ile uyumlu mu?

Huawei'nin üretmiş olduğu Huawei FreeBuds 3 ve diğer Freebuds modelleri tüm İOS cihazlarla uyumludur. Sadece İos cihazları değil Android cihazların tamamında da Freebuds 3 cihazınızı kullanabilirsiniz.

Freebuds 3 Suya dayanıklı mıdır?

Huawei Freebuds 3 suya ve toza karşı dayanıklı bir şekilde üretilmiş olup yağmurlu havalarda bile kullanıma uygun bir cihazdır.

Huawei FreeBuds 3'ün şarjı ne kadar dayanıyor?

Huawei FreeBuds 3'ün akıllı kutusu sayesinde kulaklıkları defalarca şarj edebilirsiniz. Full dolu şarjda kulaklıkların kullanım süresi ise en az 4 saattir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum