Prokar Yapı İzmir Çeşmarine Projesi ve Fiyat Listesi

Çeşmarine, Prokar Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Prokar Yapı İzmir Çeşmarine Projesi ve Fiyat Listesi

" Prokar Yapı "nın Çeşme’de inşa ettiği " Çeşmarine " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

1800 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Çeşmarine projesi 25 konuttan oluşuyor. emen teslim durumda olan dairelerde VRF sistemiyle ısıtma ve soğutma sağlanıyor. Dairelerin 6 metrekareyi bulan depo alanları da mevcut. Projede sezonluk olarak dairelerin 30-35 bin TL'den kiralanması bekleniyor.

Çeşme'nin merkezine ve marinaya 5 dakika mesafede bulunan Çeşmarine, Adnan Menderes Havaalanı'na 45 dakika, otogara 1 kilometre, Çeşme Amfi Tiyatro'ya 1 kilometre, Çeşme Kalesi'ne ise 1,6 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Çeşmarine projesinde 2+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Çeşmarine Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Çeşmarine projesinde " 1+1 ve 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 75 ve 146 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 425.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 97 ve 127 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 700.000 TL " olarak belirlenmiş.


Çeşmarine Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Çeşmarine projesinde daireler için peşin ödeme yapılıyor.


Çeşmarine Nerede? (Konum ve Adres)

İsmet İnönü Mah. 2124.Sok. No:2 Çeşme/İzmir


Çeşmarine Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Çeşmarine Çeşmarine Çeşmarine

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.