Allways Yapı İzmir Allways Projesi ve Fiyat Listesi

Allways, Allways Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Allways Yapı İzmir Allways Projesi ve Fiyat Listesi

" Allways Yapı "nın İzmir’de inşa ettiği " Allways " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Vaditepe Bahçeşehir projesinde 147 konut bulunuyor. Allways projesinde sosyal donatı olarak ise kapalı yüzme havuzu, fin hamamı, sauna ve birçok etkinlik ortamları bulunuyor. Projede konut sakinleri bina girişlerinde resepsiyon hizmeti ile karşılanıp kartlı sistemlerle geçiş yapabilecekler. Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanan projede konutlarını kiraya vermek isteyen alıcılara dairelerin kira getirileri 1.200 TL ile 1.500 TL arasında değişiklik göstermesi öngörülüyor. Allways projesinde yer alan 2+1 dairelerin tamamı tükendi. Diğer daire seçeneklerinde satışlar devam ediyor.

Allways projesinde 1+0 ve 1+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Allways Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Allways projesinde " 1+0 ve 1+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+0 Daireler; " 27 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 149.000 TL " olarak belirlenmiş.

1+1 Daireler; " 44 ve 56 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 194.000 TL " olarak belirlenmiş.


Allways Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Allways projesinde daire sahibi olmak için yüzde 25 peşinat verip kalanı için banka kredisi kullanılabilirken kredi kullanmak istemeyenler için ise yüzde 50 peşinatla kalan kısmı teslime kadar şirket içi taksitler ödeyerek satın alınabiliyor.


Allways Nerede? (Konum ve Adres)

Balatçık Mah. 8901 Sok. No:1 Çiğli/İzmir


Allways Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

AllwaysAllwaysAllways

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.