Philips HR1836/00 Viva Collection Özellikleri ve Yorumları

Philips HR1836/00 Viva Collection katı meyve sıkacağının performansını, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.
Philips HR1836/00 Viva Collection Özellikleri ve Yorumları

Günümüzde sağlıklı beslenmenin önemi giderek artıyor. Doğal ve taze meyve suları da sağlıklı bir yaşam için önemli bir yere sahip olmayı sürdürüyor. Ancak meyve sıkma işlemi yoğun çalışma hayatı için oldukça zahmetli olabiliyor. Bu noktada Philips HR1836/00 Katı Meyve Sıkacağı, taze ve sağlıklı meyve suları hazırlamanızı kolaylaştırıyor. İşte biz de sizler için Philips HR1836/00 Viva Collection ile ilgili tüm detaylarını sizler için detaylı olarak inceledik.

Philips HR1836/00 Viva Collection Özellikleri

Güç500 W
Kapasite1.5 L
Hız AyarıVar
MateryalPlastik
Güvenlik KilidiVar
RenkSiyah
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Katı Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HR1836/00 Viva Collection Katı Meyve Sıkacağı

Philips HR1836/00, büyük kapasiteli sürahiye sahip olan bir katı meyve sıkacağıdır. Bu büyük kapasitesi sayesinde, Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, büyük aileler ve meyve suyu sevenler için ideal bir seçenek olduğunu kanıtlar. QuickClean özelliğiyle de kullanıcılarından tam not almayı başaran ürün, modern görünümüyle de sizi memnun etmeyi başarır.

İşte Philips HR1836/00 Viva Collection katı meyve sıkacağı ile ilgili tüm detaylar:

Philips HR1836/00 Viva Collection Teknik Özellikleri

  • 500 watt motor gücü
  • Plastik sürahi materyali
  • QuickClean özelliği
  • 0.5 litrelik sürahi malzemesi
  • 1 litrelik posa kabı haznesi
  • Metalik siyah renk
  • 1 hız ayarı
  • Damlama önleyici sistem

Philips HR1836/00 Viva Collection

Philips HR1836/00 Viva Collection Kapasite

Sürahi Kapasitesi0.5 L
Posa Kabı Kapasitesi1 L
Güç500 Watt

Philips HR1836/00'ın 0,5 litrelik sürahisi, tek seferde 1,5 litreye kadar meyve suyu yapabilmenizi sağlar. Buna ek olarak 1 litrelik posa kabı da meyve sıkacağından çıkan posaları kolayca toplamanızı ve atmanızı sağlar. Bu büyük kapasitesi sayesinde Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, büyük aileler ve meyve suyu sevenler için ideal bir seçenek olduğunu kanıtlar.

Philips HR1836/00 Viva Collection Tasarım

Philips HR1836/00 Viva Collection

Philips HR1836/00, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Metalik siyah rengi, mutfak tezgahınızda hoş bir görünüm sağlar. Ayrıca tüm parçaları kolayca sökülüp takılabilir, bu sayede temizliği kolaylaştırır. Buna ek olarak QuickClean teknolojisi sayesinde kolay temizlik için tasarlanmıştır. Ürüne entegre olarak tasarlanan posa kabı ve pürüzsüz yüzeyleri sayesinde temizliği 1 dakikada tamamlayabilirsiniz. 

Philips HR1836/00 Viva Collection Performansı

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, 500 watt gücü sayesinde oldukça güçlü bir performans sunar. Bu sayede meyveleri kolayca sıkabilirsiniz. Ayrıca tek hız ayarı sayesinde sıkma işlemini daha da kolaylaştırabilir, damlama durdurma özelliği de tezgahınızın üstünü temiz tutmanızı sağlar. Bu sayede bu meyve sıkacağı sizler için çok yönlü üstün bir performans sunar.

Philips HR1836/00 Viva Collection Boyut

Yükseklik41 cm
Genişlik22 cm
Derinlik17 cm

Philips HR1836/00, genişliği 22 cm, derinliği 17 cm ve yüksekliği 41 cm olması ile kompakt bir form kazanmıştır. Bu boyutları sayesinde meyve sıkacağı, mutfağınızda çok fazla yer kaplamaz. Ayrıca hafifliğiyle de kolayca taşınabilir ve saklanabilir.

Philips HR1836/00 Viva Collection Avantajları

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, birçok avantajı ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Büyük kapasitesi sayesinde, tek seferde 1,5 litreye kadar meyve suyu yapabilmenize olanak tanır. QuickClean teknolojisi sayesinde temizliği büyük oranda kolaylaştırarak size pratik bir kullanım sunar. Ayrıca damlama durdurma özelliği de tezgahın üstünü temiz tutmanızı sağlar. Kompakt boyutu ile dikkat çeken ürün, kolay taşınabilir ve saklanabilir olmasıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Philips HR1836/00 Viva Collection

Philips HR1836/00 Viva Collection Dezavantajları

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, bazı dezavantajları da beraberinde getirir. Sürahisi, tamamen plastikten yapılmıştır ve birçok kullanımdan sonra dayanıklı olmayabilir. Bununla birlikte ürünün fiyatı, bazı kullanıcılar için fazla olabilir bunu bir dezavantaj olarak görebilirler. Aynı zamanda ürünün bir diğer dezavantajı da posa kabının bazı kullanıcılar için ideal boyutta olmamasıdır.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HR1836/00 Viva Collection Kullanıcı Yorumları

Philips HR1836/00 Viva Collection

İşte Philips HR1836/00 Viva Collection kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Eski modellerden katı meyve sıkacağı kullanan annem bu makineyi beğendi. Sıkma gücü çok iyi, hiç şimdiye kadar zorlanmadık.(havuç, ananas, elma, portakal, mandalina, mango hepsi denendi.) Posası çok kuru değildi ama benim beklentim kuru olması değildi zaten.

*** ***★★★★★

? Sıkım yoğunluğu güzel, diğer sıkıcılar gibi yoğun bir meyve sebze suyu üretmiyor. Ben çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

? Ufak çok yer kaplamıyor çalışması çok güzel ve temizliği çok kolay. 

*** ***★★★★★

? Bu kadarını beklemiyordum çok pratik çok hızlı çok kuvvetli kalite asla tesadüf değildir sözünün karşılığı. 

*** ***★★★★★

? Philips in katı meyve sıkma konusunda iyi olduğuna dair öneri almıştım. Sonra kendim de aldığımda gördüm ki çok güzel sıkıyor, meyvenin Püresi nerdeyse tamamen kuru. Yıkaması çok kolay. Makinenin ayağında olan yapışkan, makinenin zemine tam oturup hareket etmemesini sağlıyor.

*** ***★★★★★

? Çok beğendim meyve posası bildiğiniz kupkuru motor gücü 500 w gerçekten iyi ki almışım çok çok memnunum boyutu da bir kettle kadar mutfakta fazla yer kaplamıyor. 

*** ***★★★★★

? Kaliteli bir marka ve ürün, ucuzlara kaçmaya gerek yok hakkını veriyor 10 numara. 

*** ***★★★★☆

? Her eve gerekli bir cihaz. Kaliteli bir ürün. Hızlı bir şekilde meyve suyu yapabilirsiniz. Nar, ayva, havuç, ananas, elma, portakal hepsini denedim gayet başarılı. Köpük meselesine gelecek olursak eve biraz köpüklü ama 100%meyve suyu içtiğinizi düşününce hiç rahatsız olmuyorsunuz.

*** ***★★★☆☆

? Ürünün posa kısmı çabuk doluyor ama sorun edilecek bi durum değil şipşak boşaltılıyor. Fakat asıl sorun şu ki su kısmını tam çekmiyor. Posa sulu kalıyor.

*** ***★★★☆☆

? Ürünü araştırıp aldım fakat yorumlarda hiç görmediğim bir durumla karşılaştım. İlk deneyelim diye evdeki portakallardan meyve suyu yaptık ama bardağın yarısı köpük yarısı suydu. Resmen içemedik meyve suyunu. İkincisi ağzı gerçekten de çok dar.

Puan ve Derecelendirme

Philips HR1836/00 Viva Collection kompakt yapısı ve şık görünümü sayesinde göz alıcı bir yapı kazanmıştır. Ürünün performansı, birçok kullanıcıyı tatmin ederken hızlı temizleme özelliği de pratiklik noktasında kullanıcılarını memnun eder. Bütün bu özellikleri göz önüne aldığımızda bizim de bu meyve sıkacağına puanımız 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Meyve Sıkacağı TavsiyesiBeko BKK 2145 Özellikleri
Braun MPZ 9 Citromatic YorumlarıRussell Hobbs Horizon İnceleme
Vestel Enerjik KullananlarKiwi Kj-1904 Özellikleri
Sinbo SJ 3143 ÖzellikleriKaraca Maxvit 1501 Yorum
Arzum AR191 Meyvix İncelemeGrundig SJ 8650 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Philips HR1836/00 Viva Collection katı meyve sıkacağı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Philips katı meyve sıkacağı hangi meyveleri sıkar?

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, birçok farklı türde meyve sıkmanıza olanak sağlar. Elma, portakal, limon, greyfurt, havuç, kereviz, pancar, zencefil, salatalık ve daha pek çok tür meyve ve sebzeyi sıkabilirsiniz. Ancak, meyve ve sebzelerin sıkma kabına sığması için uygun boyutta olmaları gerektiğini unutmayın.

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı kaç watt güce sahiptir?

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, 500 watt güce sahiptir. Bu sayede meyve ve sebzeleri kolayca sıkabilir, meyve suyu hazırlama sürecinini kısaltabilirsiniz.

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı nasıl temizlenir?

Philips HR1836/00 katı meyve sıkacağı, QuickClean teknolojisi sayesinde kolayca temizlenebilir. Entegre posa kabı ve pürüzsüz yüzeyleri sayesinde temizliği 1 dakikada tamamlanır. Ayrıca, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.