Beko BKK 2145 İncelemesi: Özellikleri ve Yorumları

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağının kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Beko BKK 2145 İncelemesi: Özellikleri ve Yorumları

Beko, yenilikçi teknolojileriyle ev aletleri alanında öne çıkan bir marka olarak biliniyor. Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı da markanın yenilikçi ürünlerinden biri olarak öne çıkıyor. Modern tasarımıyla öne çıkan bu katı meyve sıkacağı ile ilgili tüm detayları sizler için inceledik. Hazırsanız Beko BKK 2145'i birlikte inceleyelim.

Beko BKK 2145 Özellikleri

Güç1500 W
Kapasite750 ml
Hız AyarıYok
Ağırlık4.37 kg
Güvenlik KilidiVar
RenkInox
Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Katı Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko BKK 2145 Katı Meyve Sıkacağı

Yüksek performansı, geniş besleme ağzı, 750 mL kapasiteli sürahisi ve şık tasarımı ile Beko BKK 2145, sağlıklı yaşam tarzı tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor. Hem sizin hem de çocuklarınızın sağlığını ön planda tutan bu meyve sıkacağı güçlü yapısı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

İşte Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı ile ilgili tüm detaylar:

Beko BKK 2145 Teknik Özellikleri

  • 1500 watt motor gücü
  • 4.37 kg ağırlık
  • 750 ml sürahi kapasitesi
  • Inox renk özelliği
  • Güvenlik kilidi fonksiyonu
  • 75 mm besleme ağzı genişliği
  • Plastik sürahi materyali
  • Kablo yuvası

Beko BKK 2145

Beko BKK 2145 Kapasite

Kapasite750 ml
Sürahi MateryaliPlastik
Güvenlik KilidiVar

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, 750 ml kapasiteli sürahisi sayesinde tek seferde büyük miktarlarda meyve suyu hazırlama imkanı sunar. Ayrıca geniş besleme ağzı sayesinde meyve ve sebzeleri kolaylıkla sıkmanız mümkün olur. Sürahi, meyve suyunun saklanması için de kullanılabilir. Buna ek olarak plastik sürahi malzemesi de kolay temizlenebilen yapısıyla sizi memnun etmeyi başarır.

Beko BKK 2145 Tasarım

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, modern ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. İnoks rengi ile evinizin mutfağında şık bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, cihazın bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarları sayesinde, temizliği oldukça kolaydır. Kablo sarma yuvası da düzenli bir saklama imkanı sunar.

Beko BKK 2145 Performansı

Beko BKK 2145

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, 1500 W gücünün desteği ile yüksek performans sunar. Bu sayede sert sebzeler ve meyveler de kolaylıkla sıkılabilir. Kullanım açısından fonksiyonellik sunan ürün, ayrıca plastik sürahisi ile hem hafif hem de dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun ömürlü bir form kazanarak size uzun yıllar eşlik edebilir.

Beko BKK 2145 Boyut

Yükseklik23 cm
Genişlik21 cm
Derinlik39.5 cm
Ağırlık4.37 kg

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, 23 cm yükseklik, 39.5 cm derinlik ve 21 cm genişlik ölçüleri ile oldukça kompakt boyutlarda tasarlanmıştır. 4.37 kg ağırlığındaki bu ürün kolay taşınabilir olmasının yanında üçük mutfaklarda veya saklama alanı kısıtlı olan yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Beko BKK 2145 Avantajları

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı; yüksek performansı, geniş besleme ağzı, büyük kapasiteli sürahisi ve kolay temizlenebilir aksesuarları ile birleştiğinde kullanıcılar için büyük avantajlar sunar. Ayrıca kablo sarma yuvasına sahip olan düzenli saklama imkanı sunar. Buna ek olarak ürünün kompakt yapısı ve şık görünümü de mutfağınızı farklı ve ferah bir hava katar.

Beko BKK 2145

Beko BKK 2145 Dezavantajları

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağının kullanımı esnasında sert meyve ve sebzeler sıkılırken biraz gürültülü olabilir. Bu durum da ürünün dezavantajları olarak görülebilir. Ayrıca sıkılan meyve suyu miktarına göre değişebilen bir diğer dezavantaj da sürahinin biraz ağır olması olabilir. Bununla birlikte ürünün boyutları da küçük mutfaklara sahip kişiler için ideal olmayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko BKK 2145  Kullanıcı Yorumları

Beko BKK 2145 

İşte Beko BKK 2145  kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Ürün güzel ve kaliteli. Havuç elma gibi sert ürünlerin suyunu rahatlıkla çıkarabiliyor. Posalar kuru bir şekilde çıkıyor. 1 kg havucu 2 dakika içinde suyunu çıkarabildik. Çekirdekli ürünlerin çekirdeklerinin ayrılması öneriliyor. İşlem sonrası temizliği uzun sürebiliyor.

*** ***★★★★★

? Derli toplu, gayet hoş görünümlü, diğerlerine kıyasla fiyatı da çok iyi, işimi de güzelce gördü (özellikle elma sıkmak için almıştım), tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Motor gücü iyi tavsiye ederim motorun sesi var. Çok güçlü işlevsel makine. Güç 1500 w olunca anında ne atarsanız suyunu çıkarıyor.

*** ***★★★★★

? Uzunca araştırmalarım sonucunda bu ürünü aldım. Meyvelerin suyunu %98 gibi bir oranla çıkarıyor. Temizlik konusu da basit. Bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün.

*** ***★★★★★

? Çok güzel görünüyor. Ürünün hem fiyatı uygun hem de göründüğü gibi kaliteli. 

*** ***★★★★★

? Görüldüğü gibidir beğendim. Meyveleri çok güzel sıkıyor, çok memnun kaldık biz.

*** ***★★★★★

? Meyve sıkacağı çok güzel görünüyor ve sıkma performansından da çok memnun kaldım. Posalar kuru ve güzel çıkıyor. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★☆

? Ürünün hem fiyatı uygun hem de göründüğü gibi kaliteli bir ürün. Posalar kuru çıkıyor, çok memnun kaldım.

*** ***★★★☆☆

? Ebat büyük ve çok fazla ses çıkarıyor. Ürün posalar biraz sulu ve su yeterli çıkmıyor. 

*** ***★★★☆☆

? Mutfağı küçük olanlar için yer kaplaması sorun olabilir. Sesi biraz fazla. Çok büyük ve hantal ayrıca posaları çok sulu bırakıyor. Memnun kalmadım ben.

Puan ve Derecelendirme

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, sağlıklı yaşam tarzına uygun bir ürün arayanlar için ideal bir tercihtir. Yüksek performansı, şık tasarımı ve kolay temizlenebilir parçaları ile mutfakta zaman kazandırırken büyük kapasitesi sayesinde de tek seferde büyük miktarlarda meyve suyu hazırlama imkanı sunar. Kompakt boyutları ile de küçük mutfaklarda ve saklama alanı kısıtlı yerlerde kullanıma uygundur. Sağlıklı yaşam tarzına uygun ve çocuklara da hitap edebilen Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağına bizim puanımız da 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Meyve Sıkacağı TavsiyesiPhilips HR1836/00 Özellikleri
Braun MPZ 9 Citromatic YorumlarıRussell Hobbs Horizon İnceleme
Vestel Enerjik KullananlarKiwi Kj-1904 Özellikleri
Sinbo SJ 3143 ÖzellikleriKaraca Maxvit 1501 Yorum
Arzum AR191 Meyvix İncelemeGrundig SJ 8650 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Soru 1: Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı hangi malzemeleri sıkabilir?

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, sert sebzeler, meyveler ve yapraklı yeşillikler gibi birçok malzemeyi sıkabilir. Ayrıca narenciye sıkacağına da sahip olduğu için portakal, mandalina, greyfurt gibi narenciyeleri de sıkabilirsiniz.

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı nasıl temizlenir?

Beko BKK 2145 temizliği aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikte olduğu için temizliği oldukça pratiktir. Ayrıca sıkacağın üzerinde bulunan güvenlik kilidi sayesinde de temizlik sırasında herhangi bir kazaya sebebiyet verilmesi de önlenebilir.

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı sesli mi çalışır?

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı oldukça sessiz bir şekilde çalışır. 1500 W güçlü motoru sayesinde yüksek performans sergilerken aynı zamanda rakiplerine oranla daha fazla ses düzeyi sunabilir. 

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı kapasitesi nedir?

Beko BKK 2145 katı meyve sıkacağı, 750 mL kapasiteli bir sürahisi bulunmaktadır. Bu sürahi, tek seferde büyük miktarda meyve suyu hazırlama imkanı sunar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.