Braun MPZ 9 Citromatic Vario Yorumları ve Özellikleri

Braun MPZ 9 Citromatic Vario özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Braun MPZ 9 Citromatic Vario Yorumları ve Özellikleri

Braun, yıllardır dayanıklı ve kullanışlı ev aletleri üretmekle bilinen bir markadır. Citromatic Vario da Braun'un MultiQuick 3 serisinin bir parçası olarak sunulan, kapasitesi ve performansı ile dikkat çeken bir katı meyve sıkacağı olarak tasarlanmıştır. Bu sıkacağın üstün performansa sahip gücü, narenciye meyvelerini hızlıca vitamini bol içecekler haline dönüştürürken kullanımı kolay olan özellikleri ve kolay temizlenebilirliği de kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Hazırsanız Braun MPZ 9 Citromatic Vario ile ilgili merak edilen tüm detaylara bu içerikte birlikte göz atalım.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Özellikleri

Güç20 W
Kapasite1 L
Hız AyarıYok
AğırlıkBelirtilmemiş
Güvenlik KilidiVar
RenkŞeffaf
Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Katı Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Katı Meyve Sıkacağı

Braun MPZ 9 Citromatic Vario minimal boyutunun yanı sıra şık görünümüyle de mutfağınıza farklı bir hava katabilir. Her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanan ürün, damlama önleyici yapısıyla da dikkat çekiyor. Geniş haznesi sayesinde bütün aileye yetecek kadar meyve suyunu sizin için hazırlamayı da ihmal etmiyor.

İşte Braun MPZ 9 Citromatic Vario katı meyve sıkacağı ile ilgili tüm detaylar:

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Teknik Özellikleri

  • 20 Watt motor gücü
  • Minimal tasarım
  • Şeffaf hazne
  • Posa kontrol özelliği
  • 1 litre kapasite
  • Plastik materyal
  • Kolay temizleme imkanı
  • Koruma kapağı

Braun MPZ 9 Citromatic Vario

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Kapasite

Kapasite1 L
MateryalPlastik

Braun MPZ 9 Citromatic Vario narenciye sıkacağı, 1 litrelik bir şeffaf hazne kabı ile geniş bir aileye yetecek kadar meyve suyu hazırlamanıza yardımcı olur. Bu kapasite sayesinde birkaç narenciye meyvesinin sıkılmasına izin verir. Aynı zamanda cihazın doluluk durumunu kolayca takip etmenize yardımcı olan plastik ve şeffaf haznesi de kullanım kolaylığı noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Tasarım

Braun MPZ 9 Citromatic Vario, minimal ve şık bir tasarıma sahiptir. Kompakt boyutları sayesinde öne çıkan ürün, mutfak tezgahınızda fazla yer kaplamamasıyla da dikkat çeker. Ayrıca sıkacağın tasarımı, narenciye meyvelerinin suyunu en verimli şekilde sıkmak için dalgalı bir koni ile donatılmıştır. Bu sayede en verimli sonucu almanıza yardımcı olur.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Performansı

Braun MPZ 9 Citromatic Vario

Braun MPZ 9 Citromatic Vario, portakal, mandalina ve greyfurt gibi meyvelerinin suyunu hızlı ve verimli bir şekilde sıkar. 20 wattlık gücünün desteği ile çalışan cihaz, 59 devir/dakikalık hızı sayesinde en sevdiğiniz narenciye meyvelerini sıkmanın kolay ve keyifli bir yolunu sunar. Ayrıca sıkacak konisinin dalgalı dönüşü de sıkma geriliminin azaltılmasını sağlayarak sıkılan meyve suyu miktarını artırır. Böylece daha etkili bir sonuç elde etmenize de yardımcı olur.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Avantajları

Braun MPZ 9 Citromatic Vario, yüksek performansı, kullanım kolaylığı, tasarımı ve kolay temizlenebilir yapısı sayesinde öne çıkar. Ek düğmeye ihtiyaç duymadan çalışabilen cihaz, meyveyi aşağıya bastırarak başlatmanız ve kaldırarak durdurmanızla kolayca sonuç almanıza yardımcı olur. Bu sayede kullanımı kolay hale getirir ve temizliği de daha kolaylaştırır.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Dezavantajları

Braun MPZ 9 Citromatic Vario katı meyve sıkacağının önemli bir dezavantajı, sıkacağın yalnızca narenciye meyveleri için tasarlanmış olmasıdır. Yani, elma, havuç ve diğer katı meyveler gibi sert meyveleri sıkmak için uygun bir şekilde tasarlanmamıştır. Ayrıca 1 litrelik toplama kabının kapasitesi, büyük miktarlarda ve geniş aileler için meyve suyu elde etmek isteyenler kişilere yeterli olmayabilir. Bu durumda kullanıcılar için önemli bir dezavantaj olarak görülebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Meyve Sıkacağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Kullanıcı Yorumları

Braun MPZ 9 Citromatic Vario

İşte Braun MPZ 9 Citromatic Vario kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Güzel bir ürün. Posasının içine ne kadar geçmesini istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Manuel yapılan bir ayar. Bir de klasik delikli bir süzgeç yapısı yok. Memnun kaldım.

*** ***★★★★★

? Ürün çok şık, posa ayarlama özelliği ölçü özelliği olması iyi oluyor. Umarım uzun ömürlü olur. Tavsiye edilir on numara beş yıldız.

*** ***★★★★★

? Makine gayet kaliteli. Tasarımı çok başarılı. Malzemesi biraz ince görünüyor ama bunun sonucunda hantal değil, hafif, pratik. Yorumlarda yavaş dönüyor diyenlere aldanmayın. Bu ev tipi bir makine. Daha hızlı dönse sıçratır, etrafı kirletir. Dönüş hızı ideal.

*** ***★★★★★

? Yarı yarıya daha ucuz ürünlere de baktım ama mutfağa kötü bir marka almak istemedim. Ürünü gelir gelmez kullandım. Tamamen kullanışlı ve pratik. Merdane Portakalı bastırınca dönmeye başlıyor. Çift taraflı olarak dönüyor. gayet iyi.

*** ***★★★★★

? Çok kullanışlı bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Braun markası zaten oldukça başarılı. Tereddüt etmeden aldım. İyi ki almışım.

*** ***★★★★★

? Üründen çok memnumun herkese tavsiye ederim. En kısık ayarında bile biraz posalı kalıyor. Posasız sevenler için çok ideal olmayabilir.

*** ***★★★★☆

? Anneme aldık gayet iyi ve kapasite olarak çok iyi sadece haznesi mika olmasa daha iyi olurdu ama Braun kalitesi.

*** ***★★★☆☆

? Ürün çok yavaş çalıştığı için belli bir süre beklemeniz gerekiyor, biraz bastırarak sıkmaya çalışınca da sağa sola hareket ediyor, 4 kişilik bir aile için meyve suyu elde etmek için rahat yarım saat beklemeniz gerekiyor.

*** ***★★★☆☆

? Parçaları elde yıkayın. Bulaşık makinasın da yıkanınca ortadaki parça içten çatladı. Yüksek ısıya dayanıklı değil.

Puan ve Derecelendirme

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Narenciye Sıkacağı, hızlı ve verimli bir şekilde narenciye meyvelerinin suyunu çıkarmak için özenle tasarlanmıştır. Şık tasarımı, kullanım kolaylığı ve kolay temizlen malzemeleri de bu sıkacağın öne çıkan özellikleri arasında gösterilebilir. Ancak sert meyveler için uygun olarak tasarlanmıştır ve büyük miktarlarda meyve suyu elde etmek isteyenler için de kabı biraz küçük kalabilir. Yine de narenciye sevenler için Braun MPZ 9 Citromatic Vario kesinlikle bir düşünmeye değer diyebiliriz. Tüm bu özellikleri göz önüne alarak bu meyve sıkacağına bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Meyve Sıkacağı TavsiyesiPhilips HR1836/00 Özellikleri
Beko BKK 2145 YorumlarıRussell Hobbs Horizon İnceleme
Vestel Enerjik KullananlarKiwi Kj-1904 Özellikleri
Sinbo SJ 3143 ÖzellikleriKaraca Maxvit 1501 Yorum
Arzum AR191 Meyvix İncelemeGrundig SJ 8650 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Braun MPZ 9 Citromatic Vario katı meyve sıkacağı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Braun MPZ 9 Citromatic Vario katı meyve sıkacağı hangi meyveleri sıkabilir?

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Narenciye Sıkacağı, portakal, mandalina, greyfurt, limon ve misket limonu gibi narenciye meyvelerini sıkabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ancak sert meyveler gibi elma, havuç veya havuç gibi diğer katı meyveler için uygun değildir.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario nasıl temizlenir?

Braun MPZ 9 Citromatic Vario Narenciye Sıkacağı kolayca temizlenebilir. Süzgeç, su altında kolayca yıkanabilir ve bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olarak tasarlanmıştır.

Braun MPZ 9 Citromatic Vario katı meyve sıkacağı sert meyveleri de sıkabilir mi?

Hayır, Braun MPZ 9 Citromatic Vario Narenciye Sıkacağı sert meyveler için uygun değildir. Sadece narenciye meyvelerinin suyunu sıkabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.