Philips HD 7301 İncelemesi & Özellikleri ve Yorumları

Philips HD 7301 çay makinesinin özelliklerini, yorumlarını ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Philips HD 7301 İncelemesi & Özellikleri ve Yorumları

Sıcak bir çay keyfi için evlerde, ofislerde hatta sokak aralarındaki çay ocaklarında bile farklı çay demleme yöntemleri ve cihazları kullanılabiliyor. Philips HD 7301 Çay Makinesi, sadece evlerde değil aynı zamanda ofislere ve kafelere de uyum sağlayan yapısıyla ön plana çıkar. Peki, bu çay makinesi ne gibi özellikler sunuyor? Gelin birlikte göz atalım.

Philips HD 7301 Özellikleri

Güç1700 W
Su Isıtıcı Kapasitesi1.9 L
Demlik Kapasitesi0.9 L
MateryalCam
Sıcak TutmaVar
RenkSiyah
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Çay Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HD 7301 Çay Makinesi

Philips HD 7301 Çay Makinesi, otomatik sıcak tutma özelliği sayesinde çayınızı istediğiniz sıcaklıkta tutmanızı sağlar. Yüksek güç sunan ısıtma sistemi sayesinde su hızlı bir şekilde kaynatılırken cam çaydanlık da tüm aile için yeterli miktarda çay hazırlayabilmenize olanak tanır.

Kahve kültürünün yanında çay kültürü de dünyanın birçok yerinde kendisine oldukça geniş bir yer bulmuştur. Özellikle kültürümüzde çay, misafirperverliğin simgesi haline gelmiştir. Gelen misafirler için demlenen sıcak çay, sohbetlerin daha keyifli ve samimi geçmesine olanak tanır. 

İşte Philips HD 7301 Çay Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Philips HD 7301 Teknik Özellikleri

  • 1.9 litre su ısıtıcı
  • 0.9 litre demlik kapasitesi
  • Cam çaydanlık
  • Otomatik sıcak tutma fonksiyonu
  • Kireç önleyici filtre özelliği
  • Kablo sarıcı
  • Strix kontrol ile güvenli kullanım
  • Hızlı kaynatma özelliği

Philips HD 7301

Philips HD 7301 Kapasite

Demlik Kapasitesi0.9 L
Isıtıcı Kapasitesi1.9 L
Güç1700 W

Philips HD7301 Çay Makinesi, 1.9 litrelik büyük kapasitesi ile tüm aileniz için yeterli miktarda su kaynatmanıza olanak tanır. Ayrıca 0.9 litrelik cam çaydanlığı sayesinde tüm ailenize ve misafirlerinize çay yapmanız mümkün olur. Cam malzeme, çayın tadını ve kokusunu korur ve çayın daha lezzetli olmasına yardımcı olur.

Philips HD7301 Çay Makinesi, 1700 Watt ısıtma gücü sayesinde suyu hızlı bir şekilde kaynatır ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu sayede acil bir durumda bile misafirlerinize hızlı bir şekilde çay servisi yapmanız da mümkün olur.

Philips HD 7301 Tasarım

Philips HD 7301

Philips HD 7301, tek ayak üzerinde 360° dönen tabanı sayesinde kolayca kaldırabilir ve yerleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu çay makinesi hızlı kaynatma ve kolay temizleme özellikleriyle de dikkat çeker. Buna ek olarak cihaz, çıkarılabilir kireç önleyici filtresi sayesinde hem suyu hem de çay makinesini temizleyerek kireç birikimini önler. Buna ek olarak güç kablosu sarıcı özelliği ile kolay saklama imkanını da beraberinde getirir. Kordonu tabana sararak çay makinesini mutfağınızda dağınıklık yaratmadan saklamanız mümkündür.

Philips HD 7301 Güvenlik

Otomatik KapanmaVar
Enerji TasarrufuVar
Sıcak TutmaVar

Philips HD 7301 çay makinesinde bulunan otomatik sıcak tutma özelliği, çayınızın istediğiniz sıcaklıkta kalmasını sağlar. 

Philips Hd 7301 çay makinesi, güvenliğiniz konusunda da sizleri memnun etmeyi başarır. Strix kontrol mekanizması ile susuz kaynatma durumlarında otomatik olarak kapanır ve güvenliğiniz konusunda sizi memnun eder.

Sıcak tutma işlevi, su kaynamaya başladığında otomatik olarak etkinleşir ve siz istediğiniz sürece çayınızı ideal sıcaklıkta tutmayı başarır. Bu sayede misafirleriniz geldiğinde demlediğiniz çayı uzun bir süre taze tutabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Çaycı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Hd 7301 Kullanıcı Yorumları

Philips Hd 7301

👤 *** ***: Ürünü almadan önce yorumlarına iyice baktım. Philips markasını sevdiğim için yakın da hissettim. Memnun kaldım.

👤 *** ***: Philips kalitesi zaten her fiyat bandında hissettiriyor kendini. Kaynatma süresi oldukça makul, otomatik kaynar tutma özelliği biraz fokurdatma şeklinde yapıyor bunu, çok uzun süreler açık duracaksa buharlaşmaya, suyun azalmasına sebep olabilir.

👤 *** ***: Ürün çok kaliteli suyu 3-4 dakikada kaynatıyor, 2 tane modu var kaynatma ve sıcak tutma demlik vesaire çok kaliteli güvenlikle alabilirsiniz tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün güzel ilk defa kullanacağım 1 litre suyu 4 dakikada kaynatıyor. Gayet kullanışlı, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Markasının hakkını veren bir ürün. Çok beğendik, düşünenlere tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Çayı efsane olur hep tam kıvamında sıcaklık. Aşırı iyi. Öncesinde 5 yıl kullandım, yenilemek için aldık.

👤 *** ***: Üründen genelde memnunuz, kettle olarak kullanıldığında da ısıtma süresi çok kısa, herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün kesinlikle kaliteli, ergonomik. Susuz çalışma özelliği var. Gayet iyi.

👤 *** ***: Suyu çok yavaş kaynatıyor ve daha kutudan çıkarıp kapağını takarken cam demlik kırıldı.

👤 *** ***: Hayal kırıklığı. Plastik kokusu. Kaynatma süresi makul ancak otomatik suyu kaynar tutma özelliği fokurdama şeklinde yapıyor. Buharlaşma, suyun azalmasına sebep oluyor.

Editör Yorumu

Philips HD 7301

Philips HD 7301 çay makinesi, çay yapmak için en ideal seçeneklerden biri. Sabahları erken kalkmanız gerektiğinde ya da işe geç kaldığınızda çay yapmak için zamanınız yoksa Philips HD 7301 çay makinesi sizin için mükemmel bir çözümdür. 

Buna ek olarak çay makinesi evde veya işyerinde kullanım için uygun bir boyutta tasarlandığı için her yere kolayca taşınabilir. Modern tasarımı sayesinde her türlü mutfak dekoruna uyum sağlayan bu makine, tarzınızı da yansıtmayı başarır.

Bu çay makinesi; çay yaparken suyun sıcaklığını ve demlenme süresini doğru ayarlayarak sağlıklı bir şekilde çay demlemenize yardımcı olur.

Kısacası, Philips HD 7301 çay makinesi, her çay severin hayatını kolaylaştırarak işlevselliği şıklıkla birleştiriyor. Böylece güne harika bir başlangıç yapabilir, misafirlerinize çay ikram edebilir ve sağlıklı bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çay Makinesi TavsiyesiKorkmaz A369 Özellikleri
Bosch TTA5883 YorumlarıFakir Temper İnceleme
Arçelik K 3281 C KullananlarTefal Tea Expert Özellikleri
Grundig TM 6860 ÖzellikleriSinbo Stm-5812 Yorum
Homend Royaltea İncelemeArzum AR3051 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Philips Hd 7301 çay makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Philips Hd 7301 hakkında sıkça sorulan sorular:

Philips Hd 7301 çay makinesi kaç watt?

Philips Hd 7301 çay makinesi, 1700 watt gücünde bir ısıtma gücüne sahiptir. 

Philips Hd 7301 çay makinesi kaç litre?

Philips Hd 7301 çay makinesi, 1,9 litre kapasiteli bir su ısıtıcısı ve 0,9 litre kapasiteli bir cam çaydanlığı ile çay keyfini uzun süre yaşamanıza yardımcı olur.

Philips Hd 7301 çay makinesi nasıl temizlenir?

Philips Hd 7301 çay makinesinin temizliği oldukça basittir. Su ısıtıcısı, çıkarılabilir bir kireç önleyici filtre ile donatılmıştır, bu sayede suyun kireçlenmesini önler ve kolayca temizlenebilir. Ayrıca, su ısıtıcısının yayvan ısıtma elemanı paslanmaz çelikten yapılmıştır ve kolay temizlenebilir.

Philips Hd 7301 çay makinesinde otomatik kapanma özelliği var mı?

Evet, Philips Hd 7301 çay makinesi, Strix kontrol mekanizması sayesinde otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Bu özellik, suyun kaynama noktasına ulaştığında veya su ısıtıcı tabanından kaldırıldığında otomatik olarak devre dışı kalır ve susuz kaynamaya karşı güvenliği sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.