Arzum AR3051 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Arzum AR3051 çay makinesinin özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Arzum AR3051 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Arzum AR3051 çay makinesi, günün her saati çay keyfi yapmak isteyenler için tasarlanmış bir cihazdır. Çayın en iyi şekilde demlenmesini sağlayan bu makine, pratik kullanımı ve modern tasarımıyla da dikkat çekmektedir.

Özellikle yoğun iş temposu içinde olanların ve çayı her an yanlarında bulundurmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Arzum AR3051 çay makinesi, geniş hacmi sayesinde size uzun süre yetecek bir demlik çay hazırlayabilir. Biz de bu içerikte Arzum AR3051 ile ilgili tüm detayları sizler için inceledik.

Arzum AR3051 Özellikleri

Güç1800 W
Su Isıtıcı Kapasitesi1.8 L
Demlik Kapasitesi0.7 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Sıcak TutmaVar
RenkInox
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Çay Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR3051 Çay Makinesi

Arzum AR3051'in otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli kullanım sağlanırken suyun kaynama sıcaklığına kadar olan süreyi de dakikalar içinde tamamlar ve böylece zamandan da tasarruf sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilir olması da kullanım sonrası temizlik işlemini pratik bir noktaya taşır.

İşte Arzum AR3051 Çay Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Arzum AR3051 Teknik Özellikleri

  • 1.8 litre su ısıtıcı kapasitesi
  • 0.7 litre demlik kapasitesi
  • Işıklı gösterge özelliği
  • Emniyetli kullanım
  • Paslanmaz çelik çay filtresi
  • Double Heat özelliği
  • Paslanmaz çelik materyal
  • 1800 Watt güç

Arzum AR3051

Arzum AR3051 Kapasite

Demlik Kapasitesi1.8 L
Isıtıcı Kapasitesi0.7 L
Güç1800 W

Arzum AR3051 çay makinesi, 1.8 litrelik su ısıtıcı kapasitesi ve 0.7 litrelik demlik kapasitesi ile tasarlanmıştır.

1.8 litrelik su ısıtıcı kapasitesi, büyük bir bardak ya da birkaç fincan çay hazırlamak isteyenler için idealdir. Aynı anda birden fazla kişiye çay yapmak isteyenlere de hitap eden bu kapasite, iş yerinde, evde veya herhangi bir yerde çay servisi yapmayı büyük oranda kolaylaştırır.

0.7 litrelik demlik kapasitesi ise ailesiyle çay keyfi yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısıdır. Bu kapasite, aileniz için çay demlemeyi istediğinizde sizi asla yarı yolda bırakmaz. Ayrıca özel çay filtresi de toz ya da poşet çay kullanımına uygun olmasını sağlar.

Arzum AR3051 çay makinesi, geniş su ısıtıcı kapasitesi ve ideal demlik kapasitesi ile her türlü çay keyfini en mükemmel şekilde yaşatır. Bu cihaz ile her an her yerde sıcak ve lezzetli çaylar hazırlamanız mümkün olur.

Arzum AR3051 Tasarım

Arzum AR3051

Arzum AR3051 çay makinesi, modern ve şık tasarımı ile gözünüze hitap eder. Inox rengi ile zarif bir görünüm sunan cihaz, her mutfağa kolaylıkla uyum sağlamayı da ihmal etmez.

Işıklı gösterge, suyun kaynama aşamasını göstererek kullanıcılara kolaylık sağlarken çay hazırlama sırasında su seviyesini de takip etmeyi de mümkün kılar.

Kablo saklama ünitesi, düzenli bir mutfak için ideal kullanım sunar. Böylece çay makinesini kullandıktan sonra kabloyu rahatlıkla saklayabilir ve mutfakta düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Arzum AR3051 Güvenlik

Otomatik KapanmaVar
Enerji TasarrufuVar
Sıcak TutmaVar
Işıklı Uyarı SistemiVar
Double Heat TeknolojisiVar

Arzum AR3051 çay makinesi, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile desteklenir. Böylece makine su seviyesi azaldığında otomatik olarak kapanarak olası kazaların önüne geçer.

Ayrıca çayınızı hazırlarken çaydanlığın kapağı açık kaldığında veya suyun kaynatılması sırasında çaydanlık kuru kaldığında çıkabilecek olası tehlikeleri de önleyen Double Heat Teknolojisi sayesinde çayınızı güvenli bir şekilde hazırlamanız mümkün olur.

Makine ayrıca, Işıklı Uyarı Sistemi ile çalışma durumunu ve su seviyesini net bir şekilde görmenizi sağlar. Böylece olası tehlikeleri önceden fark edebilir ve hemen önlem alabilirsiniz.

Arzum AR3051 çay makinesi, güvenli, kullanımı kolay ve pratik bir çay makinesidir. Bu özellikleri sayesinde, çay keyfinizi güvenle sürdürmenize olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Çaycı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR3051 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Arzum çaycı lüks gerçekten. Ben kaliteli bir ürünüm diye kendini gösteriyor. Üst kapak sıkıntılı değil. Aksine çayı servis ederken kapağın düşmemesi için mekanizma ilave edilmiş. Anneler günü hediyesi olarak aldım. Beğendim.

👤 *** ***: Çay demledik içtik gayet güzel. 2 büyük demlik cay demlemiş gibi çok oluyor. Yarımdan az demledim biz 4 kişiyiz kahvaltıda yetti arttı bile.

👤 *** ***: Ürünü görsel olarak gezip bakmama rağmen geldiğinde çok daha beğendim. Demlik sapı kalitesiz gibi bir yorum okumuştum ve bundan korkuyordum. Aksine çok sağlam ve kaliteli bir sapı var. 

👤 *** ***: Ürünü kullandık ve çok sessiz çalışmaktadır. Üst kapak zor açılıyor diyenler olmuştu biraz tedirgin yaklaştım ürüne ama kampanya yakalayınca alayım dedim. Ancak anlatıldığı gibi bir durum ile karşılaşmadım gayet kolay açılıyor sorun yok.

👤 *** ***: Yorumları okuyarak aldım çeliği sağlamlığı çok güzel, tereddüt etmeden aldım sadece suyu kaynatıncaya kadar azıcık ses çıkarıyor ki zaten bu diğer markalarda da var bence bu fiyata iyi yani.

👤 *** ***: Sessiz, zarif ve kalabalıkken bile yetiyor. Arzum beni her zaman memnun etmiştir. Sitesinden gerekli talimatları takip ederek ürünü kayıt yaptırdım ve 1 yıl daha garanti süresi uzadı.

👤 *** ***: Kaliteli gerçekten çeliği falan güzel başarılı bir ürün.

👤 *** ***: Annem için aldık. Kalabalık evlerin kurtarıcısı. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çalışırken çok ses olmuyor. İdeal.

👤 *** ***: Ürün 2 kademeli. Kaynatma ve ısıtma. Isıtma modu sürekli çalışıyor ve çayı aşırı sıcak yapıyor, ağzınız demirden değilse içemezsiniz yani. Bu da çayın bayatlamasına neden oluyor.

👤 *** ***: Çok ses çıkartıyor, üst kapağı zor açılıyor, verdiğim ücreti kesinlikle karşılamıyor.

Editör Yorumu

Arzum AR3051

Arzum AR3051 çay makinesi, her çay tiryakisinin tercih edebileceği bir cihazdır. Bu çaycı, birçok kullanışlı özelliği ile çay keyfinizi daha da verimli yapar.

Öncelikle, 1.8 litre su ısıtıcı ve 0.7 litre demlik kapasitesi, her türlü çay keyfini uzun süre yaşamanız için tasarlanmıştır. Büyük bir aileye sıcak çay hazırlamak isteyenlere hitap eden kapasitesi, aynı anda birden fazla kişiye yetecek çayı pratik bir şekilde hazırlamanıza olanak tanır. Özel çay filtresi sayesinde toz veya poşet çay kullanımına uygun olan demlik kapasitesi ise sizleri memnun etmeyi başarır.

Ayrıca, Arzum AR3051 çay makinesi, modern tasarımı ve inox rengi ile her mutfakta şık bir görünüm oluşturur. Işıklı gösterge, suyun kaynama aşamasını takip edilebilir bir noktaya taşıyarak kullanıcılara kolaylık sağlar. Kablo saklama ünitesi ise düzenli bir mutfak için destekleyici nitelikler taşır.

Tüm bu özellikleri ile Arzum AR3051 çay makinesi, evde, iş yerinde veya dilediğiniz yerde lezzetli çaylar hazırlamanıza yardımcı olur. Çay tiryakileri için de ideal bir tercih olduğunu kanıtlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çay Makinesi TavsiyesiKorkmaz A369 Özellikleri
Philips Hd 7301 YorumlarıBosch TTA5883 İnceleme
Fakir Temper KullananlarArçelik K 3281 C Özellikleri
Tefal Tea Expert ÖzellikleriGrundig TM 6860 Yorum
Sinbo Stm-5812 İncelemeHomend Royaltea Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Arzum AR3051 çay makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Arzum AR3051 hakkında sıkça sorulan sorular:

Arzum AR3051 çay makinesi kaç watt?

Arzum AR3051 çay makinesi 1800 watt gücünde çalışır. Böylece suyunuzun kaynama süresini kısaltabilir.

Arzum AR3051 çay makinesi kaç litre su alır?

Arzum AR3051 çay makinesi 1.8 litre su alabilir. Aynı zamanda demliği ise 0.7 litredir. Böylece ailelerinizle uzun ve taze kalan çayın keyfini rahatça çıkarabilirsiniz.

Arzum AR3051 nasıl temizlenir?

Arzum AR3051 çay makinesinin temizliği oldukça kolaydır. Çaydanlık bölümü su ve birkaç damla sirke ile temizlenebilir. Daha sonra, çaydanlık kısmı su ile durulanır ve kurulanır. Ayrıca, kireçlenmeye karşı düzenli olarak temizlemek için özel kireç çözücü kullanılması önerilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.