Bosch TTA5883 Çaycı Özellikleri ve Yorumları & İnceleme

Bosch TTA5883 çay makinesinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Bosch TTA5883 Çaycı Özellikleri ve Yorumları & İnceleme

Bosch TTA5883 çay makinesi, yüksek performansı ve kullanışlı özellikleri ile çay keyfinizi en üst seviyeye çıkarır. İster sabah kahvaltısında, ister öğle arasında veya akşam yemeğinde her zaman taze demlenmiş çayın tadını çıkarabilirsiniz.

Bu çay makinesinin en dikkat çekici özelliklerinden biri, çaydanlık ile su haznesinin ayrı ayrı çalışmasıdır. Bu sayede çayınızın sıcaklığı ideal seviyede kalırken su haznesi ayrı olarak ısıtılır. Böylece çayınızın lezzetini ve aromasını korur. Hazırsanız Bosch TTA5883 çaycı ile ilgili merak edilen tüm özelliklere birlikte göz atalım.

Bosch TTA5883 Özellikleri

Güç1800 W
Su Isıtıcı Kapasitesi1.7L
Demlik Kapasitesi0.8 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Sıcak TutmaVar
RenkInox
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Çay Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch TTA5883 Çay Makinesi

Bosch TTA5883 çay makinesinin geniş su haznesi ve çaydanlık kapasitesi sayesinde, aynı anda birçok kişiye çay hazırlamanıza yardımcı olur. Bu özellikle kalabalık aileler ya da misafirler için sizlere büyük kolaylık sağlar.

Ayrıca bu çay makinesinin kolay kullanımı ve temizlenmesi de sizler için büyük rahatlık sağlar. Dijital ekran ve tek tuşlu kontrol paneli de çay hazırlama sürecini kolaylaştırır.

İşte Bosch TTA5883 Çay Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Bosch TTA5883 Teknik Özellikleri

  • 0.80 litre demlik kapasitesi
  • 1.7 litre su ısıtıcı kapasitesi
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • 1.6 kilogram ağırlık
  • 1800 Watt güç
  • Su seviye göstergesi
  • Isı koruma özelliği
  • Açma kapama düğmesi

Bosch TTA5883

Bosch TTA5883 Kapasite

Demlik Kapasitesi0.8 lt
Isıtıcı Kapasitesi1.7 lt
Güç1500-1800 Watt

Bosch TTA5883 Çay Makinesi'nin demlik kapasitesi 0.8 litre ve ısıtıcı kapasitesi ise 1.7 litre şeklindedir. Bu özellikleri bir sayesinde bu çay makinesiyle hızlı ve kolay bir şekilde çay yapabilirsiniz.

0.8 litrelik demlik kapasitesi, geniş bir aileye çay yapmak için idealdir. Ayrıca, demliğin minimal boyutu da makinenin genel boyutunu da küçültür, böylece mutfağınızda daha az yer kaplar.

Bosch TTA5883 Tasarım

Bosch TTA5883

Bosch TTA5883 çay makinesi, paslanmaz çelik gövdesi sayesinde hem şık hem de dayanıklı bir görünüm sunar. geniş su tankı kapasitesi ve inox demliği ile büyük bir ailenin çay ihtiyacını karşılamanız mümkün olur. Ayrıca çıkarılabilir paslanmaz çelik kireç filtresi de her zaman temiz ve lezzetli bir çay elde etmeniz noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Bosch TTA5883 Güvenlik

Otomatik KapanmaVar
Enerji TasarrufuVar
Sıcak TutmaVar

Bosch TTA5883, su seviyesi düştüğünde otomatik olarak kapanır ve aşırı ısınmaya karşı koruma özelliği sayesinde güvenli bir kullanım sağlar. Buhar yönlendirme otomatiği de buharın doğru yöne gitmesini sağlayarak kullanıcıların güvenliğini sağlar. 

Bosch TTA5883 çay makinesi, otomatik sıcak tutma kademesi sayesinde, çayınızı demledikten sonra her zaman sıcak kalmasını sağlar. Ayrıca demlik, kettle üzerine konularak çayın daha uzun süre sıcak kalması da mümkündür. Bu özellik, özellikle misafirleriniz varken ve sık sık çay tazelemek istemediğinizde son derece kullanışlıdır.

Bosch TTA5883 çay makinesi, kolay erişilebilir kaynatma ve sıcak tutma düğmeleri sayesinde kolay kullanım sağlar. Ayrıca geniş su doldurma ağzı sayesinde kolay temizlik de mümkündür. Çay yaparken su seviyesi göstergesiyle suyun azaldığını takip etmenizi de kolaylaştırır.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Çaycı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch TTA5883 Kullanıcı Yorumları

Bosch TTA5883

? *** ***: Ürünü uzun zamandır araştırıyordum. Çok sessiz çalışıyor paketleme çok özenliydi ve çok kısa sürede teslim edildi teşekkürler.

? *** ***: Ürünü çok araştırdım ve buna karar verdim kalitesi gayet güzel sağlamlık hissi uyandırıyor. Kullanımı basit ve suyu gerçekten soğutmuyor Tavsiye ederim herkese pişman olunmayacak bi ürün ben çok sevdim

? *** ***: Sessiz çalışıyor gerçekten, en azından kullandıklarım arasında. İnce uzun yapısı çok heybetli duruyor. Süzgeçini çok sevdim, çay tozları (çok az kaçak oluyor) geçmiyor. Sırf bu çay tozu yüzünden demlik kağıdı kullanıyorum, bu süzgeç ile gerek kalmadı gibi.

? *** ***: Bosch her zamanki gibi kaliteli ve şık. Düşünen herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Genel olarak güzel. 4-5 dk içinde suyu kaynattı. Gayet kullanışlı. Çok memnun kaldık, tavsiye ederim.

? *** ***: Çok güzel bir çay makinesi. Çok memnunum.

? *** ***: Çok kaliteli ve şık bir ürün. Orijinal kurusunda hızlı bir şekilde elimize ulaştı.

? *** ***: Bosch kalitesi fazla söze gerek yok bence. İşini layıkıyla yapıyor.

? *** ***: Birinci haftada şalterleri attırdı. Servise verdik. Hala bekliyoruz. Bosch şaşırttı. Hizmet ve sağlamlık yok.

? *** ***: Üst kısım 1 tık küçük. içindeki süzgeç kısmının her yeri metal olsa daha iyi olurdu. Çay katarken üst kapağı kendiliğinden açılacak gibi duruyor.

Editör Yorumu

Bosch TTA5883

Bosch TTA5883 çay makinesinin 1.7 litrelik su haznesi sayesinde yeterli miktarda çay yapmak için idealdir. Ayrıca, 1500 - 1800 watt gücü ile çay makinesi suyu hızlı bir şekilde kaynatır, böylece çay yapmak için gereken süre kısalır.

Bosch TTA5883, otomatik kapanma özelliğiyle ön plana çıkar. Su seviyesi azaldığında veya su kaynadığında kendini otomatik olarak kapatır, böylece çay makinesi yanma veya aşırı ısınma riskini en aza indirerek güvenliğinizi ön planda tutar. Bu özellik hem güvenliği arttırır hem de enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı olur.

Bosch TTA5883 çaycının temizliği de oldukça kolaydır. Su haznesini boşaltmak ve birkaç kez temiz suyla durulamak yeterlidir. Ayrıca zaman zaman çay makinesinin içini sirke ve su karışımı ile temizleyebilirsiniz.

Tüm bu özellikleri bir araya getirdiğinizde Bosch TTA5883; güvenli, pratik, hızlı ve kolay bir çay yapma deneyimi sunar. Eğer siz de kaliteli bir çay deneyimi yaşamak istiyor ve hayatınızda biraz daha rahatlık arıyorsanız, Bosch TTA5883 tam size göre diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çay Makinesi TavsiyesiKorkmaz A369 Özellikleri
Philips Hd 7301 YorumlarıFakir Temper İnceleme
Arçelik K 3281 C KullananlarTefal Tea Expert Özellikleri
Grundig TM 6860 ÖzellikleriSinbo Stm-5812 Yorum
Homend Royaltea İncelemeArzum AR3051 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Bosch TTA5883 çay makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Bosch TTA5883 hakkında sıkça sorulan sorular:

Bosch TTA5883 kapasitesi nedir?

Bosch TTA5883 çay makinesinin kapasitesi 1.7 litre su alabilen bir su haznesine sahiptir ve bu miktar yaklaşık olarak 7-8 fincan çay yapmaya yeterlidir.

Bosch TTA5883 gücü nedir?

Bosch TTA5883 çay makinesinin gücü 1500-1800 watt arasında değişiklik gösterebilmektedir. Bu güç sayesinde çay makinesi suyu hızlı bir şekilde kaynatır ve çayı hazırlamak için gereken süreyi kısaltır.

Bosch çay makinesinin fiyatı nedir?

Bosch TTA5883 Çay makinesinin fiyatı mağaza veya satıcılara göre değişebilir ancak genellikle orta fiyatlı bir çay makinesidir. İçeriğimizde yer alan bağlantılar üzerinden en uygun fiyatlara kolayca ulaşmanız mümkündür.

Bosch TTA5883 çay makinesinin garanti süresi nedir?

Bosch TTA5883 garanti süresi, satın aldığınız mağazaya veya satıcıya göre değişebilir. Ancak genellikle üretici tarafından 2 yıl garanti verilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.