Arçelik K 3281 C Çay Makinesi İnceleme - Özellikler & Yorum

Arçelik K 3281 C çaycı ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, performans ve özellikleri sizler için inceledik.
Arçelik K 3281 C Çay Makinesi İnceleme - Özellikler & Yorum

Sıcak bir çay bize her zaman iyi hissettirebilir. Arçelik K 3281 C çay makinesi de bu özel tadı her zaman sizlere sunmak için özenle tasarlanmıştır. Kaliteli malzemeleri ve modern teknolojisi ile ön plana çıkan bu makine, hızlı ve pratik bir şekilde çay yapmanın yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeker.

Evinizde veya ofisinizde kullanabileceğiniz ürün, tek bir tuşla çalışır. Böylece çayınızın hazır olması için sadece birkaç dakika beklemeniz yeterli olur.

Modern ve şık tasarımıyla mutfağınıza uyum sağlayacak Arçelik K 3281 C çay makinesi ile ilgili tüm detaylara gelin birlikte göz atalım.

Arçelik K 3281 C Özellikleri

Güç1650 W
Su Isıtıcı Kapasitesi1.8 L
Demlik Kapasitesi0.8 L
MateryalPlastik
Sıcak TutmaVar
RenkSiyah
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Çay Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik K 3281 C Çay Makinesi

Arçelik K 3281 C çay makinesi, yüksek performansı ve pratik kullanımıyla hayatınızı kolaylaştırmak için size yardımcı olur. Bu makine ışıklı açma/kapama düğmesi ile mutfağınızda şıklık ve rahatlık sağlar.

1650 W güçlü motoru ile ön plana çıkarken hızlı bir şekilde suyu kaynatır ve cam demliğinin de desteğini alarak mükemmel bir çay deneyimi sunar.

Sağlam ve dayanıklı materyali ile uzun ömürlü bir kullanım sunan bu makine, ayrıca çayınızın lezzetini kaybetmeden uzun süre sıcak kalmasını sağlar.

İşte Arçelik K 3281 C Çay Makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Arçelik K 3281 C Teknik Özellikleri

  • 1650 watt güç
  • 1.8 litrelik su ısıtıcı kapasitesi
  • 0.8 litre demlik kapasitesi
  • Sıcak tutma ve otomatik kapanma özelliği
  • Kompakt ve minimal tasarım
  • Cam demlik ile modern görünüm
  • Siyah renk
  • 1.87 kg ağırlık

Arçelik K 3281 C

Arçelik K 3281 C Kapasite

Demlik Kapasitesi1.8 L
Isıtıcı Kapasitesi0.8 L
Demlik MateryaliCam

Arçelik K 3281 C'nin demlik kapasitesi 0.8 litre olup 1.8 litrelik su ısıtıcı kapasitesiyle birlikte geniş ve büyük ailelerin çay ve sıcak su ihtiyacını kolayca karşılar.

Cam demlik özelliği ise çayın tadını ve kokusunu muhafaza ederken su ısıtıcısı hızlı bir şekilde suyu kaynatır ve ideal sıcaklığa ulaşana kadar bekler.

Arçelik K 3281 C Tasarım

Arçelik K 3281 C

Arçelik K 3281 C, modern ve şık tasarımıyla mükemmel bir çay deneyimi sunar. Siyah rengi, dikkat çeken modern bir tarza sahipken plastik malzemesi de hem sağlam hem de hafif bir kullanım sunar.

İkili ısıtma sistemi de suyun kısa sürede kaynatılmasına olanak tanır. Bu sayede çayınızın tadı her zaman lezzetli ve güzel olur.

Arçelik K 3281 C çay makinesinin yüksekliği 41 cm, derinliği 13 cm ve genişliği ise 22 cm'dir. Ağırlığı sadece 1.87 kilogram olan bu makine, mutfak tezgahınızda veya ofisinizde kolayca kullanabileceğiniz minimal boyutları sayesinde dekorasyonunuzu bozmadan harika bir görüntü sunar.

Arçelik K 3281 C, modern tasarımı, kullanım kolaylığı ve yüksek performansı ile mükemmel bir çay deneyimi sağlar. 

Arçelik K 3281 C Güvenlik

Otomatik KapanmaVar
Enerji TasarrufuVar
Sıcak TutmaVar
İkili Isıtma SistemiVar
Su Seviye GöstergesiVar

Arçelik K 3281 C çay makinesi, güvenlik ve kullanım kolaylığı için ikili ısıtma sistemi ile desteklenir. Böylece suyu hızlı bir şekilde ısıtır ve çayınızın tadını maksimum seviyede korur. Ayrıca su seviye göstergesi sayesinde su seviyesini kolayca takip etmenize yardımcı olarak suyun azalması durumunda su eklemeyi de mümkün kılar.

Otomatik kapanma özelliği ile güvenlik standartlarını en üst düzeyde tutan bu makine, suyu kaynatmayı tamamladıktan sonra bir süre kullanılmazsa otomatik olarak kapanır. Böylece enerji tasarrufu ve güvenliği de bir arada sağlar. Ayrıca sıcak tutma özelliği de çayınızı hazırladıktan sonra bile taze bir şekilde içmenize olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Korkmaz
Çaycı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik K 3281 C Kullanıcı Yorumları

Arçelik K 3281 C

👤 *** ***: Çok pratik ve kullanımı kolay. Su kaynamaya başladığında otomatik olarak kapanması sayesinde çayım her zaman ideal sıcaklıkta oluyor.

👤 *** ***: Fiyatına göre oldukça kaliteli bir çay makinesi. Hem hızlı hem de sessiz çalışıyor.

👤 *** ***: "Çayın lezzetini koruyan özel filtresi sayesinde her zaman taze ve lezzetli çay içiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ergonomik tasarımı sayesinde çok rahat bir kullanım sunuyor. Üstelik çay makinesinin dış yüzeyi ısınmıyor, bu da güvenli bir kullanım sağlıyor.

👤 *** ***: Kapasitesi oldukça geniş, tek seferde 10 bardak çay yapabiliyorum. Misafirlerim geldiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor.

👤 *** ***: Kireç önleyici filtresi sayesinde çay makinesinin içi temiz kalıyor. Ayrıca filtre kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor.

👤 *** ***: Şık ve modern tasarımı sayesinde mutfakta harika bir görünüm oluşturuyor. Renk seçenekleri de çok güzel.

👤 *** ***: Fiyatı uygun olmasına rağmen oldukça dayanıklı bir çay makinesi. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: İlk yapışımda dibinde kireç oluştu ben beğenmedim pek.. çayda bana çok sıcak olmuyor gibi plastik kokusu var.

👤 *** ***: Plastik kokuyor paketlenmesi güzeldi ama çok tozlu geldi lekeler vardı umarım geçer.

Editör Yorumu

Arçelik K 3281 C

Arçelik K 3281 C çay makinesi, evde ve ofiste çay keyfinizi daha da güzelleştirmek için tasarlanmıştır. Bu ürün, size çayın en lezzetli halini sunmak için gelişmiş teknolojinin de desteğini almıştır.

İlk olarak, Arçelik K 3281 C çay makinesi, 1.8 litre kapasiteli geniş bir su haznesine sahiptir. Bu sayede tek seferde birden fazla bardaklık çay hazırlamanız mümkün olur. Ayrıca su seviyesi göstergesi ile suyu kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bu çay makinesi, ısıtma plakası sayesinde çayınızın sıcak kalmasını sağlar. Çayın kendi rengine göre ayarlanabilen LED ışığı ile estetik bir görünüme sahiptir. Bu özellik çay keyfinizi daha da keyifli hale getirirken modern bir görünüm katmayı da ihmal etmez.

Su kaynatma işlemi tamamlandığında kendini otomatik olarak kapatır. Böylece enerji tasarrufu sağlar ve güvenli bir kullanım sunar.

Sonuç olarak Arçelik K 3281 C; geniş kapasitesi, sıcak tutma özelliği, ayarlanabilir LED ışığı ve otomatik kapanma özelliği ile mükemmel bir çay keyfi sunar. Siz de ev ve ofis kullanımı için bir çay makinesi arıyorsanız Arçelik K 3281 C sizin için ideal bir tercih olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çay Makinesi TavsiyesiKorkmaz A369 Özellikleri
Philips Hd 7301 YorumlarıBosch TTA5883 İnceleme
Fakir Temper KullananlarTefal Tea Expert Özellikleri
Grundig TM 6860 ÖzellikleriSinbo Stm-5812 Yorum
Homend Royaltea İncelemeArzum AR3051 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Arçelik K 3281 C çay makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Arçelik K 3281 C hakkında sıkça sorulan sorular:

Arçelik K 3281 C çay makinesi kaç watt?

Arçelik K 3281 C çay makinesi 1650 watt gücünde bir çay makinesidir.

Arçelik çay makinesi nasıl temizlenir?

Arçelik K 3281 C çay makinesinin temizliği oldukça kolaydır. Öncelikle cihazı fişten çekin ve soğumasını bekleyin. Ardından, çay makinesinin içine su ve sirke karışımı koyun ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Sonra, karışımı dökün ve çay makinesini iyice durulayın. Daha sonra bir sünger yardımıyla içini ve dışını temizleyin.

Arçelik K 3281 C çay makinesi çayı ne kadar sürede demler?

Arçelik K 3281 C çay makinesi çayı yaklaşık 3-5 dakika içinde demler. Ancak, demleme süresi çayın türüne ve kişisel tercihlere göre değişebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.