Philips BHA530/00 Saç Şekillendirici Özellikleri & Yorumları

Philips BHA530/00 saç şekillendiricinin performansını, kullanıcı yorumlarını ve özelliklerini sizler için detaylı olarak inceledik.
Philips BHA530/00 Saç Şekillendirici Özellikleri & Yorumları

Günlük bakım rutininizde saç şekillendirme işlemi, tarzınızı tamamlamak ve özgüveninizi artırmak için önemlidir. Philips BHA530/00 saç şekillendirici de saçlarınıza istediğiniz şekli ve görünümü vermek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu saç şekillendirici; eşit ısı dağıtımı, seramik argan yağı ve 4 kat daha fazla iyonik bakım teknolojisi ile saçınıza maksimum koruma sağlayarak sağlıklı, parlak saçlar elde etmenize yardımcı olur. Biz de sizler için bu içerikte Philips BHA530/00 ile ilgili tüm detaylara yer verdik.

Philips BHA530/00 Özellikleri

Güç1000 W
Hız Ayarı3
Isı Ayarı3
AğırlıkBelirtilmemiş
İyon ÖzelliğiVar
Aparat Sayısı5
ThermoBrush38 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Saç Şekillendirici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips BHA530/00 Saç Şekillendirici

Hızlı ve yoğun yaşamda pratik bir saç şekillendirici, her kadın için ideal bir tercih olacaktır. Philips BHA530/00 de tam bu özellikleriyle birçok kullanıcısını memnun etmeyi başarmıştır. her saç şeklini kolayca yapmanızı sağlayacak ürün, şık görünümüyle de göz alır.

İşte Philips BHA530/00 saç şekillendirici ile ilgili tüm detaylar:

Philips BHA530/00 Teknik Özellikleri

  • 1000 watt güç
  • 38 mm ThermoBrush başlık
  • 5 farklı şekillendirici aparat
  • 2 metre güç kablosu
  • 4 kat iyon özelliği
  • 3 farklı ısı ve hız ayarı
  • Eşit ısı dağıtımı fonksiyonu
  • Seramik argan yağı

Philips BHA530/00

Philips BHA530/00 Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı3
Hız Ayarı3
Güç1000 W

Philips BHA530/00 saç maşası, üç farklı ısı ve hız ayarı sunarak kişiselleştirilebilir bir şekillendirme sağlar. Saç tipinize ve istediğiniz saç yapısına göre uygun sıcaklık ayarını seçebilmenize imkan tanıyan ürün, aynı zamanda "bakım" ayarıyla da aşırı ısınma durumunun önüne geçerek saçınıza daha fazla koruma sağlar. Bu sayede saç şekillendirme işlemi daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilir.

Philips BHA530/00 Tasarım

Philips BHA530/00

Philips BHA530/00 saç şekillendirici, siyah rengi ve ergonomik yapısı ile konforlu bir kullanım sunar. 5 farklı şekillendirme başlığı ile desteklenen ürün, sıcaklık ve hız ayarını da düğmeler üzerinden kolayca yapmanızı sağlar. Hem taşınabilirliği artıran hem de kolay depolama sunan saklama çantası da ürünün kullanıcılarına sunduğu pratikliklerden sadece biridir.

Philips BHA530/00 Performansı

Philips BHA530/00

Philips BHA530/00 saç şekillendirici, eşit ısı dağıtımı teknolojisinin desteğini alarak saçlarınızın aşırı ısınmasının önüne geçer ve saçlarınızın daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Ayrıca seramik argan yağı ve 4 kat daha fazla negatif iyon da saçlarınızın pürüzsüz ve parlak olmasını sağlarken daha sağlıklı ve etkili bir şekillendirme sunmayı da ihmal etmez. Aynı zamanda 1000 W gücü sayesinde, maşa sadece birkaç saniyede ısınarak kullanıma hazır hale gelebilir.

Philips BHA530/00 Başlık Boyutları

ThermoBrush38 mm
Sert Fırça30 mm

38 mm ThermoBrush başlığı ve 30 mm sert fırçasıyla öne çıkan Philips BHA530/00, doğal ve dayanıklı buklelere ulaşmanıza yardımcı olur. Fırçaların çok yönlü tasarımı da saç şekillendirme işlemini kolaylaştırır ve seyahatlerde yanınızda taşımanızı kolaylaştırır. Bu sayede gittiğiniz her yerde yanınızda götürerek tarzınızı yansıtmanız mümkün olur.

Philips BHA530/00 Avantajları

Philips BHA530/00 saç şekillendirici, beş farklı şekillendirme aparatı ile birlikte gelir. Bu, kullanıcıların saçlarını farklı şekillerde yapabilmelerine olanak tanır. Saç şekillendiricisinin eşit ısı dağıtımı teknolojisi de saçların aşırı ısınmasını önler ve sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Ayrıca saçları canlandırmak için negatif iyonlar kullanır. Bu iyonlar, saçlarda statik elektriği ortadan kaldırır ve daha ideal bir görünüm ortaya koyar. Üç farklı ısı ve hız ayarı da kullanıcılara hassas bir şekillendirme için esneklik sağlar. Soğuk hava ayarı ise nazik kurutma ve sabitleme noktasında kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Bu şekillendirici; daraltıcı kurutma başlığı, hacimli saç kökleri için özel olarak tasarlanmış bir başlık, palet şekilli düzleştirme fırçası, 30 mm boyu ayarlanabilir sert fırça ve 38 mm ThermoBrush gibi çeşitli başlıkları sayesinde her türlü stile kolayca ulaşmanıza da yardımcı olur.

Philips BHA530/00

Philips BHA530/00 Dezavantajları

Philips BHA530/00 saç şekillendirici de bazı dezavantajlara sahiptir. Bunlar arasında yüksek ısılarda kullanımı saçlara zarar verebildiği söylenebilir. Bununla birlikte fiyat açısından diğer saç şekillendirme aletlerine göre biraz pahalı olabilir. Boyutu ve aksesuarları da göz önüne alındığında seyahatlerde taşımak için biraz büyük olabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Maşa
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips BHA530/00 Kullanıcı Yorumları

Philips BHA530/00

İşte Philips BHA530/00 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Arkadaşım ile beraber aldık çok memnunuz saçı yormuyor ve hacim veriyor ertesi güne kadar hacimli duruyor teşekkürler.

*** ***★★★★★

? Eşim için aldım çok memnun kaldı ısınması biraz oluyormuş fakat f/p ürün olduğu ve Philips olduğu için kesinlikle tavsiye ediyorum!

*** ***★★★★★

? Mükemmel bir ürün, kaliteli marka gönül rahatlığı ile. Harika bir çıkarmış Philips farkı... Kızlar tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Islak saça uyguluyorum kuruturken doğal yapıda düzleştiriyor, çok kullanışlı kısa sürede kurutma tarak aparatı ile ben severek kullanıyorum. Düşünenlere de tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Saçı kırmayan hafif sesi olan bir ürün. Bence çok kullanışlı . Basit bir kullanımı var. Herkesin rahatlıkla kullanacağı bir ürün. Philips'in kalitesinden ödün vermez on numara.

*** ***★★★★★

? Teyzeme hediye aldım çok beğendi aşırı kıvırcık saçları dümdüz oldu. Gerçek anlamda kurtarıcı bir ürün tam bir fiyat performans ürünü gerçekten iyi ki almışım.

*** ***★★★★★

? Muhteşem bir ürün. Saçlarıma inanılmaz güzel ve doğal şekil veriyor artık her gün bunu kullanırım diye düşünüyorum.

*** ***★★★★☆

? Mükemmel kaliteli ürün çok beğendim. Hızlıca fönlü görünüme kavuşturuyor.

*** ***★★★☆☆

? Saçlarım omuz hizasında ve ince telli olmasına rağmen bukle umdum, dalgaya bile razı oldum ama sonuç bol elektriklenen düz saç ve saçlarıma dolanan fırçadan kurtulma çabası..

*** ***★★★☆☆

? Bu ürünü markasına güvendiğim için aldım, yıllardır saç kurutma makinesini kullanıyorum, çok memnunum, fakat bu üründen hiç memnun kalmadım, son kademede bile sıcaklık çok az, saç şekillendirmek sorun, o yüzden iade etmek zorunda kaldım.

Puan ve Derecelendirme

Philips BHA530/00, farklı saç stillerine uygun birçok özelliğe sahip bir üründür. Eşit ısı dağıtımı, iyonik bakım, esnek ısı ve hız ayarı ve çeşitli başlıkları bulunan ürün, saçlarınızı kendi tercihlerinize göre dilediğiniz gibi şekillendirmenize yardımcı olur. Ancak yüksek ısılarda kullanımı saçlara zarar verebilir ve fiyat açısından diğer saç şekillendirme aletlerine göre biraz pahalı olabilir. Bu tüm özellikler göz önüne alındığında bizim bu çok yönlü kullanım imkanı sunan saç şekillendiricisine puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Maşa TavsiyesiDyson Airwrap Özellikleri
Remington CI6525 YorumlarıBraun Satin Hair 7 İnceleme
BaByliss C332E Pro KullananlarRowenta CF3460 Özellikleri
BaByliss C1600E ÖzellikleriRemington CI5319 Yorum
Arzum AR5028 Lisa XL İncelemeFakir Lyric Poem Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Philips BHA530/00 saç şekillendirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Philips BHA530/00 saç şekillendiriciyi nasıl temizleyebilirim?

Philips BHA530/00 saç şekillendiriciyi temizleme işlemini ürün soğuduktan sonra yumuşak bir bez veya fırça kullanarak plakaları kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak plakaları nemli bir bezle silerek temizliğini korumanız önerilir.

Philips BHA530/00 saç şekillendirici kaç derecede ısınır?

Philips BHA530/00 saç şekillendirici, 200 dereceye kadar ısınabilir. Böylece size güçlü ve yerinde bir performans sunmayı da ihmal etmez.

Philips BHA530/00 saç şekillendirici hangi saç tipleri için uygundur?

Philips BHA530/00 saç şekillendirici, tüm saç tipleri için uygundur. İnce veya kalın saçlarınız varsa bu ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızın kıvırcık, dalgalı veya düz olduğu fark etmeksizin size yardımcı olabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.