Sağlıklı, Güçlü ve Şık Saçlar İçin: Dyson Airwrap İnceleme

Teknoloji devi Dyson’un kadınlar için ürettiği saç düzleştirici Airwrap’i sizler için inceleyerek içerik haline getirdik.
Sağlıklı, Güçlü ve Şık Saçlar İçin: Dyson Airwrap İnceleme

Dışarı çıkarken saçlarınızı kolay bir şekilde, istediğiniz gibi düzeltin diye Dyson’un Airwrap modelini detaylıca araştırdık. Bu saç şekillendiricinin kullanıcı yorumları, fiyatı ve teknik özelliklerine de içeriğimizde yer verdik. 

Airwrap teknolojisine sahip olan ürün, ısı, saçlarınıza zarar vermesin işini ısıyla değil havayla yapıyor. Coanda etkisi bulunan şekillendirici, aerodinamik yapısıyla saçı kendine çekerek şekillendirme imkanı sunuyor. Hazırsanız Dyson Airwrap Complete'i beraber inceleyelim.

Dyson Airwrap Complete Özellikleri

Güç1300 W
Akıllı Isı KontrolüVae
Isı Ayarı3
Ağırlık0,61 kg
İyon ÖzelliğiVar
UygulamaMyDyson
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dyson
Saç Şekillendirici
Aradığın
Fiyatları Gör

Dyson Airwrap Complete İnceleme

Özel tasarım başlıklarla teslim edilen Airwrap, tüm saç tipleri ve şekillerine uygun olarak çalışabiliyor. Ürün, saçlarınıza şekil verirken aynı zamanda kurutma etkisiyle istediğiniz şeyi oldukça kısa süre içerisinde yapabiliyor.

Isı ayarı ve iyon özelliği bulunan cihaz, bu sayede hem kendinize uygun şekillendirme yapmanıza hem de saçlarınızın statik elektrikle dolmamasına yardımcı oluyor. Elektrikli çalışan ürünün, sesli uyarısı ve kilit sistemi bulunmuyor.

Bukle, dalga, düzleştirme ve kurutma yapabileceğiniz saç şekillendirici, çok fonksiyonel olmasıyla kullanıcılar tarafından oldukça fazla olumlu yorum alıyor. Tasarım olarak adından söz ettiren Dyson Airwrap, boyutuyla görüntü kirliliği oluşturmuyor.

2.62 metrelik kablo uzunluğuna sahip saç düzleştirici, bu sayede prize uzak yerlerde bile rahat bir kullanım imkanı veriyor. Cihaz, profesyonel mühendisler tarafından tasarlanan dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor.

İşte Dyson Airwrap Complete ile ilgili tüm detaylar:

Dyson Airwrap Complete Teknik Özellikleri

  • 1300 W güç
  • 3 farklı ısı ayarı
  • Çok yönlü aparatlar
  • 30 mm uzun başlık
  • Coanda kurutma başlığı
  • Hacimlendirici fırça özelliği
  • Saklama çantası
  • Filtre temizleyici fırça

Dyson Airwrap Complete

Dyson Airwrap Complete Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı AyarıVar
Isı Kademesi3
Güç1300 W

Dyson Airwrap Complete, saçlarınızı zarar vermeden şekillendirmek için akıllı bir ısı kontrolüne sahiptir. Üç farklı ısı ayarıyla, saç tipinize uygun sıcaklığı seçebilirsiniz. Ayrıca soğuk hava düğmesi ile saç şeklinizi zorlanmadan sabitleyebilirsiniz.

Dyson Airwrap Complete Tasarım

Dyson Airwrap Complete

Airwrap Complete, Dyson'un patentli teknolojisi olan Coanda etkisini kullanarak saçlarınızı şekillendirir. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir ve kolay kullanım sağlar. Ayrıca, büyük boy saklama kutusu ile tüm başlıkları düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Buna ek olarak kutunun desteği ile rahatlıkla istediğiniz yere taşımanız da mümkün olur.

Dyson Airwrap Complete Performansı

Dyson, bünyesinde kullandığı dijital motor V9 ile 3.2 kPa’lık bir güç oluşturarak yüksek performans sunabiliyor. Ürün, akıllı ısı kontrolü sayesinde ısıyı saniyede 40 defadan fazla ölçerek saçınıza zarar vermenizi önleyebiliyor. Airwrap Complete, saçlarınızı zarar vermeden şekillendiriyor ve her saç tipi için mükemmel sonuçlar veriyor. Başlıkları kolayca değiştirebileceğiniz bu üstün güçteki şekillendirici sayesinde dilediğiniz görünüme ulaşmanız da kolay oluyor.

Dyson Airwrap Complete Boyut

Yükseklik272 mm
Genişlik48 mm
Derinlik41 mm

Dyson Airwrap Complete saç şekillendirici; 272 mm yüksekliği, 48 mm genişliği ve 41 mm derinliği sayesinde kompakt ölçüler sunar. Bununla birlikte size seyahatlerde de eşlik ederek saç bakımını dilediğiniz her yerde yapabilmenize olanak tanır.

Dyson Airwrap Complete Avantajları

Airwrap Complete, saçlarınızı zarar vermeden şekillendirir. Başlıkları kolayca değiştirebilirsiniz ve çeşitli saç stilleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca, akıllı ısı kontrolü sayesinde saçlarınızın sağlığını koruyabilirsiniz. Airwrap Complete, diğer saç şekillendirme cihazlarına göre daha büyüktür. Ancak, büyük boy saklama kutusu ile kolayca saklanabilir ve taşınabilir.

Dyson Airwrap Complete

Dyson Airwrap Complete Dezavantajları

Airwrap Complete, diğer saç şekillendirme cihazlarına göre daha büyük bir forma sahiptir. Ayrıca fiyatı diğer saç şekillendirme cihazlarına göre daha yüksek olabilir. Bu durum da bütçesi kısıtlı kullanıcılar için dezavantaj olarak görülebilir. Ayrıca saklama çantasının büyük boyutu da seyahatler için uygun bir kullanım sunmayabilir ve makinenin kompakt formunu etkileyebilir.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dyson
Saç Şekillendirme Seti
Aradığın
Fiyatları Gör

Dyson Airwrap Complete Kullanıcı Yorumları

Dyson Airwrap Complete

İşte Dyson Airwrap Complete kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Çok istiyordum sonunda aldım tek kelime ile mükemmel arkadaşlar almak isteyenler tereddüt etmeden alabilir ben bayıldım.

*** ***★★★★★

? Özellikle kalın telli saçlılara sesleniyorum çünkü benim saçıma her kuaför fön Bile çekemez Kullanmayı öğrendikçe saçınızdaki performans artıyor ilk kullandığınızda etkisini tam anlayamayabilirsiniz ama kesinlikle mucize gibi.

*** ***★★★★★

? Ablacığım bana hediye aldı çok mutlu olduğum gerçekten çok güzelmiş bayıldım saçları parlak yapıyor dökülme yapmıyor tararken düzleştirirken diğer markalar gibi değil mükemmel almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler

*** ***★★★★★

? Bugüne kadar neden almadım diye kendime çok kızdım. Saçlarım aşırı yumuşak ve parlak görünüyor sayesinde çok mutluyum kullanımı da gayet kolay elim hemen alıştı saç diplerimdeki yeni çıkan saçlar elektriklenirdi artık dümdüz duruyorlar.

*** ***★★★★★

? Saçları asla asla ama asla elektriklenme yapmıyor, dümdüz ve İpek gibi yapıyor, diğer başlıklar aynı ama bukle yapanlar tak çıkar yapmak zorunda kalmadığınız için pratik , bu alet açık ara diğerinden daha başarılı.

*** ***★★★★★

? Gerçekten büyük rahatlık. Düzleştirme etkisi dalgalı saçlar için mükemmel değil fakat işi kolaylaştırıyor.

*** ***★★★★★

? Kalıcılığı bence iyi kalın telli dalgalı saçlıyım kalın uçlu maşası ile denedim gayet güzel dalgalar verdi zamanla düşme yaptı ama saçımda köpük sprey vs yoktu.

*** ***★★★★☆

? 1 haftadır kullanıyorum aşırı güzel saçlarım yumuşadı resmen 10 dakikada hazırlanıyorum iyi ki almışım

*** ***★★★☆☆

? Ürün kullanımı zor. Verdiğiniz paraya değmez. Ben tavsiye etmiyorum açıkçası.

*** ***★★★☆☆

? Beklediğim performanstan mı bilmiyorum ama çok düşük gücü var. Kalıcılığı az. Ben tavsiye etmiyorum.

Puan ve Derecelendirme

Dyson Airwrap Complete, saç şekillendirme teknolojisinde önemli bir ilerleme sağlar. Saçlarınızı zarar vermeden şekillendirmenize olanak tanırken çeşitli saç şekilleri oluşturmanıza da yardımcı olur. Airwrap Complete, büyük boy saklama kutusu ile düzenli bir şekilde saklanabilir ve taşınabilir. Dyson Airwrap Complete, saç şekillendirme teknolojisinde devrim yaratan bir üründür. Coanda etkisi sayesinde saçlarınızı herhangi bir sıcaklık zararı olmadan şekillendirebilirsiniz. Airwrap Complete, çeşitli başlıklarla birlikte gelir ve her saç tipi için mükemmel bir seçimdir. Tüm özellikleri göz önüne alındığında bizim Dyson Airwrap Complete için puanımız 10 üzerinden 10 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Maşa TavsiyesiRemington CI6525 Özellikleri
Philips BHA530/00 YorumlarıBraun Satin Hair 7 İnceleme
BaByliss C332E Pro KullananlarRowenta CF3460 Özellikleri
BaByliss C1600E ÖzellikleriRemington CI5319 Yorum
Arzum AR5028 Lisa XL İncelemeFakir Lyric Poem Özellikleri

Dyson Airwrap Complete Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Saçlarınızı kusursuz hale getirecek Dyson Airwrap Complete hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Dyson Airwrap Complete garanti süresi ne kadar?

Dyson Airwrap garanti süresi satıcıdan satıcıya değişse bile çoğunlukla 2 yıl olmak üzere karşımıza çıkıyor.

Dyson Airwrap Complete kaç başlık var?

Saçlarınızı mükemmel hale getirecek Dyson'un Airwrap modeli 9 farklı başlıkla birlikte kullanıcısına teslim ediliyor.

Dyson Airwrap Complete kaç TL?

Kullanıcılarından tam not almayı başaran ürün, 12.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum