Erkeklerin Hayali Olan Büyük Penisin 10 Dezavantajı

Her erkeğin sahip olmak istediği büyük penis, aslında birçok probleme yol açmaktadır. Bu içeriğimizde büyük penisin neden olduğu sorunlardan bahsettik.
Erkeklerin Hayali Olan Büyük Penisin 10 Dezavantajı

İnsanlar genellikle büyük penise sahip olunduğunda seks konusunda iyi olabileceklerini düşünüyorlar. Bu yüzden de çoğu erkek büyük bir penise sahip olmayı istemektedir. Ancak bu yanlış bir düşüncedir. Bu içeriğimizde büyük penisin dezavantajlarından bahsedeceğiz.

İşte büyük penisin olumsuz yönleri...

1. Güzel Bir Görünüm Sunmazlar

Büyük Penisin Dezavantajları

Büyük bir penise sahip olanlar ne kadar şanslı diye düşünenler, çok yanlış düşünüyorlar. Mesela sadece eşofman takımınızı giyip parka yürüyüşe çıktığınızı düşünün. Bu biraz can sıkıcı öyle değil mi? Bacaklarınızın arasında dev bir penisin rahat ve estetik durmasının imkanı yoktur. Bu durumun ne kadar absürt olabileceğini anlayacaksınızdır.

2. Oral Seks Yapmak Tam Bir Kabus

Büyük Penisin Dezavantajları

Bütün kızlar büyük bir penisli biriyle sevişmek ister. Bu doğru, ancak hiçbir kız dev bir penise sahip biriyle oral seks yapmak istemeyecektir. Ağza sığmayan bir şey tatmin etmeyecektir. Çoğu kız bunu yaparken kusacağından korkar ve yapmak istemez.

3. Sınırlı Seks Pozisyonu

Büyük Penisin Dezavantajları

Kullanabileceğiniz seks pozisyonları son derece kısıtlıdır. Bunun nedeni penisinizin büyük olmasıdır. Çünkü çoğu pozisyon aşırı ağrıya neden olmaktadır. Cinsel ilişkiye girdiğiniz kişiye zarar vermektedir. Bu nedenle temel seks pozisyonlarına sadık kalmalısınız. Bu sizin için sıkıcı ve sinir bozucu olabilir.

4. Daha Az Seks Yapmanıza Neden Olabilir

Büyük Penisin Dezavantajları

Küçük veya normal büyüklükte bir penisiniz varsa cinsel ilişkiye girmekten korkmanıza gerek yoktur. Ancak büyük bir penise sahipseniz veya partnerinize büyük geliyorsa sizinle seks yapmak istemeyecektir.

5. Kayganlaştırıcı Kullanılması Şart

Büyük Penisin Dezavantajları

Büyük bir penisiniz varsa partnerinizi orgazm etmeden seks yapmanız mümkün olmayacaktır. Aynı zamanda kayganlaştırıcı olmadan büyük penisinizle seks yapamayacaksınız. Kayganlaştırıcılar sizin en yakın arkadaşınız olacaktır.

6. Prezervatif Takmak Zorlaşır

Büyük Penisin Dezavantajları

Büyük bir penisiniz olduğunda kondom takmak hiç de kolay olmayacaktır. Penisinize daracık bir tayt giydirmiş gibi hissettirecek ve bu da hiç hoş bir durum değildir. Hatta prezervatifler çok sıkı olduğundan içerideki kan akışını yavaşlatır. Bu da erken boşalmaya gibi bir durumun ortaya çıkmasına neden olacaktır.

7. Anal Seksi Aklınızdan Bile Geçirmeyin

Büyük Penisin Dezavantajları

O dev penisinizle anal seks yapmayı düşünüyorsanız saçmalıyorsunuz demektir. Vajinaya bile zar zor uyum sağlayan bu penis anal ilişkiye girmek için çok büyüktür. Bu sebeple anal seksi aklınızdan bile geçirmemelisiniz.

8. Çevrenizdekiler Sizi Kıskanır

Büyük Penisin Dezavantajları

Çoğu erkek büyük penise sahip olmayı ister. Çevrendeki arkadaşların eğer büyük bir penise sahip olduğunu biliyorsa seni kıskanırlar. Ancak hiç kimse sizin seks sırasında neler yaşadığınızı anlamayacaktır.

9. Pantolona Sığmaz

Büyük Penisin Dezavantajları

Büyük penise sahip olan kişilerin pantolonları her zaman problem olur. Yapışmayan iç çamaşırı veya pantolon bulmalısınız. Çoğu erkek de bunu düşünmez. Ancak büyük bir penisiniz varsa bunu düşünmek zorundasınız.

10. Sabah Ereksiyonu

Büyük Penisin Dezavantajları

İş ya da okul gereği sabahın erken saatlerinde uyanmak zorunda kalıyoruz. Ancak sabah ereksiyonu diye bir şeyin var olduğunu unutmamız gerekiyor. Aksi takdirde toplu taşımada ya da okulda yakalayan ereksiyon büyük uğraşlar verdirir.

İlginizi Çekebilir
İdeal Penis Boyu Kaç Cm?Cinsel İlişkide Zevk Veren Şeyler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum