Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Dikkat çekmek isteyen erkeklerin iyi bir görünüme sahip olması gerekiyor. Yazımızda kadınların erkeklerde en çok baktıkları yerleri bir araya getirdik.
Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadın ve erkek ilişkilerinde, ilk karşılaşma ya da ilk buluşma gibi durumlarda kadınlar erkeklerin en çok neresine bakıyor? Bunun gibi sorular en fazla merak edilen şeyler arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde kadınların erkeklerde en çok baktıkları bölgeleri derledik.

İşte kadınların erkeklerde baktığı 10 bölge...

1. Yüz Bölgesi

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların erkelerde ilk ve en çok baktıkları bölge yüz kısımları oluyor. Kadınlar erkeklerde saç sakal uyumuna çok fazla dikkat eder. Kafa ve yüz şekline uygun olarak şekillenen saç ve sakalların uyumlu olması kadınlar için son derece önemlidir. En çok da bu bölgeleri dikkat çeker.

2. Gözler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların en fazla etkilendikleri yerlerden biri karşısındakinin bakışlarıdır. Bu nedenle kadınlar erkeklerde en fazla gözlere odaklanıyor. Söyledikleri ve yaptıkları arasında doğruluk payı arayan kadınlar gözlerden birçok şeyi anlamaktadır. Bu sebeple de en fazla gözle temas kuruluyor.

3. Dişler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Temizlik kadınlar için oldukça önemli bir unsurdur. Bu nedenle kadınlar karşısındaki erkeğin dişlerine çok fazla bakar. Erkeklerin dişlerinin temiz ve beyaz olması bu nedenle oldukça önemlidir. Diş bakımının düzenli olarak yapılması gerekir.

4. Eller

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlar için temizlik son derece önemli bir unsurdur. Eller de temizlik açısından ilk bakılan yerler arasındadır. Özellikle ellerin temiz olmasına ve tırnakların bakımlı olmasına kadınlar çok dikkat eder. Bu sebeple kadınlar erkeklerin ellerine çok fazla bakmaktadır.

5. Kalça

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların ilgisini çekmeyi başaran erkeklerdeki bir diğer nokta kalçalarıdır. Kadınlar erkeklerin kalça kısımlarının sıkılığına ve şekline bakmaktadır. Çünkü erkeklerde aranan kalçanın yapısı sıkı ve kavisli olmalıdır.

6. Omuz

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Nasıl erkekler kadınlarda ince bel gibi özellikler ararsa kadınlarda aynı şekilde kadınlar da erkeklerde geniş omuz aramaktadır. Bu yüzden de omuz kısımlarını detaylıca inceler. Geniş omuzlu yapıya sahip erkek kadınların daha fazla ilgisini çekmekte ve görsel olarak cazip gelmektedir.

7. Göğüs

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlarda erkeklerin göğüs kısmına çok fazla bakmakta ve incelemektedir. Onlara göre azda olsa kaslı bir yapıya sahip erkek yeterlidir. Kadının kendini güvende hissetmesini sağlayacağı yer olan göğüs kısımları, en fazla bakılan ve dikkat edilen yerler arasında bulunur.

8. Ayakkabılar

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlar ayakkabı konusunda oldukça titizdir. Bu nedenle erkeklerin ayaklarını ve giydikleri ayakkabıları çok fazla incelerler. Ayakkabılar kadınların en fazla baktıkları ve temiz görmek istedikleri yerlerdir.

9. Kıyafetler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Moda takipçisi kadınlar, erkeklerin giydikleri kıyafetlere çok fazla önem verdikleri için kıyafet seçimlerine çok fazla bakar. Modaya uygun giyiniyor mu, uyumlu mu gibi sorularına yanıt bulmak için kıyafet tercihlerine çok fazla bakmaktadır.

10. Boy

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Hiç şüphe yok ki kadınlar için önemli olan bir diğer unsur erkeğin boyudur. Çok fazla karşımıza çıkan 1.80 takıntısı kadınlarda gerçekten de bulunmaktadır. Kadınlar yanlarında bulunan erkeklerin boylu poslu olmalarını istemektedirler. Bu da uzun boylu kişilerin tercih edilmesinin en büyük nedenidir.

İlginizi Çekebilir
Erkekler Kadınların En Çok Neresine Bakar?Kadın ve Erkeklerin En Popüler Yalanları

Bir kadının en çekici yeri neresi?

Kadınların en ilgi çeken bölgeleri kalça, bel ve basenleridir. Bu bölgeler şekilli oldukları zaman daha da dikkat çekmektedir. Ayrıca dik ve iri göğüsler, dolgun dudaklar, iri gözler ve orantılı burun da oldukça ilgi çekicidir. Son olarak bacaklar da bunlardan sonra bakılan bölgedir.

Erkekler en çok nereden öpülmek istiyor?

Erkekler en çok boyun bölgesinden öpülmek istemektedir. Ancak kadınlar gibi yavaş değil daha sert bir şekilde bu öpücük olmalıdır. Bu bölgelerdeki derinin erkeklerde daha kalın olması nedeniyle ısırma dahi söz konusu olabilir.

Erkeklerin hassas yerleri nerelerdir?

Erkeklerin oldukça hassas oldukları birkaç nokta bulunmaktadır. Boyun bölgesi, avuç içleri, boyun bölgesi, prostat noktası, perine bölgesi, ense, testislerin birleşim çizgisi ve frenulum bölgesi bu noktalardır. Buralara en ufak temas bile erkekleri harekete geçirmektedir.

Bir kadının zevk aldığı nasıl anlaşılır?

Kadın zevk aldığı zaman ıslanır ve sertleşir. Daha sonra deri kızararak terlemeye başlar. Son olarak ise dudaklar, klitoris ve pelvik organlar büyüyerek genişler.

Bir erkeğin sekse düşkün olduğu nasıl anlaşılır?

Bu durumdaki bir erkeğin narsistik yapıları göze çarpmaktadır. Partnerine bir süre yoğun ilgi gösterirken, belli zamandan sonra oldukça değersiz davranmaktadır. Yalan söyleme de bu davranışlara eşlik etmektedir.

Kadınlar kaç yaşında erkeklerden hoşlanır?

Bu durum kadının yaşına göre değişmektedir. Kadının yaşı 30'a gelinceye kadar kendilerinden büyük olan erkeklerden hoşlanmaktadırlar. 30'lu yaşlardan sonra ise kendi yaşlarına yakın ancak kendilerinden daha genç erkeklere karşı ilgi duyuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum