Pandemic How to Prevent an Outbreak İncelemesi

Dizi,Salgın hastalıkların ve korona virüsün yaygın bir şekilde görüldüğü son günlerde yayınlanan ve salgın hastalıklara karşı verilen mücadeleleri anlatır.
Pandemic How to Prevent an Outbreak İncelemesi

Salgın Hastalıklar ve Virüsler İle İlgili Netflix Orijinal Yapımı Pandemic: How to Prevent an Outbreak Dizisi 

İnfluenza isimli salgın hastalığın yayılması ve bu virüse karşı verilen mücadeleleri anlatan belgesel dizi Pandemic: How to Prevent an Outbreak Netflix’te yayınlandı. Dizide İnfluenza hastalığına karşı alınması gereken önlemler, bu salgına karşı en ön safta mücadele veren sağlık çalışanları ve küresel çapta yaygınlaşan virüsü engelleme çabaları anlatılmıştır. Bu inceleme dizi içeriğimizde ülkemizin de bir hayli muzdarip olduğu COVID-19 korona virüsüne benzer bir salgın hastalığı konu edinen ve en çok izlenen Netflix dizileri arasında yer alan How to Prevent an outbreak dizisi hakkında izleyici yorumları ve detaylı bilgileri sizlere sunuyoruz.


1. Son günlerde yaşanan virüs salgınları ve hastalıklara karşı neler yapılması gerektiğini benzer bir konu ile anlatan belgesel dizi Pandemic: How to Prevent an Outbreak 6 bölümlük ilk sezonu ile Netflix’te yayınladı.

1-315.jpg


2. Ortalama 50 dakikalık bölümlerde İnfluenza (Grip) salgını ile nasıl mücadele edilmesi gerektiği en ince ayrıntısına kadar anlatılmıştır. Dizide küresel bir salgın haline gelen bu virüs salgını on binlerce can kaybına sebep olmuştur ve tüm dünya virüse karşı çözüm aramaktadır.

2-300.jpg


3. Tüm dünyanın gündeminde yer alan COVID-19 korona virüsüne bir hayli benzeyen İnfluenza'ya karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmaların yanı sıra sağlık çalışanlarının zor şartlar altında verdikleri mücadeleler de Pandemic: How to Prevent an Outbreak dizisinde gözler önüne serilmiştir.

3-281.jpg


4. Pandemic: How to Prevent an Outbreak dizisinde aşı karşıtlığına da ışık tutulmuştur. Bir grup insanın aşı karşıtlığı yaparak salgın hastalıktan kurtulmak amacıyla üretilmeye çalışan aşıların üretimine engel olmak amacıyla harekete geçtikleri görülüyor.

4-279.jpg


5. Dizi influenza’nın getirdiği kaos ortamında verilen savaşı konu edinmiş olup senaryosuyla mutlaka izlenmesi gereken Netflix yapımlarının başında gelmektedir.

5-261.jpg


6. Isabel Castro ve Doug Shultz’un yönetmenliğinde çekilen belgesel dizi Pandemic: How to Prevent an Outbreak’in oyuncu kadrosunda Syra Madad ve Jake Glavville yer almıştır.

6-249.jpg


Netflix Belgesel Dizisi Pandemic: How to Prevent an Outbreak hakkında İzleyici Yorumları

Pandemic: How to Prevent an Outbreak dizisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için izleyici yorumlarını ve eleştirilerini bu içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

İzleyici 1:

Homo sapiens ve influenzanın -yani bildiğimiz grip virüsünün- arasındaki savaşı konu edinmiş ve Netflix Türkiye'ye taze düşmüş mükemmel bir belgesel olmuş.


İzleyici 2:

Kafa karıştıran birçok konuya ışık tutan cehalet alan bir belgesel olmuş.


İzleyici 3:

Özellikle devlet tarafından desteklenen sağlık sisteminin önemi, sağlık personelinin yaşadığı zorlukları güzel özetleyen bir yapım. Bence hazır birçok insan evdeyken, açın ailenizle birlikte izleyin.


İzleyici 4:

Şu günlerde izlerken inanılmaz aydınlatma yaşatan belgesel. Biz hep memleket için şans eseri yaşıyoruz derken bunu dünya için genellemenin mümkün olduğunu gösteriyor. 100 yılda bir insanlığın başına acılan bu belanın kısa sürede geçmediğini fark etmek de açıkçası acaba corona için aşı çabuk bulunur mu şeklindeki umudu da yok ediyor.


İzleyici 5:

Dünyanın farklı yerlerinden, farklı bakış açılarıyla, aynı konu üzerinde bilgi veren akıcı bir belgesel olmuş. Bulaşıcı hastalıkların nasıl ortaya çıktığını, nasıl yayıldığını, ne tür önlemler alındığını, aşılama ve halkın aşılara tepkisini gösteren, anlaşılır bir belgesel.


İzleyici 6:

Yalnızca corona özelinde değil, solunum yoluyla enfekte olan hastalıklar üzerine gayet bilgilendirici bir belgesel olmuş. 


İzleyici 7:

Belgesel neredeyse bire bir korona virüsü anlatmış. İzleyin izlettirin çünkü bu belgesel sayesinde korona virüse karşı alınacak önlemleri, koronavirüsten korunma yollarını ve korona virüsün yayılmasını engellemek için yapılması gerekenleri öğrenebilirsiniz.


İzleyici 8:

Karantina altında olanların mutlaka izlemesi gereken Netflix yapımı belgesel olan Pandemic: How to Prevent an Outbreak adeta korona virüsten korunma yollarını anlatıyor. Tabi sağlık çalışanlarının nasıl zorlu şartlar altında çalıştığını göstermesi de belgeselin ayrı bir güzelliği olmuş. sağlıkçılar gerçekten büyük emek veriyor hem belgeselde hem de şuan korona virüsüne karşı.


İzleyici 9:

Dünyanın başına bela olan korona virüsüne karşı mücadele ettiğimiz bu dönemde ne kadar çekimlerini beğenmesem de sırf virüslerden korunma yolları ve eğer salgın yayılırsa oluşacak kaos ortamını görebilmek için izliyorum.


İzleyici 10:

Bence gayet güzel bir belgesel olmuş. Netflix'te izlediğimiz dizi veya filmlerle karıştırmayalım. Virüslere ve salgın hastalıklara karşı alınması gereken önlemleri belgesel kıvamında gayet iyi bir şekilde anlatıyor.

Önerilen İçerik: Mutlaka İzlenmesi Gereken Salgın ve Virüs konulu En İyi 15 Film Önerisi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.