Nur Yerlitaş Kimdir, Kaç Yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın Hastalığı ve Ölüm Sebebi Neydi

Bu Tarz Benim isimli programda yaptığı jüri üyeliği birçok kişinin ismini duyguğu ünlü modacı Nur Yerlitaş 27 Nisan 2020 tarihinde vefat etti. Peki, Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın hastalığı neydi? İşte, ünlü modacının hayatı...
Nur Yerlitaş Kimdir, Kaç Yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın Hastalığı ve Ölüm Sebebi Neydi

Nur Yerlitaş Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır ve Hastalığı Neydi?

Rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi altında bulunan ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz aylarda hastalığı sebebiyle beyin ameliyatı olmuş ve bunu sonrasında sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Uzun süredir hastalığıyla mücadele eden Yerlitaş, 27 Nisan 2020 Pazartesi günü hayatını kaybetti. Peki, Nur Yerlitaş kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın hastalığı neydi? Nur Yerlitaş kaç yaşında vefat etti?

Nur Yerlitaş'ın Hayatı

Türkiye'nin en ünlü modacılarından Nur Yerlitaş, 17 Ağustos 1955 yılında İstanbul'un Vefa semtinde dünyaya geldi. Nurella lakabıyla tanınan ünlü modacının annesi Arap kökenliyken, babası ise Laz kökenlidir.

Nur Yerlitaş ve Modacılık Dönemleri

Nur Yerlitaş kimdir

Türkiye’nin en başarılı modacılarından Nur Yerlitaş, mesleğe ilk olarak 80’li yıllarda İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Bu alanda kendisini gösteren Yerlitaş, zaman ilerledikçe isminden söz ettirmeye başladı ve kendi dikiş atölyesini açtı. Kendisini dikişçi ya da kostüm tasarımcısı olarak tanımlayan Yerlitaş, hayatı boyunca hiç evlenmedi.


Nur Yerlitaş ve Katıldığı Televizyon Programları

Kamera karşısında da kendisini gösteren Nur Yerlitaş, 2007’de Bak Kim Dans Ediyor isimli programda jüri üyeliği yaptı. Daha sonra ise Yemekteyiz isimli programda yarışmacı olarak yer aldı.

Yemekteyiz isimli yarışmada Nur Yerlitaş’ın yanı sıra Barboros Şansal, Cenk Eren, Ece Vahapoğlu ve konuk olarak Seda Sayan yer aldı.

Nur Yerlitaş kimdir

2011 yılında ise neredeyse aynı format üzerinden birçok kanalda yayınlanan Bugün Ne Giysem gibi reyting rekorları kıran moda programında juri üyeliği yaptı. Yarışmanın diğer üyeleri ise İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez oldu.

2014’de ise Bu Tarz Benim isimli yarışmada İvana Sert ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Program bir dönemin sansasyon yaratan olaylarına ev sahipliği yaptı.

Bu Tarz Benim isimli program Show TV’den  TV8’e transfer olunca ismi Bu Stil Benim oldu. Jüri üyeliğinde ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve her gün gelen ünlü bir isim yer aldı.

2015’de Maral: En Güzel Hikayem isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizi birbirlerini seven iki gencin hayalleri uğruna yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci ve Rıza Akın yer aldı.


Nur Yerlitaş'ın Hastalığı

Nur Yerlitaş Hastalığı

Son zamanlarda ekranlarda çok fazla görülmeyen Nur Yerlitaş'ın beyin kanseri olduğu doktorları tarafından açıklanmıştı. Tedavi gördüğü dönemde beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş sosyal medya hesabından üzerine ihlas yazan bir fotoğraf paylaşmıştı.


Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Vefat Etti

Uzun süredir hastanede tedavi altında olan Yerlitaş, 27 Nisan 2020 tarihinde vefat etti.


Nur Yerlitaş’ın Yer Aldığı Programlar

  • Bak Kim Dans Ediyor (2007)
  • Yemekteyiz (2010)
  • Bugün Ne Giysem (2011)
  • Bu Tarz Benim (2014)
  • İşte Benim Stilim (2015-2017)
  • Maral: En Güzel Hikâyem (2015) – 9. bölüm
  • “Türkan” – Demet Akalın (2011)
  • “Karagözlüm” – Serkan Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.