Nivo İstanbul Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Nivo İstanbul, Cathay Group ve Neba A.Ş. tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Nivo İstanbul Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Cathay Group ve Neba A.Ş."nin İstanbul'da inşa ettiği " Nivo İstanbul " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

200 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Nivo İstanbul 1404 daireden oluşuyor. Cathay Group, sektördeki 25 yıllık tecrübesinin ürünü yeni markası Nivo’ya aktarıyor. Nivo İstanbul adı verilen yeni proje, Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı 42 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Dome + Partners tarafından tasarlanan Nivo İstanbul projesi için farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışman görev yapıyor.

Nivo İstanbul projesi aynı zamanda içerisinde her bloğun çatı katında yer alan seyir terası barındırıyor. Proje dahilinde site sakinlerinin araçları için 210 araçlık kapalı otopark ve güvenlik kontrollü site girişleri yer alıyor. Hemen teslim durumunda olan proje, alıcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması ön görülüyor. Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Nivo İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Nivo İstanbul Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Nivo İstanbul projesinde sadece " 1+1, 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 50 ile 80 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 325.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 85 ile 147 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 520.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 128 ile 161 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 832.000 TL " olarak belirlenmiş.


Nivo İstanbul Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

GYODER'in başlatmış olduğu kampanyaya göre; 240 ayda yüzde 0,75-0,85 oranında faizle kredi kullanılabilecek. Kampanya 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.


Nivo İstanbul Nerede? (Konum ve Adres)

İnönü Mah. Muammer Aksoy Cad. Küçükçekmece/İstanbul


Nivo İstanbul Projesi ve Örnek Daire

Nivo İstanbulNivo İstanbulNivo İstanbulNivo İstanbul

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.