Kalenderler A.Ş. Vantage Ümitköy Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Vantage Ümitköy, Kalenderler A.Ş. tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Kalenderler A.Ş. Vantage Ümitköy Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Kalenderler A.Ş. "nin Ankara Ümitköy’de inşa ettiği " Vantage Ümitköy " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

20 bin 899 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Vantage Ümitköy iki blokta toplam 73 konuttan oluşuyor. Vantage Ümitköy'ün en dikkat çekici özelliği; tüm konutların 7 oda 1 salon tipinde olması. "Milyonda bir lüks" mottosuyla yola çıkan Vantage Ümitköy'de her katta sadece 2 daire yer alıyor. Her daireye ait yaklaşık 100 metrekarelik kat bahçesi, bağımsız yemek odası, 50 metrekarelik mutfak, 60 metrekare büyüklüğünde ebeveyn yatak odası bulunuyor.

Vantage Ümitköy projesinde 7+1 ve 8+1 arasında ihtiyaca göre daireler bulunmaktadır.


Vantage Ümitköy Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

7+1 Daireler; " 470 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 130.000 TL " olarak belirlenmiş.

8+1 Daireler; " 740 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 160.000 TL " olarak belirlenmiş.


Vantage Ümitköy Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Vantage Ümitköy projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Vantage Ümitköy Nerede? (Konum ve Adres)

Mutlukent Mah. Ağaçseven Sok. No:17 Ümitköy/Ankara


Vantage Ümitköy Proje ve Örnek Daire Fotoğrafları

Vantage ÜmitköyVantage ÜmitköyVantage ÜmitköyVantage Ümitköy

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.