Nevzat Ünlütürk Kimdir? & Hakkında Bilgi

27. milletvekili ve yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İstanbul ilinin birinci bölgesinden dördüncü bölge adayı seçilen Nevzat Ünlütürk hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik.
Nevzat Ünlütürk Kimdir? & Hakkında Bilgi

Nevzat Ünlütürk Biyografisi

2018 yılının Mart ayında Milliyetçi Hareket Partisinde yapılmış olan Olağan Üstü Kurultay Toplantısında Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiş olan Nevzat Ünlütürk, 2019 yılının Mart ayının otuz birinde yapılacak olan 27. milletvekili ve yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İstanbul ilinin birinci bölgesinden dördüncü bölge adayı olarak açıklanmıştır.


Hangi Okullarda Okumuştur ve Nerelidir?

1950'li yılların ortasında İstanbul ilinin Avrupa yakasında dünyaya gözlerini açan Nevzat Ünlütürk aslen güney doğulu olduğunu ve ailesinin doğulu olduğunu söylemektedir. Nevzat Ünlütürk, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim ve öğretim hayatı boyunca İstanbul ilinde eğitim görmüş ancak üniversite için ise Ankara iline yerleşmek zorunda kalmış ve 4 yıl boyunca Ankara'da yaşamıştır. Ankara'da hem okuyup hem çalışan Nevzat Ünlütürk, lisans hayatı bittikten sonra orada edindiği çevre sayesinde siyasete atılmaya karar vermiş ve kendi düşünce yapısına uyan siyasi partileri araştırmaya başlamıştır.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum