Netflix The Life Ahead Oyuncuları ve İzleyici Yorumları İncelemesi

2020 yılında yayınlanmış olan dizi film içerik serimizde bugün Türkiye’de yayınlanan the Life Ahead adlı yapımın dizi incelemesini kaleme alarak içerik haline getirdik.
Netflix The Life Ahead Oyuncuları ve İzleyici Yorumları İncelemesi

Netflix Yapımı The Life Ahead Filmi İncelemesi

13 Kasım’da gösterime girmiş olan filmin Neoldu.com okurları için araştırarak oyuncularını, konusunu, yapımcılarını, izleyici yorumlarını derledik. İşte the Life Ahead hakkındaki detaylar.


1. Film ilk olarak 6 Kasım 2020 tarihinde ABD’de gösterime girdi. 13 Kasım 2020 tarihinde Türkiye’de vizyona giren filmin uzunluğu 1 saat 34 dakika.

TheLifeAhead


2. Film fragmanı 21 Ekim 2020 tarihinde Netflix’in orijinal YouTube hesabından yayınlandı. Yayınlanan fragman 204.221 kişi tarafından görüntülendi ve 3002 kişi tarafından beğenildi.

TheLifeAhead1


3. Türkçe’si Onca Yoksulluk Varken diye çevrilen Romain Gary tarafından kaleme alınan 1975 romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda 47 yaşındaki tecrübeli yönetmen Edoardo Ponti oturuyor. Prodüksiyonun yapımcılığını ise Patrizia Massa, Davide Nardini, David Paradice ve Guendalina Ponti üstleniyor.

TheLifeAhead2


4. Filmin farklı yapımlara göre daha az insanın olduğu bir oyuncu kadrosu var. Renato Carpentieri, Francesco Cassano, Ibrahima Gueye, Babak Karimi, Sophia Loren, Massimiliano Rossi ve Abril Zamora.

TheLifeAhead3


5. Bir dram filmi olan Onca Yoksulluk Varken’in odak noktası ise kreş işleten bir kişinin kendisini soyan 12 yaşındaki bir sokak çocuğunu yanına almasının etrafında dönüyor.

TheLifeAhead4


6. Filmin konusu ise Holokost’tan kurtulan ve İtalya sahillerinde bir yaşlı kreş evi işleten Madam Rosa’nın kendisini soyan 12 yaşındaki sokak çocuğu Momo’yu yanına alarak yaşamlarına devam ederler. İkilinin geçirdiği zaman ve yaşadıkları olaylar sonucunda birbirlerini korurlar ve böylece ilginç bir ailenin temeli atılmış olur.

TheLifeAhead5


7. Google Kullanıcılar’dan %92 eşleşme alan filmi izlemenizi öneriyoruz. IMDB üzerinden ise sadece 721 kişinin oy verdiği yapım 6,9 puan almış.

TheLifeAheadd


The Life Ahead Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Gerçekten sevdiğim film türüne benzediği için bunu izlemek beni çok heyecanlandırdı. Maalesef biraz hayal kırıklığına uğradım. Film harika görünüyor ve bu muhteşem sahil kasabasını ziyaret etme isteği uyandırdı. Her sahnede güneşten gelen bu sıcak, altın ışıltı var, çok güzel görünüyor. Oyunculuk da harika, her iki başrolde harika bir iş çıkardı. Bence bu filmi ayakta tutmaya gerçekten yardımcı oluyorlar çünkü onu ağırlaştıran farklı sorunların bir karışımı var.


👤 Eksik olanı tam olarak kelimelere dökemiyorum ama tam olarak tıklamadı. Biraz yüzeyseldi ve bu karakterleri gerçekten tanımak ve onların hissettikleri mutluluğu ve üzüntüyü gerçekten hissetmek istedim. İki ana karakter arasında pek bir bağlantı hissetmedim. Keşke bize bağlarını göstermek için biraz daha yapsalar. Ayrıca partisyon ve film müziğinin gerçekten burada, orada ve her yerde olduğunu düşünüyorum. Filmi benim için gerçekten etkiledi ve beni bundan kurtardı. Bazı bölümler ince ve melankoli ama sonra gerçekten modern şarkılar patlıyor ve bazen gerçekten yersiz görünen farklı bir partisyon çalıyor. 


👤 Ne film ama! Sophia Loren emeklilikten inanılmaz bir performans sergilemek için geri döndü ... Gueye, yaşadığımız yerdeki acımasız gerçeği hatırlamanızı sağlıyor: Göçmenler, fahişeler, translar, terk edilmiş çocuklar ... Performanslardan, fotoğrafçılığa kadar ... dikkat et ... ah! Bu bir "mutlu yemek kutusu" değil, gerçek bir sanat eseri ... Ve Laura Pausini'nin şarkısı ... oh! bunun için bir Oscar'ı hak ediyor ... öneri ... kendi dilinizde altyazılı İtalyanca izleyin ... çevirilerle çok şey özleyeceksiniz ...


👤 Bir İtalyan draması. Film, soykırım kurbanı emekli bir fahişeyle birlikte yaşamaya götürülen ve buluşmayı hayatlarında bir yansıma anı haline getiren sokaktaki Müslüman göçmen bir çocuğu konu alıyor. Kalite. Ham Zamansız Biraz cimri. Aşk, empati, sadaka, bir yere ait olmak hakkında konuşun. Hayatın yetimler ve göçmenler için ne kadar zor olduğu hakkında, onları hayatta kalmak için her şeyi yapmaya teşvik ediyor. Hatta bazen insanların nasıl korku ve incinme korkusuyla yaşadıklarını da gösterir, bu yüzden başkalarına büyük bir engel koyarız. 


👤 Tamamen bilerek anlatılmayan, ancak yaratıcılıkla gün ışığına çıkarılan öykülerle The Life Ahead, Edoardo Ponti ve oğlu ve annesi görkemli Sophia Loren'in en iyi filmlerinden biri olarak kendini kurmayı başarıyor. Sophia Loren'i (imkansız) tanıyan herkes için onun bir garanti ve ekranda görmenin bir zevk olduğunu bilirler; Eşsiz bir karizması olan kadın, diva ve alçakgönüllünün temsili, halkın ve hayalperestlerin kadını, sanat yapılmış kadın, sinema yapımı kadın olan Napoli'nin temsili, bu kadar basit konuşmalarında bir kez daha büyülemeyi başaran kadın, ama çok etkili. 


👤 Bu film aynı zamanda kalp kırıcı ve kalp doyurucuydu. Hikaye muhteşem ve oyunculuk olağanüstü! Kolayca aday gösterilebilir ve bir Oscar kazanabilir. Bunu izlemenizi tavsiye ederim! Sophia Loren ve Edoardo Ponti'nin anne / oğul oyunculuk / yönetmen ikilisi, bu filmin sizi gitmenizi istediği yere götürmesi için çok güzel bir dinamik yaratıyor.


👤 Filmin tamamı, en zor anlarda bile dikkatini çeken bir güç gösterisi. Olay örgüsünün basit özetinde, vahşi bir hayvan olan çocuk terk edilmiş ve öksüz bırakılmış ve bir yetişkinin bakımını kabul edemiyor - ta ki Loren tarafından canlandırılan Madam Rosa onu isteksizce kabul edene kadar, çünkü esas olarak birkaç ekstra dolar. Eski bir fahişe olan Madame Rosa, artık genç fahişelerden istenmeyen çocukların bakımından küçük bir gelir elde etmeye devam ediyor.


👤 Sophia Loren, oyuncu olarak dehasında sahip olduğu menzil ile beni şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor. Bu sınırlar içinde "düşmüş" kadın rollerine büründüğünde bile varoluşun derinliklerine iniyor ve bize geniş manzaralar bahşediyor ... ama burada yaşanmış varoluşa daha da fazla soru sorduğu bir film. Yaşlılığa kadar hayatta kalabilecek kadar şanslı olanları bekleyen güç ve kırılganlığın fevkalade cömert ve becerikli bir performansı. Yardımcı yıldızları, özellikle de muhteşem Ibrahima Gueye, aynı derecede etkileyicidir ve normal olanın yeni anlamlarında sevimli.  Kesinlikle sevdim.


Netflix the Life Ahead Oyuncuları ve Başrolü

Sophia Loren – Madame Rosa

Akademi ödülüne sahip olan İtalyan sinema oyuncu Sophia Loren 86 yaşında. Kızım ve Ben, İtalyan Usulü Evlilik, Dün Bugün Yarın adlı 60’lar yapımı filmlerde kendini tanıtmış olan aktör 49’dan fazla yapımda rol aldı.

Sophia Loren


Ibrahima Gueye – Momo

Filmdeki rolü ile kariyerine giriş yapan Ibrahime Gueye Hakkında pek fazla bir bilgi yok. Kendini ilk olarak Adouna: La vie, le monde (2012), Otto Negra (2019) ve the Life Ahead (2020) yapımlarında rol alarak tanıttı.

Ibrahima Gueye


Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020

Kategori: Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.