Neabot Nomo Q11 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Neabot Nomo Q11 inceleme, kullanıcı yorumları ve özellikler gibi merak ettiğiniz noktaları sizler için hazırladık.
Neabot Nomo Q11 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Çocuklu ya da evcil hayvanlı evlerde temizlik oldukça önem arz eden bir durum. Hem onların zarar görmemesi hem de evin her zaman temiz olması gerekir. Bunun için de sürekli temizlik yapmak zorun olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat bu sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamandan çalabilir. Biz de bu durumun önüne geçmek için size muhteşem bir öneriyle geldik. Neabot Nomo Q11 ile eviniz siz uğraşmadan da tertemiz olabilir. Size de sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel zamanlar kalır.

Neabot Nomo Q11 Özellikleri

Ağırlık3.5 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü4000 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik8.7 cm
Çalışma Süresi150 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi72 dB
Şarj Süresi4 saat
Toz Kapasitesi2.5 L
Amazon
Fiyatını Gör
Neabot
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Nomo Q11 İnceleme

Gelişmiş 4 adet LİDAR sensörüyle üretilmiş olan Neabot Nomo Q11, engellerden kaçarak temizliği dikkatli bir şekilde yapmaya programlanmıştır. 4000 Pa emiş performansından aldığı güçle üstün ve detaylı bir temizlik sunmayı başarır. Çok seviyeli hassas paspaslama, su kontrolü sağlar ve zemini ihtiyaç duyduğu kadar suyla temizleyerek inatçı lekelerden kurtulmanızı sağlar.

İşte, sevdiklerinize zaman ayırmanızı sağlayacak Neabot Nomo Q11 akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Nomo Q11 Tasarım

Minimal ve modern bir tasarıma sahip olan Nomo Q11, yuvarlak bir şekilde tasarlanmıştır. Kolay ve kullanışlı ara yüzü, Wifi ve uygulama destekli çalışırken manuel kullanıma da uyum sağlar. Beyaz rengiyle şık bir görüntü oluşturan bu robot süpürge, yalnız 8.7 cm yüksekliğe sahiptir. Bu sayede evinizdeki ayaklı mobilyaların da altını temizlerken gürültü azaltıcı özelliğiyle de konforunuzu destekler. Bu sayede siz sevdiklerinizle eğlenmenin tadını çıkarırken o da sizin için evinizi düzenler.


Nomo Q11 Tasarım

Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk8.7 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık3.5 kg
RenkBeyaz

Mobilyaların altının temizlenmesi zorlu bir süreç olabilmektedir. Bu nedenle 8.7 cm uzunluğu ile koltuk, masa ve mobilyaların altına girmeyi başaran Neabot Nomo Q11, eviniz için en iyi destekçilerinizden biridir. 35 x 35 cm boyutları ile kompakt bir yapıya sahiptir.

Neabot Nomo Q11 Filtre ve Toz Kapasitesi

2.5 litre toz kapasitesiyle kendi kendini boşaltabilen Neabot Nomo Q11, çok yönlü bir tasarıma sahiptir. Süpürgenin 250 ml kapasiteye sahip toz haznesi ve 300 ml su haznesi ile evinizin paspaslama ve süpürme işlemlerini yapar. Hepa filtresine sahip Neabot Nomo Q11, 4000 Pa emiş gücüne ek olarak yan fırçaları ile dar alan temizliklerini kolayca yapar. Ana fırçası genel temizliği mümkün hale getirerek evinizin tertemiz olmasına yardımcı olur.

Neabot Nomo Q11 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi250 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopVar

Neabot Nomo Q11, 2.5 litre hazneye sahip kendi kendini boşaltma istasyonu ile tasarlanarak elinizi toz ve kirden uzun süre uzak tutmanızı sağlar. Bununla birlikte 250 ml'lik entegre toz torbasına da sahiptir. Çalışma esnasında kendi kendini boşaltan bu süpürge, 300 ml su haznesine de sahiptir. Akıllı su akış sistemiyle çalışan bu hazne, 3 modlu çalışmasıyla da sizler için fonksiyonel bir kullanım oluşturur.

Neabot Nomo Q11 Performans ve Haritalama

Çocuklu ve evcil hayvanlı evlere kolayca uyum sağlayarak karmaşık ortamlarla uyum sağlayan Nemo Q11, gizli dTof lazer Lidar sensörü sayesinde etrafta bulunan oyuncak, kitap ve benzeri engelleri hemen algılayabilir. Üstün haritalama yeteneğinin desteğiyle 3 bağımsız kat için harita kapasitesine sahiptir. Katların detaylı bir haritasını çıkararak nasıl hareket edeceğini bilen bu robot süpürge, aynı zamanda Neabot App ile entegre edilebilir. Bu sayede nerelerde temizlik yapıldığını, yasaklı alan seçimini, bölgesel temizlik alanını seçerek çok yönlü bir kullanım imkanı bulabilirsiniz. Süpürme, vakumlama ve paspaslama yeteneği ile geliştirilen bu robot süpürge sayesinde sevdiklerinizden ayrı zaman geçirmenize gerek kalmaz.

Neabot Nomo Q11 Performans ve Haritalama

Neabot Nomo Q11 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü4000 Pa
Max Çalışma Süresi150 dakika
Haritalama YöntemiLidar, Slam
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Nomo Q11'in teknik özellikleri arasında; gizli lazer tarama ile engellerden kaçınma bulunmaktadır. Bu sayede temizlik esnasında zeminde bulunan engelleri algılayarak o bölgeden kaçınır. Bununla birlikte gürültüyü azaltarak konforunuzu artıran bir yapıya sahiptir. 4000 Pa emiş gücüne sahip bu makine, entegre 250 ml toz torbasına tozları topladıktan sonra, 2.5 litre hazneye sahip istasyonuna gelerek kendi kendini boşaltır. Bu sayede 30 gün gibi uzun bir süre ellerinizin kire ya da toza değmesi gerekmez. Temizliğin %91'lik bir bölümünü yaparak sizin yorulmanıza engel olur. Tasarımındaki Antidrop teknolojisi sayesinde boşlukları algılayarak düşme tehlikesinin önüne geçer. 8.7 cm uzunluğuyla evin her noktasına ulaşmanızı sağlayacak bu makine, halıyı algılayarak çekim gücünü artırır ve detaylı bir temizlik sunmayı başarır. Tüm bu özelliklere ek olarak Android ve İOS uyumlu programı ve Google Asistan ve Amazon Alexa desteği sayesinde sesli komut sistemiyle de çalışabilmektedir.

Neabot Nomo Q11 Batarya ve Çalışma Süresi

Nomo Q11, 150 dakika gibi uzun bir süre çalışabilme yapısı ve mop özelliği ile evinizi baştan aşağı temizleyebilecek bir şekilde tasarlanmıştır. İnatçı ve uğraştırıcı lekelere veda etmenizi sağlayacak çok seviyeli ve su kontrollü paspaslama sistemi, 300 ml su haznesiyle desteklenmektedir. Ayak izi, yağ lekeleri gibi zemin sorunlarında çoklu ayarı sayesinde halıyı algılayarak yalnızca gerekli alanlarda paspaslama yapar. Hassas nem kontrolünün desteğiyle paspaslama ihtiyacınızı karşılayarak sevdiklerinize zaman ayırmanıza yardımcı olur. Li-on pilinden aldığı güçle 4000 Pa emiş performansı gösteren bu robot süpürge, 150 dakikalık çalışma süresi boyunca süpürme ve paspaslama işlemlerini yapar, şarjı bittiği anda kendini şarj etmek için istasyona döner. 4 saatlik bir şarj süresinin sonunda temizliğe kaldığı yerden devam eder ve aynı işleri tekrar yapması gerekmez.

Neabot Nomo Q11 Batarya ve Çalışma Süresi

Nomo Q11 Batarya Özellikleri

Şarj Süresi4 saat
Çalışma Süresi150 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5200 mAh

4 saatlik şarj süresinin ardından 150 dakika boyunca çalışabilen Nomo Q11, Li-On bataryasından aldığı destekle 4000 Pa emiş gücüne sahip olmayı başarmıştır. Uygulama üzerinden rahatlıkla yönetebileceğiniz bu süpürge, merdiven gibi boşluklardan düşmemesi için Anti-drop teknolojisiyle tasarlanmıştır. Bununla birlikte çok yönlü haritalaması, 3 kata kadar olan haritaları hafızasında tutmasına yardımcı olarak birden fazla kata sahip geniş ve büyük evler için kurtarıcı rol oynar.

Neabot Nomo Q11 Kutu İçeriği

Neabot Nomo Q11 Kutu İçeriği

Neabot Nomo Q11, zengin kutu içeriğiyle evinizin en işlevsel parçalarından biri haline gelir. Paket içeriğinde 1 adet kendiliğinden boşaltan çöp kovası, 1 adet robot süpürge, kullanım kılavuzu, 2 adet yan fırça, 2 adet toz torbası, 1 adet temizlik fırçası, 1 adet HEPA filtre, ve 2 adet tekrar kullanılabilir yapıdaki paspas bezi bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Nomo Q11
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Neabot Nomo Q11 Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Ürünü eşime hediye olarak aldım. Evimiz 3+1. Emiş gücü gayet yeterli hatta şu an piyasadaki en iyisi diyebiliriz. Eşyalara çok az dokunuyor. Diğer robot yorumlarındaki gibi çarpma vurma gibi bir şey olmadı. 9 cm yüksekliğe kadar her yere girebiliyor. Üstünde radar çıkıntısı olmaması büyük avantaj. Haritalamasını çok hızlı bir şekilde odaların sadece orta noktalarına giderek yaptı. Silme işlevi de gayet yeterli tabi ovalanması gereken lekeleri çıkarmıyor ama toz bırakmıyor. Sesi makul seviyede hiç rahatsız etmedi. Gece dahil en düşük seviyede çalıştırırsanız evdekileri rahatsız etmez. Çöp ünitesinin çekiminde 10sn kadar yüksek ses çıkıyor ama zaten onu da otomatikten alıp siz kendiniz yapabiliyorsunuz. Tasarım olarak piyasanın en iyisi gerek robotun tasarımı gerekse çöp ünitesinin tasarımı bir harika. Robot üzerindeki LED ışık duruma göre animasyonlar yapıyor. Özellikle gece mükemmel bir görüntüsü oluyor. Ayrıca karanlıkta görünebilir olması için de güzel bir özellik. Uygulaması yeterli ama bazı menüler halen Türkçe değil. Bunu da zamanla yazılım güncellemesi ile çözeceklerine inanıyorum. Uygulama ile odaları bölme isimlendirme, istediğiniz oda ya da noktayı süpürtme/silme yaptırabiliyorsunuz. Kısacası çok memnunuz.

👤 *** ***: Evimizin yeni üyesi çok yetenekli gerçekten teknoloji harikası. Çok araştırdık en iyisi olduğunu düşündüğümüz için aldık. Gerçekten 4000 pa emiş gücü inanılmaz. Hızlı bir şekilde yaptık kurulumunu 20 dk olmadan haritasını tamamladı çok pratik. Uygulamayı biraz kurcalayınca çözüyorsunuz. Eğer takıldığınız yer olursa inanılmaz ilgili bir destek ekibi var her aşamada yazın arayın hızlıca destek oluyorlar. Tasarımı çok hoş üzerinde ki led gece resmen şov yapıyor. Duvara falan yaklaşırsa yalnızca yaklaştığı tarafta ledi yanıyor. Çok hoş hiç düşünmeyin niyetiniz varsa hemen alın.

👤 *** ***: Tek kelime ile mükemmel!! Tasarımı,4000 pa çekim gücü, neredeyse hiç çarpmaması, kendi kendine çöpünü boşaltması çok iyi. Çok memnunum neredeyse artık ayda 1 evi kendim temizliyorum. Öyle güzel temizliyor ki size gerek kalmıyor. Kullandıkça yeni yeni özelliklerini fark ediyorum. Neabot destek hattından sürekli destek alabiliyorum en beğendiğim nokta bu çok ilgililer.

👤 *** ***: 1 aydır kullanıyorum tam emin olarak yorum yazmak istedim. Ürün çok üst seviye bir robot. Çekim gücü tüm rakiplerini geride bırakıyor.

👤 *** ***: Tek kelime ile mükemmel!! Tasarımı,4000 pa çekim gücü, neredeyse hiç çarpmaması, kendi kendine çöpünü boşaltması. Çok memnunum neredeyse artık ayda 1 evi kendim temizliyorum. Öyle güzel temizliyor ki size gerek kalmıyor. Kullandıkça yeni yeni özelliklerini fark ediyorum.

👤 *** ***: Tam aradığım ürün diyebilirim. 15 dakika gibi kısa sürede haritasını çıkarttı, emiş gücü çok çok iyi. En yüksek modda çalıştırmaya bile gerek yok. Çöp istasyonu zaten ayrı avantaj. Kafası karışmıyor hep aynı şekilde temizliğini yapıyor. Bölge alan temizliği çok iyi. Yer silmesi de çok iyi her odada durdurup mopu yıkayıp geri takıyorum. Yerleri iz bırakmadan siliyor. Resmen elim ayağım oldu. Ev hep temiz hissi veriyor. Alacaklar beklemesin.

👤 *** ***: Şimdiye kadar neredeydin sen Neabot? Resmin elim kolum oldu. Çok çok memnunum. Çekim gücü, haritalaması, komutları alması, sensörleri hepsi gerçekten 5 yıldızı hak ediyor.

👤 *** ***: Robot süpürge markalarını çok araştırdım bu ürüne karar verdim ve iyi ki de bu ürünü almışım diğerleri 2700 pa, bu ürün 4000 pa çok fark var ve süpürürken hiç kırıntı bırakmıyor. Resmen elim ayağım oldu işlerim bir çabukta bitiyor. Özellikle acilen dışarı çıkmam gerektiğinde dışardan başlatıyorum, eve geliyorum ev tertemiz bu çok güzel bir şey. Herkese tavsiye ederim, çok teşekkür ederim.

👤 *** ***: Çok güzel süpürdü temiz mutfağımızdan inanılmaz kir çıkardı. Almadan önce çok araştırmıştım iyi ki bu robotu tercih etmiş. Teşekkür Neabot Türkiye ailesi!

👤 *** ***: Çok hızlı harita çıkarıyor(5-10 dakika) Hızlı temizliyor. Harita bölüm düzenlemesinde düzeltmeleri sizin yapmanız gerekiyor. Evim eşya bakımından oldukça kalabalık hiç takılmadan temizledi. Bence mükemmel.

👤 *** ***: Ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hem çöpünü hem süpürmesini mükemmel diyorum her yeri bal dök yala yapıyor çekim gücü mükemmel tek kelimeyle kayınvalidem ve anneme de alacağım.

👤 *** ***: Sürekli problem. oda bulamıyor, şarj bulamıyor. servise kargo parasını ödeyip gönderdim. Yine aynı problemler devam ediyor. Ürünün temizliği iyi ama problemleri bitmiyor.

👤 *** ***: Ürünü alalı 8 ay oldu bir kere servise yolladım. Şikayetim halılara çıkınca kendini otomatik yüksek emiş moduna almaması (bu özellikler kısmında var olarak yazıyor)ve Bazen halıları duvar olarak görmesi ve temizlik yapamaması. Serviste İki hafta kaldı ve hiçbir değişiklik olmadan geri geldi. Şuan hala aynı sorunlarım devam ediyor halıları duvar olarak görüyor ve halılarım kalın olsa anlayacağım gerçekten daha ince halı yoktur piyasada.

👤 *** ***: Ürünün görseline ve yorumlara bakıp aldandım. Bir iki ay çalıştı sonrasında uygulamadaki kullanıcı bilgilerini sildi, haritaları sildi. Fabrika ayarlarına döndük, haritalama dahi yapamıyor, olduğu yerde dönüp duruyor. Teknik servis sorun telefonunuzda olabilir diyor :) Kimseye tavsiye etmem

👤 *** ***: Sakın bu kadar para verip de almayın ben bin pişman oldum. Emiş gücü yüksek diye aldım kedi kumunu bile almıyor köşeleri felan geçtim ortanın pisliğini alsa şükredecektim, ben normal süpürgeyle temizledim. Çok üzüldüm çöpe gitti param

👤 *** ***:Haritalama da hızlı, süpürme de iyi, paspas idare eder, uygulamada çok eksikleri var, Planlı süpürmede saçmalıyor. Radar sistemi çok iyi değil kendini sağa sola sıkıştırıyor, halıyı engel olarak görüp üzerine çıkmayabiliyor. 1 ay oldu bozuldu.

👤 *** ***: Sıkıntılar giderilir çözülür diye düşünürken bu kez de şarj istasyonunu bulamamaya başladı. Her defasında ben kucaklayıp götürmek zorundayım. Süpürge bana değil, ben ona çalışıyorum. Diyelim 2 oda temizleteceğim. Bunu yapması için şarj istasyonu ile gönderdiğim odaların sıralı olması gerekiyor, arada başka hol oda vs. varsa zone bulunamadı hatası verip istasyona dönüyor. Yani süpürmek mümkün değil artık. Çöp istasyonunun olmasının da çok bir manası yokmuş. Çünkü hazneyi boşaltıyor ama filtre vs. tamamen toz içinde dolayısıyla emiş gücü de düşüyor. Yine elimle boşaltıp filtrelerini temizleyip yerleştiriyorum. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama mopunu denemedim. Çünkü süpürmek beni bu kadar uğraştırırken bir de suyuydu beziydi göze alamıyorum. O kadar araştırıp bekleyip emin bi şekilde almıştım ki. İlk görselde temizlik yapamamamı görüyorsunuz. Odayı kafasına göre bölüp kısmi süpürüp dönüyor. 1. görseldeki tek bir süpürmenin bana dönüşleri. 2. görselde holü temizle demişim ama holün sadece taralı kısmını süpürüp temizlik tamamlandı diyor. 3. ise odayı kafasına göre bölmüş. Sadece orayı temizliyor. Çıldırmamak elde değil.

👤 *** ***: Ürünü 3 aydır kullanıyorum ve büyük sıkıntı yaşıyorum. Emiş gücüne sözüm yok cidden. Ama süpürüyorsa. Sürekli sürekli sensör hatası alıyorum ve tekrar çalıştır demek için gözüm telefonda, kulağım süpürgede. Bu hata bazen bir çalıştırmamda on kez oluyor bazen hiç olmuyor. Ha durdu ha duracak diye kontrol etmek zorundayım. Dışarıda isem işim daha da zorlaşıyor. Bu kontrol ve hatayı düzeltme durumunda eski süpürgemi çalıştırsam 20 dk da zaten evimi kendim süpürüyordum. Ama sensor hatası olmuyorsa sıkıntı yok. Ürünü iade ettim değiştirdiler. Bu kez de kafasına göre haritayı sıfırlıyor. Haftada 1-2 kez haritalandırmayı çıkarıyor onda da sürekli oda birleştir oda böl şeklinde müdahale etmek zorunda kalıyorum çünkü doğru çıkarmıyor, dolayısıyla doğru çalışmıyor. Bir kere haritanın izdüşümünü bile çıkardı tamamen yanlış çalıştı.

👤 *** ***: Bu ürünü daha önce de almıştım ve memnun kalmıştım. Bu sebeple ikinciyi de aldım fakat aynı batarya kalitesini bulamadım.

👤 *** ***: 1ay oldu alalı halen haritalandırma yapamıyor, tavsiye etmem.

👤 *** ***: Harita sürekli siliniyor, halıyı duvar olarak görüyor üstüne çıkmıyor ürün alındığı günden beri sorunları hiç bitmedi ön tekeri çıktı servise gönderildi kullanıcı hatası denip 600 tl istendi tamamen otomatik olup elimizi değmeden çalışan aletin tekerleği kendisi çıkması kullanıcı hatası sayıldı! Kesinlikle tavsiye etmiyorum almayın aynı işi daha iyi yapan daha iyi fiyatlı bi sürü ürün var.

İçeriğimizin bu bölümünde büyük ve geniş evlerin kurtarıcısı olan Neabot Nomo Q11 robot süpürge ile ilgili en çok merak edilen soruları yanıtladık.

Neabot Q11 haritalama nasıl yapılır?

Neabot Q11 için haritalama özelliği uygulama üzerinden yapılabilmektedir. Akıllı cihazınından uygulamayı açarak cihaz ekleme bölümüne ulamanız gerekir. Süpürge modelinizi seçtikten sonra Wifi gibi erişimlere izin vermelisiniz. Eşleme 3 aşamadan oluşmaktadır ve kısa bir süre bekledikten sonra tamamlandır. Ardından robot süpürgeniz gelişmiş Lidar teknolojisiyle evinizin haritasını detaylı bir şekilde çıkarır.

Neabot NOMO q11 resetleme nasıl yapılır?

Nomo Q11 akılı robot süpürgenizi bazı durumlarda resetlemeniz gerebilir. Bunun için şarj ve güç tuşuna 5 saniye basılı tutmanız yeterli olacaktır. Bu sayede robot süpürgeniz resetlenmiş olur.

Robot süpürge 4000 pa ne demek?

Süpürgelerde emiş gücü Pascal (Pa) ile ölçülmektedir. Birçok robot süpürgenin emiş gücü genelde 1500 ile 3000 Pa değerleri arasındadır. Neabot Q11 ise 4000 Pa emiş gücü sayesinde piyasadaki birçok rakibini geride bırakmayı başarır.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.