Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Kullanıcı Yorumları -İnceleme

Mi Robot Vacuum Mop Pro ile ilgili kullanıcı yorumları, performans ve özellik bilgisi, hazne kapasitesi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Kullanıcı Yorumları -İnceleme

Yoğun iş temposu ya da yorucu ev işlerinden dolayı yorgun hissediyorsanız bu içerikte soluklanabilirsiniz. Vacuum Mop Pro, tüm evi tek başına temizlemek için tasarlanan çok yönlü robot süpürgelerden biridir. Biz de bu içerikte Mi Robot Vacuum Mop Pro ile ilgili performans, boyut, kullanıcı yorumları gibi merak edilen özellikleri inceledik. Siz dinlenirken tüm evi sizin için hazırlayacak Mi Robot Vacuum Mop Pro ile ilgili detaylara bu içerikten ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Özellikleri

Ağırlık3.6 kg
Pil3200 mAh
Emiş Gücü2100 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.4 cm
Çalışma Süresi110 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi65 dB
Şarj Süresi240 dk
Toz Kapasitesi300 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Mi Robot Vacuum Mop Pro İnceleme

LDS Lazer navigasyon teknolojisiyle üretilmiş olan Mi Robot Vacuum Mop Pro, silme ve süpürme işlemlerini profesyonel bir şekilde yapmaya programlanmıştır. Tek bir cihaz sayesinde zeminlerinizin ışıl ışıl olmasını sağlar. 3 adet temizlik moduyla temizliği kendi istediğiniz şekilde yapmanızı sağlayacak üstün bir tasarıma sahiptir.

İşte evinizi kendinizi yormadan tertemiz görmenizi sağlayacak Mi Robot Vacuum Mop Pro ile ilgili tüm detaylar:

Vacuum Mop Pro Tasarım

Yeni nesil haritalama yöntemiyle üretilmiş olan Vacuum Mop Pro, temizliği hassas bir şekilde planlayarak hareket eder. 12 sensörünün desteğiyle keskin bir algılama kapasitesine sahip olan bu makine, siyah ve beyaz renklerde üretilmiş olup şık bir tasarıma sahiptir. 35 x 35 x 9.4 cm boyutlara sahip bu ürün, yüksek yapıdaki ayaklı mobilyaların altını da temizleyerek her noktaya ulaşmayı başarır. 3.6 kilogramlık bir ağırlığı bulunan bu akıllı robot süpürge, ev işlerinde en iyi dostunuz olmak için hazırlanmıştır.

Vacuum Mop Pro Tasarım

Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.4 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık3.6 kg
RenkSiyah, Beyaz

Vacuum Mop Pro, LDS Lazer navigasyon teknolojisin, kullanarak evinizin detaylı bir haritasını çıkarır. 35x35 cm boyutu ve 9.4 cm yüksekliği sayesinde evin her noktasına ulaşabilecek kompakt bir form kazanmıştır. Bununla birlikte 3.6 kilogram ağırlığı bulunan bu robot süpürge, kendinize yapacağınız en iyi sürprizlerden biri olacak kadar iddialıdır.

Mi Robot Vacuum Mop Pro Filtre ve Toz Kapasitesi

Mi Robot Vacuum Mop Pro, kullanılmadığında sızdırmaya yapmayan 200 ml kapasiteye sahip su deposu sayesinde evinizi tek bir cihazla, üstelik sizi yormadan temizleyebilecek üstün bir teknolojiyle donatılmıştır. 3 farklı çalışma modu bulunan bu süpürge, yalnız süpürme ve yalnız silme yapabileceği gibi 2’si 1 arada su deposunun desteğiyle süpürme ve silme modunu aynı anda kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Vacuum Mop Pro Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi300 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

550 ml’lik toz kutusuyla yüksek bir emiş performansı gösterir. Evinizi sessizlikle ve derinlemesine temizlemek için elle silmeyi taklit ederek çift taraflı parlatma ve temizlik sunar. 3 vitesli su çıkışı bulunan Vacuum Mop Pro, titizlikle tasarlanarak ahşap zeminlerinizin korumasını da üstlenmiştir. Su kullanılmadığı zaman suyun durumunu algılayarak sızdırma yapmasına engel olan mikro kontrollü su pompası sayesinde istenmeyen manzaralarla karşılaşmanız gerekmez.

Mi Robot Vacuum Mop Pro Performans ve Haritalama

Vacuum Mop Pro, 2100 Pa emiş gücü ve 3200 mAh batarya gücüyle derinlemesine bir temizlik sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Haritalama yaparken LDS lazer navigasyonunu kullanarak doğru ve gelişmiş bir sınıflandırma yapmayı başarır. Uygulama üzerinden odaları isimlendirmenize olanak tanıyan bu makine, sanal duvar, bölgesel temizlik gibi işinizi kolaylaştıracak işlemleri de yapmanıza yardımcı olan çok yönlü bir tasarıma sahiptir.

Mi Robot Vacuum Mop Pro Performans ve Haritalama

Mi Robot Vacuum Mop Pro Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2100 Pa
Max Çalışma Süresi110 dakika
Haritalama YöntemiLDS Lazer
HaritalamaVar
Sensör Sayısı12

LDS Lazer teknolojisine sahip olan Vacuum Mop Pro'nun teknik özelliklerinde 12 adet sensörüne ek olarak 300 ml toz, 200 ml su haznesiyle silme ve süpürme işlemlerini 2'si 1 arada deposuyla tek seferde yapabilen bir yapıya sahiptir. 110 dakika çalışma süresi sayesinde 180 metrekarelik bir evi tek seferde süpürebilir. Şarjı bittiği anda şarj ünitesine giderek kendisini şarj etmesi ve ardından temizliğe başta değil, kaldığı yerden devam etmesi sizler için büyük bir kolaylık sağlar.

Vacuum Mop Pro Batarya ve Çalışma Süresi

Tek bir şarjla 110 dakika boyunca temizlik yapabilecek bir şekilde tasarlanmış olan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, şarjı azaldığı zaman kendisini şarj eder ve temizliği bıraktığı alandan devam ettirir. 3200 mAh batarya gücüyle yerdeki kırıntıları derinlemesine temizleyerek kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarır.

Vacuum Mop Pro Batarya ve Çalışma Süresi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Özellikleri

Şarj Süresi240 dakika
Çalışma Süresi110 dakika
BataryaLi-On
Pil Kapasitesi3200 mAh

Uygulama üzerinden rahatlıkla kontrol edebileceğiniz Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, 240 dakikalık şarj süresinin ardından 110 dakika boyunca çalışabilecek bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde 180 metrekarelik bir evi tek seferde temizleyebilir. LDS haritalama özelliğinin desteğiyle evinizin haritasını güncel bir şekilde oluşturur ve değişimleri de güncelleyerek temizliği daha verimli bir şekilde yapar. Uygulaması sayesinde odaları isimlendirebilir, bölgesel temizlik için komut verebilir, sanal duvarlar yaparak temizliği kişiselleştirebilirsiniz. Bölgelere ayrılmış haritasının desteğiyle en dinamik yolu tercih ederek temizliği her bölgeye tek tek taşır ve modlar arası geçişiyle derinlemesine bir temizlik yapar. Eğer temizlik esnasında şarjı biterse kendisini şarj ettikten sonra temizliğe kaldığı yerden devam eder. Yapay zekanın desteklediği asistanlar sayesinde sesli komutla da çalıştırabileceğiniz bir yapıya sahiptir. 12 adet sensörü, detaylı bir temizlik için Vacuum Mop Pro'ya yardımcı olarak engellere karşı koruma sağlarken mobilyalarınızın da zarar görmesine engel olur. Bununla birlikte 2 cm'ye kadar olan yükseklikleri aşarak temizlemesinin aksamasına izin vermez.

Mi Robot Vacuum Mop Pro Kutu İçeriği

Mi Robot Vacuum Mop Pro Kutu İçeriği

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 adet mop bezi, 2 adet yan fırça, 2'si 1 arada hazne, 1 adet ana fırça, şarj ünitesiyle birlikte 1 adet robot şeklinde gönderilmektedir. Aynı zamanda kullanımı rahat bir hale getirmek için kullanım kılavuzu ile size destek vermeyi başarır.

Amazon
Fiyatını Gör
Vacuum Mop Pro
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Vacuum Mop Pro Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Kurulum kısmında annem bayağı bir zorlandı ama uygulaması sayesinde başka bir şehirden bütün ayarları ve haritalamayı ben yaptım. Annem şu an inanılmaz memnun. Tam bir f/p ürünü tavsiye ederim.

? *** ***: Son zamanlarda kendim için aldığım en güzel şey. hayatımdan günlük yarım saat hediye ediyor bana. Mucizevi bir şey. Alın aldırın, pişman olmazsınız, özellikle kedili ve çocuklu bir evininiz varsa...

? *** ***: 10 aylık bir bebeğim var ve robot süpürge benim elim ayağım oldu. Her gün çalıştırıyorum ve ev sanki tertemiz. Yerler temiz olduğu için üstler tozlanma bile yapmıyor. Neden daha önce almadım diye kendime kızıyorum.

? *** ***: Tek kelimeyle bayıldım. Çeyizim için aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Mopu ve normal süpürmeyi de denedim, çekim gücü muhteşem. Silmesi bile gayet patlatıyor, ben çok beğendim düşünüyorsanız hiç şüphesiz alabilirsiniz.

? *** ***: Daha önce almadığıma pişmanım Gerçekten çok işe yarıyor, arkadaşlar her defasında topladığı toza inanamayacaksınız. Artık evim pırıl pırıl, sürekli elinde süpürgeyle gezmeye son. Muhteşem, kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: Eşim hediye almıştı, ev süpürme derdim bitti. Günlük çalıştırsam bile her gün toz haznesi doluyor resmen, alerjim olduğu için çok memnunum oturduğum yerden ev temizleniyor daha ne olsun :) Çalışan ve çocuklu kadınlar için mükemmel bir icat :)

? *** ***: Robot süpürge arayışındaysanız hem süpürsün hem silsin, ya da süpürsün ancak haritalama da yapsın diyorsanız kesinlikle bu modeli tavsiye ederim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. İyice bekledim yorum yazmak için ve 6 aydır kendime yapmış olduğum en büyük iyilik diyebilirim. İki veya daha fazla katlı eviniz yoksa daha fazla para verip başka model bakmaya gerek bile yok. Emişi güzel. Türkçe dil ayarlanabiliyor ki bence bu da büyük bir artı. Birçok modelde dil ayarı bu kadar gelişmiş değil. Ayarlardan ikincil temizlik ayarını aktifleştirdiğinizde seçmiş olduğunuz odaları iki tur süpürüyor. Şarjı azaldığında standına gidip şarj ediliyor ve yeteri kadar şarjı olunca kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. Girmesini istemediğiniz alanlara sanal duvar çekebiliyorsunuz ya da sınırlandırılmış alan ekleyebiliyorsunuz. Çocuklu evler için mükemmel bir yardımcı.

? *** ***: emiş gücü gerçekten çok iyi. Toz haznesini açtığımda topladığı toz beni şaşırttı. Bu kadar iyi süpüreceğim beklemiyordum. Tek eksi yönü köşeleri çok iyi süpürmemesi ama alırken bunu bilerek aldım ve bence günlük temizlik için ideal. Emekleme döneminde bir kızım var. Emekleyerek evin her yerini dolaşıyor haliyle yerlerin temiz olması lazım. Ama ben onun arkasında dolaşmaktan temizlik yapacak fırsat bulamıyordum. Bu sorunu böyle çözmüş olduk. İyi ki almışım. Şimdi bir tane de kardeşim için alacağız. İzlediğim inceleme videolarında uygulama Türkçe fakat robot Çince konuşuyor diyorlardı. Sanırım güncelleme ile Türkçe dili de eklenmiş. Robot Türkçe konuşuyor. Uygulamanın kullanımı kolay.

? *** ***: Kendime aldığım en iyi hediye, almak isteyenler düşünmeden alsınlar. Silme ve süpürme aynı anda kullanıyorum, sonuç muhteşem. Silip süpürmeye harcadığım zamanı evladıma ayırıyorum.

? *** ***: Cihazı yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz, ilk başlarda iyiydi ancak şimdi sürekli harita sorunu veriyor. Sürekli haritayı silip baştan evi tanıtmak zorunda kalıyoruz. Çekim gücü de cihazı düzenli temizlememize rağmen azaldı. Maalesef eskisi kadar memnun değiliz. Silme özelliği zaten yetersizdi boşuna silme özellikli aldığımızı düşünüyorum. Keşke başka markaları da araştırsaymışız. Satın almayı düşünenlere uzun süreli kullanıcıların yorumlarını okumalarını tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünün kafası çok karışıyor, kendini oturma odasında zannediyor ama aslında salonda. Mutfağı süpür diye talimat veriyorum, kafasına göre başka bir yere gidiyor. Asla memnun kalmadım.

? *** ***: Özellikle halıları hiç güzel süpürmüyor, peşinden normal süpürge açıyorum. Mop özelliği de olmasa da olurmuş, işe yaramaz. Aldığıma pişman oldum.

? *** ***: Tozu iyi toplamıyor süpürdüğü yerde bırakıp gidiyor bu kadar övgüyü neye göre aldı bilemiyorum.

? *** ***: 15 gün kadar alışmaya çalıştım ama gerçekten çok kötü. Evet güzel süpürüyor kurtarıcı ama kesinlikle uygulaması berbat. Sürekli bağlantı kopuyor, sürekli tekrar bağlantı yapmam gerekiyor ve 1 saat onunla uğraşıyorum. Ben zaten o kadar uğraşana kadar evimi süpürebilirim o yüzden benden geçerli not alamadı maalesef..

? *** ***: Performansı hakkında birkaç şey söylemek gerekirse; yerdeki kırıntıları çok iyi çektiğini söyleyemem. Kenarları süpüremediği için cihazın arkasından tekrar süpürme yapmanız gerekiyor. Almayı düşünenler bunları da dikkate alsın derim. Sakın bu ürünü almayın.

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra en fazla 4-5 defa kullanabildim. Sonrasında süpürme yaptığı bir anda birden cihaz offline hatası verdi. İnternet sağlayıcısından sinyal durumunu kontrol ettirdim. Defalarca tekrar kurulum yapmayı denedim. Ancak bir türlü cihazı ağda tanıtmayı başaramadım. Cihaz ağda tanımlı olmayınca telefon ile uygulama üzerinden kullanılamıyor. İ

? *** ***: Emiş gücü berbat asla tavsiye etmiyorum oyuncak oldu resmen. 10 kere süpürt yine kablolu süpürge gibi olamaz ne ümitlerle almıştım param çöpe gitti.

? *** ***: Ürünü 2 sene önce aldım ama sayılı çalışmıştır gerçekten. Harita sürekli kayıyor ya da direkt grileşip yok oluyor. Kafası sürekli karışık bu aletin, nasıl bir iş anlamadım. İstediğim odalara daha gitmeden işlem tamamlandı diyerek standa geri dönmeye çalışıyor. Kaydırmaz mutfak halısının üstünü asla iyi süpürmüyor. Yazılımının daha çok geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dikey süpürge almadığıma çok pişmanım. İşimi kolaylaştırmak yerine sinir hastası yaptı beni hiç kullanmıyorum artık.

Üstün haritalama ve temizlik performansıyla üretilen Vacuum Mop Pro, birçok kullanıcı tarafından beğeni toplamayı başarmış bir robot süpürgedir. İçeriğimizin bu bölümünde Vacuum Mop Pro ile ilgili merak edilen noktaları aydınlatacağız.

Xiaomi vacuum MOP Pro iyi mi?

Vacuum Mop Pro, silme ve süpürme işlemlerini bir araya getiren bir robot süpürgedir. 2100 Pa gücündeki emiş performansı, derinlemesine bir temizlik sunar. Bununla birlikte Lazer tarayıcısı ve her kullanımda güncellenen haritasıyla evinizin en güncel halini aklında tutar. Bununla birlikte 2 cm’ye kadar olan engelleri de aşabilen yeni nesil bir robot süpürgedir.

Xiaomi Vacuum Mop Pro özellikleri neler?

  • Ebatlar: 35x35x9,45 cm
  • Sensör Sayısı: 12 Adet
  • Emiş Gücü: 2100 Pa
  • Ağırlık: 3.6 kg
  • Batarya: 3200 mAh
  • Aşılabilir Engel: 20 mm
  • Çalışma Süresi: 110 dakika
  • Ses Seviyesi: 65 dB
  • Kullanım Süresi: 110 dk
  • Şarj Süresi: 240 dk
  • Toz Kapasitesi: 300 ml
  • Haritalama Yöntemi: Lazer

Vacuum MOP pro ne demek?

Temizliği en efektif yoldan pratik bir şekilde yapmaya programlanmış olan Mi Robot Vacuum Mop Pro, LDS Lazer teknolojisiyle tüm evin haritasını çıkarır. Hem süpürme hem de silme işlemini yapabilecek şekilde tasarlanmıştır. Haritanın güncellenebilir formuna ek olarak odaların uygulama üzerinden isimlendirmesiyle de bölgesel temizlik için kullanılabilir.

Xiaomi robot süpürge karanlıkta çalışır mı?

Mi Robot Vacuum Mop Pro 12 adet sensörü sayesinde evinizin haritasını hafızasına kaydetmiştir. Bu sayede karanlıkta da rahatlıkla çalışabilen bir form kazanmıştır. Evinizin güncel haritasını oluşturarak geceleri siz uyurken işlerinizi tamamlayabilecek bir robot süpürgedir.

Mi vacuum mop pro telefona nasıl bağlanır?

Mi Robot Vacuum Mop Pro, Mi Home/Xiaomi Home uygulaması üzerinden telefon ya da tablet gibi akıllı cihazlarınızla eşleşebilir. Güç düğmesine basarak cihazınızı açtıktan sonra şarja takmanız gerekir. Mi Home uygulaması üzerinden Wifi şifrenizi girerek erişimlere izin verebilirsiniz. Cihaz modelini seçerek eşleme aşamasını başlatabilirsiniz. Uygulama, adımlarla ilerleyerek cihazınızı telefonunuzla bağlayacaktır.

Xiaomi robot süpürge mop Pro hangi uygulama?

Mi Robot Vacuum Mop Pro uygulaması, Mi Home/Xiaomi Home ismindedir. App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz bu uygulama, süpürgenizin eşleşmesinde ve kişiselleştirilmesinde önemli bir rol oynar.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum