Viomi Alpha 2 Pro İnceleme | Özellikleri ve Yorumları

Evinizin temizliğini tek başına tamamen halleden, sizi büyük bir yükten kurtaran Viomi Alpha 2 Pro ürününü detaylı bir şekilde yazımızda inceledik.
Viomi Alpha 2 Pro İnceleme | Özellikleri ve Yorumları

Viomi Alpha 2 Pro, sahip olduğu üstün özelliklerle evinizin temizliğini kolaylaştırmanın en iyi yoludur. Dörtlü lazer lidar sensörleri sayesinde engelleri kolayca aşan, toz boşaltma ünitesi ile toz toplama derdini ortadan kaldıran Alpha 2 Pro, mükemmel bir temizlik deneyimi sunar. 4000 Pa yüksek emiş gücü, 20 mm'ye kadar tırmanma kapasitesi ve uzun fırçaları ile zorlu temizlik görevlerini ustalıkla yerine getirir. Yüksek teknolojili lazer sensörleri sayesinde mobilyalara zarar vermeden temizlik yapabilir.

Viomi Alpha 2 Pro Özellikleri

Ağırlık9.2 Kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü4000 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik97.5 mm
Çalışma Süresi150 dk
Çalışma Modu4
Ses Seviyesi70 dB
Şarj Süresi3 saat
Toz Kapasitesi200 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Viomi Alpha 2 Pro
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Alpha 2 Pro İnceleme

Güçlü özellikleri ile öne çıkan Viomi Alpha 2 Pro, evinizde derinlemesine temizliğin en kolay yollarından birini sunar. 55 W güce sahip olan bu robot süpürge, 4000 Pa emiş gücü ile zorlu kirleri etkili bir şekilde temizler.

Li-ion pil teknolojisi ve 5200 mAh pil kapasitesi sayesinde 150 dakikaya kadar kesintisiz çalışma süresi sağlar. Ayrıca çarpma önleme, uyarlanabilir rota algoritması ve yapay zekâ yol algoritması gibi özellikler, Alpha 2 Pro'nun mükemmel performansa sahip olmasına yardımcı olur.

LDS Lazer haritalama yöntemi sayesinde akıllıca odaları haritalandırır ve süpürme+mop işlevini yerine getirir. 20 mm'ye kadar aşılabilir yükseklik, düşme engelleyici sensör, oda sınırlandırma gibi detaylar da ürünün performansını arttıran unsurlar arasındadır.

İşte, temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Viomi Alpha 2 Pro ile ilgili tüm detaylar;

Viomi Alpha 2 Pro

Viomi Alpha 2 Pro Tasarım

Viomi Alpha 2 Pro'nun zarif ve şık tasarımı, evinizin her köşesine uyum sağlar. 350 mm genişliği, 97.5 mm yüksekliği ve 350 mm derinliğiyle dikkat çekerken, 9.2 kg ağırlığıyla sağlamlık hissi verir. AI teknolojisi ile geliştirilen dörtlü lazer lidar sensör teknolojisi sayesinde tüm engelleri ustalıkla aşar.

Bu teknolojik ve şık cihaz, ince tasarımının yanı sıra, yüksek hassasiyetli lidar lazer sensörleriyle evinizi detaylı bir şekilde haritalandırarak temizlik performansını artırır. Ayrıca, beyaz ve siyah renk seçenekleri arasından tercihinizi yaparak, evinizin dekorasyonuna zarif bir dokunuş katabilirsiniz.

Viomi Alpha 2 Pro Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk350 mm
Genişlik97.5 mm
Derinlik350 mm
Ağırlık9.2 Kg
RenkSiyah, Beyaz

Viomi Alpha 2 Pro, kompakt ve şık tasarımıyla evinizin temizlik ihtiyaçlarına mükemmel bir çözüm sunar. Özellikle sert zeminlerde etkili bir şekilde çalışan bu robot süpürge aynı zamanda 20 mm'ye kadar aşılabilir engellerle başa çıkabilir. Li-ion pil teknolojisi sayesinde sağladığı 150 dakikalık kesintisiz temizlik süresiyle evinizin her köşesini detaylı bir şekilde temizler. Ayrıca, 320 ml'lik su tankı kapasitesi ve 200 ml’lik toz kapasitesiyle uzun süreli kullanım için idealdir.

Viomi Alpha 2 Pro

Viomi Alpha 2 Pro Filtre ve Toz Kapasitesi

Viomi Alpha 2 Pro, gelişmiş filtreleme sistemleri ve geniş toz kapasitesiyle evinizde etkili temizlik sağlar. Filtreleme konusunda Alpha 2 Pro, HEPA filtre teknolojisine sahiptir. Bu sayede evinizdeki havayı temizlerken toz ve alerjenleri etkili bir şekilde hapseder.

Ayrıca, 1 adet yan fırça sayesinde köşe ve kenarları temizlemede üst düzey performans sunar. Alpha 2 Pro'nun tasarımında, 200 ml'lik toz haznesi uzun süreli temizlik sağlarken, 320 ml su haznesi evinizin zeminlerini lekesiz bir şekilde temizler. Siklon filtre olmamasına rağmen, EPA/HEPA filtre kombinasyonuyla Viomi Alpha 2 Pro, etkili bir filtreleme sistemi sunar. Böylece evinizin hava kalitesini artırır.

Viomi Alpha 2 Pro Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi200 ml
Kullanım AlanıSert Zemin, Halı
Yan Fırça Sayısı1
Su Haznesi320 ml
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopVar

Toz boşaltma istasyonuna sahip olan Viomi Alpha 2 Pro, temizlik sonrasında pratik bir şekilde tozları boşaltır. Bu da sürekli yüksek performans elde etmenizi kolaylaştırır. 250 ml toz haznesi, uzun süreli temizlikler için uygundur. Ayrıca, 320 ml su haznesi ile ıslak mop özelliği, evinizin zeminlerini lekesiz bir şekilde temizler. HEPA filtre sistemi ise evinizin hava kalitesini artırır, toz ve alerjenleri etkili bir şekilde filtreler.

Viomi Alpha 2 Pro Performans ve Haritalama

Viomi Alpha 2 Pro

Etkileyici performansının yanı sıra Viomi Alpha 2 Pro, akıllı haritalama özellikleri ile öne çıkar. 20 mm’ye kadar tırmanabilen bu robot süpürge, farklı zeminlerde ve mobilyalar arasında geçiş yapabilir. LDS Lazer haritalama yöntemi sayesinde odaları 360° tarayarak hızlı bir şekilde harita oluşturur ve temizlik rotasını hatasız bir şekilde planlar.

Viomi Alpha 2 Pro'nun otomatik şarj özelliği, pil seviyesi düştüğünde robotun şarj istasyonuna otomatik olarak gitmesini sağlar. Bu sayede süpürge her zaman hazır bir şekilde çalışmaya devam eder. Ayrıca, düşme engelleyici sensörleri sayesinde robot süpürge merdivenlere düşmez. Böylece güvenli ve sorunsuz bir temizlik deneyimi sunar.

Emiş Gücü4000 Pa
Max. Çalışma Süresi150 dk
HaritalamaVar
Haritalama YöntemiLazer
Sensör Sayısı4

Viomi Alpha 2 Pro Batarya ve Çalışma Süresi

Viomi Alpha 2 Pro

Viomi Alpha 2 Pro, gelişmiş batarya özellikleriyle uzun süreli ve etkili bir temizlik sunar. Li-ion pil tipi, 5200 mAh yüksek kapasiteye sahiptir. Bu özellikler, Alpha 2 Pro'nun yüksek performans ve uzun ömürlü olmasına olanak tanır. Ayrıca, 150 dakikaya kadar çalışabilen bu robot süpürge, farklı temizlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere dört farklı çalışma moduna sahiptir.

Şarj Süresi3 saat
Çalışma Süresi150 dk
BataryaLi-ion
Pil Kapasitesi5200 mAh
Amazon
Fiyatını Gör
Viomi Alpha 2 Pro
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Alpha 2 Pro Kutu İçeriği

Viomi Alpha 2 Pro'nun zengin kutu içeriği, ev temizliğinizi kolay ve etkili bir şekilde yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Kutu içeriğinde, robot süpürge, şarj ünitesi, güç adaptörü, toz torbası, fırça, mop bezi ve kullanma kılavuzu gibi kullanıcıların her türlü temizlik ihtiyacını karşılamak üzere özenle hazırlanmış çeşitli parçalar bulunur.

Viomi Alpha 2 Pro Süpürge Kullananların Yorumları

Viomi Alpha 2 Pro

? *** ***: Ürünü denemeden önce evin sadece hol ve salonunu kendim evimdeki süpürgeyle çektirip özenli bir şekilde temizledim. Sonra Viomi’yi çalıştırdım. Küçük bir alanı temizletmeme rağmen çıkardığı pisliğe inanamadım. Çok başarılı buldum.

? *** ***: Piyasadaki bu fiyat segmentindeki en donanımlı ürün.

? *** ***: Kesinlikle hiç düşünmeden alabileceğiniz bir ürün. Müthiş bir haritalama özelliği var. Kesinlikle çarpmıyor. Eşyalarınıza zarar vermiyor ve kendisi de zarar görmüyor. Müthiş temizlik ve paspaslama yapıyor. Teknoloji ile aranız iyi ise hiç sorun yaşamayacağınız bir ürün. Tavsiye ederim.

? *** ***: 10 gündür kullanıyoruz. Süpürme, Paspas, Süpürme&Paspas hepsini denedik harika temizliyor. Lidar kameralar sayesinde mükemmel bir haritalama yapıyor ve kesinlikle eşyalara çarpmıyor. Çok yakınından geçiyor. Kablo, yüksek halı vs. tırmanmada hiç sorun olmadı. Hatta shaggy halılarda bile çok iyi performans sergiliyor. Ayrıca çok şık bir görüntüsü var. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünü bir haftadır kullanıyorum aşırı memnunum.

? *** ***: Toz emişi beklenenden yüksek. Geçebileceği her yerden mutlaka geçiyor bir kere geçmesi öğrenmesi için yeterli uygulama başarılı.

? *** ***: Güzel ürün. Sorunsuz çalışıyor.

? *** ***: Almakta tereddüt eden varsa hiç düşünmeyin diyorum. Ev tertemiz oldu.

? *** ***: Ürün çok güzel, bu kadar performans beklemiyordum. Evi tertemiz yapıyor. Robot süpürge almak isteyip de araştıran arkadaşlar hiç düşünmeden alabilir.

? *** ***: Ürün standına girerken biraz zorlanıyor sadece onu haricinde çok iyi bir ürün.

? *** ***: En iyisi tavsiye ederim.

? *** ***: Çok iyi memnunuz.

? *** ***: Ürün çok güzel ve kaliteli. Kurulumu kolay. Duvarlara çarpmadan standart modda gayet sessiz bir şekilde evi temizledi. Uzun süre araştırıp aldım ve pişman olmadım. Fiyat performans ürünü. Alacaklara tavsiye ederim.

Viomi Alpha 2 Pro kaç Pa emiş gücüne sahip?

Viomi Alpha 2 Pro'nun etkileyici emiş gücü, 4000 Pa’dır. Bu emiş gücü, evinizdeki tüm kir ve tozları etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olur.

Viomi robot süpürge internetsiz çalışır mı?

Viomi Alpha 2 Pro, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabilir. Ancak Wi-fi bağlantısı çeşitli özellikleri yerine getirmek için etkilidir.

Viomi’yi kim üretiyor?

Çin merkezli teknoloji şirketi Viomi Technology Co, akıllı robot süpürge ve diğer temizlik cihazları üzerinde uzmanlaşmıştır. Viomi Alpha 2 Pro gibi son teknolojiye sahip ürünleri ile dikkat çeker.

Viomi Alpha 2 Pro kaç watt?

Viomi Alpha 2 Pro 55 Watt güce sahiptir. Cihazın yüksek performans ve uzun süreli çalışma süresi için 55 Watt’lık çıkış gücü idealdir.

Viomi Alpha 2 Pro robot süpürge silerken süpürüyor mu?

Viomi Alpha 2 Pro robot süpürge, özel olarak tasarlanmış temizleme fonksiyonları sayesinde sadece süpürmekle kalmaz. Aynı zamanda zeminleri siler. Islak mop özelliği, zeminlerdeki lekeleri ve kirleri etkili bir şekilde temizlemek için tasarlanmıştır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.