Viomi S9 Alpha Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Viomi S9 Alpha ile ilgili kullanıcı yorumları, performans ve özellik bilgisi gibi merak ettiğiniz noktaları sizler için inceledik.
Viomi S9 Alpha Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Siz kendinize zaman ayırırken evinizi sizin istediğiniz mükemmel temizliğe ulaştıracak bir robot süpürge arayışındaysanız bu içeriğe kesinlikle göz atmalısınız. Viomi Alpha S9 robot süpürge tam da bu şekilde çalışmak için programlanmıştır. Bu içerikte Viomi Alpha S9 ile ilgili kullanıcı yorumları, performans ve özellik bilgileri gibi merak edilen noktaları inceledik. Siz de yeni nesil teknolojinin keyfini çıkarmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Viomi Alpha S9 Özellikleri

Ağırlık8.1 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü2700 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.8 cm
Çalışma Süresi220 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi69 dB
Şarj Süresi4.5 saat
Toz Kapasitesi3 L
Amazon
Fiyatını Gör
Viomi Alpha S9
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Alpha S9 İnceleme

Viomi Alpha (S9) robot süpürge, istasyonlu yapısı, çok katlı harita depolaması, 2700 Pa emiş gücüne sahip olması gibi özelliklerle dublex tarzı ya da geniş ve büyük ev sahiplerinin en çok tercih ettiği robot süpürgelerden biridir. Bu içerikte Viomi Alpha S9 ile ilgili merak edilenleri inceledik.

İşte evinizi baştan sona sizi uğraştırmadan temizleyecek Viomi Alpha S9 robot süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Viomi Alpha Tasarım

12 adet sensörü ve boşluk algılama teknolojisiyle üretilmiş olan Viomi Alpha S9 35 X 35 cm boyuta sahip kompakt bir robot süpürgedir. 9.8 cm yüksekliğe sahip olan bu süpürge, ayaklı mobilya ve kitaplıkların altını da süpürüp silebilen yapısı sayesinde sizleri büyük bir zahmetten kurtarır. Beyaz ve siyah renk şeklinde üretilen bu süpürge, aynı zamanda yeni nesil LDS 2.0 lazer haritalaması ve çoklu harita depolaması sayesinde geniş, çok katlı ve büyük evler için kurtarıcı bir özellik taşır. 3 litre kapasiteye sahip istasyonu, durum göstergeleri sayesinde süpürgeniz hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur, toz ve pil seviyesini gösterir.

Viomi Alpha Tasarım

Viomi Alpha S9 Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.8 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık8.1 kg
RenkSiyah, Beyaz

Üstün haritalama yeteneği ile kendine hayran bırakan Viomi S9, 35x35 cm boyutu ve 9.8 cm’lik yüksekliği ile evinizde her alana ulaşabilecek bir şekilde tasarlanmıştır. 8.1 kilogram ağırlığındaki bu robot süpürge, aynı zamanda istasyonuyla da sizi yormadan çalışabilir.

Viomi Alpha S9 Filtre ve Toz Kapasitesi

3 litrelik geniş toz torbasıyla üretilen Viomi Alpha S9, 30 güne kadar otonom bir şekilde kendini boşaltarak sizi kirden ve yorulmaktan uzak tutar. Kapasitesi dolduğunda size bildirim vererek çalışmasına devam edebilir. Size de yalnızca toz torbasını çıkarıp atmak düşer. Bununla birlikte hem süpürme hem de silme fonksiyonu bulunan bu robot süpürge, vakumlama, süpürme ve paspaslama fonksiyonlarıyla çalışan hibrit bir tanka sahiptir.

Viomi Alpha S9 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi300 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

Süpürgede bulunan 300 ml toz kutusu ve 250 ml su haznesiyle temizliği tamamen kendi sorumluluğuna almayı başarır. Zeminlerde yer alan toprak, saç, toz ve molozları 2700 Pa emiş gücü sayesinde rahatlıkla ortadan kaldırmayı başarır.

Viomi Robot Vacuum S9 Performans ve Haritalama

LDS 2.0 lazer teknolojisiyle evinizin 360 derece taranmasını sağlayarak kapsamlı bir harita çıkarır. 12 adet farklı sensörüyle çarpmalara karşı koruma sağlar. Bununla birlikte düşme önleyici yapıdaki sensörü, boşlukları algılamasına yardımcı olur. Çok katlı haritalamaya uygun olması, geniş ve büyük evler için kurtarıcı bir rol oynar. 5 katlı bir evin haritasını depolayabilecek bir kapasiteye sahiptir. Google Assist/Home'un sesli komut desteğini alarak temizlik planlarınızı daha pratik bir şekilde uygulamanızı sağlar. Yapılmaması gereken bölgeler, sanal duvarlar ve bölgesel temizlik için ayarlayabileceğiniz bu akıllı robot süpürge, size çok yönlü bir temizlik deneyimi yaşatır.

Viomi Robot Vacuum S9 Performans ve Haritalama

Viomi Robot Vacuum S9 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2700 Pa
Max Çalışma Süresi220 dakika
Haritalama YöntemiLDS Lazer
HaritalamaVar
Sensör Sayısı12

Viomi Alpha (S9) istasyonunda bulunan 3 litrelik geniş toz torbası ile 30 güne kendi kendine yetebilen bir robot süpürgedir. 300 ml toz ve 250 ml su haznesi bulunan bu süpürge zeminlerin temizliğini detaylı ve planlı bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Y tipi temizlik performansı, bölgelerin daha detaylı ve derinlemesine bir şekilde temizlenmesini sağlar. Manuel temizliği simule ederek verimliliğini artırmayı başarır. 360 derece LDS tarama teknolojisiyle üretilerek evinizin haritasını oluşturabilir. 5 kata kadar harita depolaması sayesinde size düşen tek şey temizlenmesini istediğiniz yeri belirlemek olur. 12 adet sensörüne ek olarak boşluğu algılayan yapısı sayesinde kendisini de korur.

Viomi Alpha Batarya ve Çalışma Süresi

Viomi Alpha, 5200 mAh yüksek batarya performansı sayesinde yüksek bir emiş gücüne sahiptir. 220 dakika gibi uzun bir süre çalışabilen bu robot süpürge, 200 metrekarelik bir alanı tek seferde temizleyerek üstün bir performans sunar. 2700 Pa emiş gücüne ek olarak Wifi bağlantısını güçlendirmek amacıyla 2.4 Ghz teknik özellikleri arasında yer almaktadır.

Viomi Alpha Batarya ve Çalışma Süresi

Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge Özellikleri

Şarj Süresi4.5 saat
Çalışma Süresi220 dakika
BataryaLi-On
Pil Kapasitesi5200 mAh

4.5 saatlik şarj süresinin ardından 220 dakika çalışabilen Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge, 5200 mAh bataryası ve 2700 Pa emiş gücü sayesinde evinizin ışıl ışıl olmasını sağlar. Üstün ve çok katlı haritalama yeteneği, Özel bir şekilde tasarlanan Japon Nidec sessiz fırçasız motor ve yeni bir hava tozu; hayvan tüyleri, ince toz ve kırıntıları büyük bir performansla içine çeker. Temizlik esnasında şarjı bittiğinde kendisini şarj ederek tekrar kaldığı yerden devam eden bu süpürge, toz haznesini de boşaltarak sizi temizliğin sıkıcılığından kurtarır. 1 adet ana fırçası zemindeki toz ve kirleri profesyonel bir şekilde toplarken kenar bölgesindeki yan fırçası ise dar alanların temizliğine yardımcı olan bir yapıya sahiptir.

Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge Kutu İçeriği

Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge Kutu İçeriği

Paket içeriğinde 1 adet robot süpürge, 1 adet istasyon, 1 adet su deposu, 2 adet yan fırça, 3 adet toz torbası, 10 adet tek kullanımlık paspas, 1 adet paspas bulunmaktadır. Çok yönlü bir kullanım sunan Alpha S9 süpürge, zengin kutu içeriğiyle de kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır.

Amazon
Fiyatını Gör
Alpha S9
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: 3 aydır kullanıyorum işimi çok kolaylaştırdı. Koltukların altına rahatça girip temizliyor.

👤 *** ***: İnanılmaz bir ürün. Hayatımı kolaylaştırdı. Çok iyi süpürme ve paspas modu. Tek sorun su bitince uyarı vermemesi. Şiddetle tavsiye ederim

👤 *** ***: Ürünün hem paspas hem de süpürme özelliği nedeni ile çok sevdim. Ama ben önce süpürme fonksiyonunu kullanıp süpürme işlemi bittikten sonra su haznesine su doldurup paspasını takıp sildirme işlemi yapıyorum. Sonuç mükemmel. Günlük sil-süpür işinde inanılmaz faydalı. Silme özelliğini çok başarılı. kullanım dilinin Türkçe olması ve özelliklerin kullanım kolaylığı açısından diğer marka ve modellerden önde bence.

👤 *** ***: Günlük süpürge ihtiyacı resmen yok oldu. Şarjı çok uzun gidiyor. Mop özelliği gayet iyi ancak insan gücü ile karşılaştırıldığında biraz düşük kalsa da günlük olarak o da yeterli. Alın aldırın.

👤 *** ***: Gerçekten muhteşem 3 çocuk ve 1 köpekli evin olmazsa olmazı. İmkanı olan konforu için tercih edebilir.

👤 *** ***: İşimi çok kolaylaştırdı. Teşekkür Ederim Viomi... Hiç düşünmeden alabileceğiniz bir ürün.

👤 *** ***: Çok memnun kaldım, çekim gücü çok iyi, köşeleri alıyor ve koltuk masa ayaklarını yuvarlak bir şekilde döndüğü için güzel temizliyor. Tüm bir şekilde yere koyduğum Antep fıstığını çok rahat aldı ama yine de büyük parçalar makineyi yorar diye düşünüyorum. Normal makineyle temizlemiş kadar oldu, keşke hamileliğimin en başında alsaydım. Temizleme işlemi sonrası kovaya çöp boşaltması da ayrıca kolaylık, halıların üstünde de performansı iyi, .silme işlemini henüz denemedim iyi ki almışım harika bir model.

👤 *** ***: Haritalamayı çok iyi yapıyor ve uygulamadan çok güzel yönlendirebiliyorsunuz. Süpürmeyi çok iyi yapıyor. Gerçekten dip köşe harika süpürüyor, siz süpürge ile bu şekilde süpüremezsiniz kesinlikle. (Denemek için evde 2 yardımcının olduğu ve ev dip köşe temizlendikten sonra çalıştırdım, çıkan pisliğe inanamazsınız) Alt katı ve üst katı ayrı haritalandırıyor ve istediğiniz zaman istediğiniz bölgeyi çok güzel temizliyor. Üst kata her seferinde haznesini taşımak zorunda değilsiniz, sadece kendisini bıraksanız yetiyor.

👤 *** ***: Ürünü aşırı tereddütlü aldım açıkçası ama gerçekten çok araştırdım, seçimimde doğru yapmışım. Geldiği gibi kurulumunu yaptım, kolaydı. Haritayı 1 saate çıkardı, temizlediği alanı 110 metrekare olarak hesapladı. Oda bölümü ayarlaması oldukça kolay, uygulama Türkçe, konuşması Türkçe bunlar çok iyi. Sensörler çok iyi çalışıyor. Girmez dediğim yere girdi, çıkamaz dediğim yerden de çıktı çok şaşırdım gerçekten. Alan temizliği çok iyi, tüm özellikleri iyi, tavsiye ederim

👤 *** ***: Diğer cihazlardan görünümü, kütlesel ağırlığı bile çok farklı. Manevraları hızlı emiş gücü mükemmel, haritalandırma sorunsuz ve en önemlisi boşaltma ünitesi harikulade bir kolaylık. Bu paraya yakın bir parayı verecekseniz kesinlikle zorlayın ve bu cihazı alın derim. Herkese fazlasıyla öneriyorum.

👤 *** ***: İki katlı evimizde büyük ihtiyaçtı... 1 yaşında oğlumuza da arkadaş oldu 👍😃

👤 *** ***: Çalışan Hanımların, yalnız yaşayan beylerin, yeni bebek sahibi olmuş ailelerin kesinlikle alması gereken bir yardımcı. 130 m2 lik evin süpürme işini hemen hemen 1 saatte bitiriyor bir o kadar da silme işini hallettiğini varsayarsak, size koskoca 2 saat bahşediyor. Ayrıca öyle üstünkörü falan değil gayet de güzel temizliyor. Ayrıca her temizlik sonrası içerisindeki kirleri istasyona boşalttığı için sizin ekstra bir çalışma yapmanıza gerek kalmıyor. Şimdilik kendisini çok sevdik. Milletçe üzerimizden yük alıp çalışkan bir şekilde hizmet edene yoğun sempati duyduğumuz için bu duygulardan Viomi S9 da nasibini aldı.

👤 *** ***: Ürünün premium olduğu da çok belli. Yaklaşık olarak 10 kez kullandım. Süpürme performansı gayet iyi. Ancak bu tarz ürünlerin hepsinde olduğu gibi evinizin bu tarz bir alet için hazır olmalı. Yaklaşık 10 cm yüksekliğinde olan her yere giriyor. Ben yatak ve koltukları yükseltmek zorunda kaldım. Sizde ürünü alacağınız zaman buna dikkat etmelisiniz. Ben bu aleti aldım temizliği unutayım gibi bir durum yok tabi. Kapıların arkası ve giremediği yerleri kendiniz almanız gerekiyor. Paspas gibi örtülere hemen takılıyor. Halıların saçaklarında sıkışıyor. Dediğim gibi evinizi bu ürüne hazır hale getirmeniz gerekiyor. Ancak ürün kendi sınıfı için çok başarılı, tavsiye ederim. Toz haznesini kendi boşaltması da çok iyi. Ne var ben kendim boşaltırım 500 tl cebimde kalır gibi düşünmeyin, büyük kolaylık sağlıyor.

👤 *** ***: . Kuru zemin için gelecek olursak bu ürünü alan değil özellikle almayan pişman olur. Zira ben daha böyle evi temiz ve ferah hissettiren bir ürün görmedim. Günlük çalıştığında(isteğe bağlı saat başı bile çalışır) evde her gün temizlik yapılmış hissi verdiği gibi gerçekten de evi temizliyor. Sanırım bir evi kirli gösteren en önemli şey kuru zemindeki kıl, tüy, tozmuş. Parke, fayans ve beton üzerinde kesinlikle toz, kırıntı bırakmıyor. Bir zaman sonra sürekli yerleri temiz görmekten mutluluk duymaya başlıyorsunuz. Teknik özellik noktasında bir tek halı sensörü yok yani halıya çıktığını algılayamıyor. Onun haricinde her özelliği gayet güzel çalışıyor. Haritalama çok başarılı, kendini temizleyip tozunu kovaya boşaltması çok başarılı ki sırf bu nedenle istasyonlu versiyonu tercih ettim zira her süpürmede haznesi doluyor yoksa günlük hazne boşaltmanız gerek. Kilim tarzı ince halılarda da iş yapıyor.

👤 *** ***: Yani çekim gücü müthiş diyemem. Bebeğim için almıştım yerlerde ki tozları alsın diye. Ama halı kenarları yada büyük parça yere düşenleri almıyor. İdare eder bir ürün diye düşünüyorum

👤 *** ***: Çok güzel süpürüyor fakat paspas özelliği çok iyi değil şarjı da başta tek seferde bütün evi süpürüyordu şimdi tek seferde süpürmeye yetmiyor.

👤 *** ***: Çekiş gücü ve temizlemesi beklentimizin altında kaldı. Memnun kalmadık. Beklentiniz yüksek olmasın daha uygun fiyatlı ve aynı işi gören cihazları tercih edebilirsiniz..

👤 *** ***: Evin içinde amaçsızca geziyor. Haritalandırmada sorun var, Dock' bulamıyor. Mecburen iade etmek zorundayım.

👤 *** ***: Ürün gerçekten verilen her kuruşu hak ediyor. İlk robot süpürgem ve epey araştırmalar sonucunda karar verdim. Dünya varmış! Özellikle çalışanlar ve evcil dostları olanlar için ev işlerinde büyük yardımcı. Ürünün toz boşaltma haznesi olması büyük rahatlık her temizlik sonu kendi haznesine otomatik olarak gidip boşaltım yapıyor. Böylece her temizlik sonrası manuel olarak boşaltım yapmanıza gerek yok.

👤 *** ***: Mükemmel temizlik yapıyor ama bataryası 1 sene dolmadan bitti. İlk aldığımızda 75 m kare evi %50 şarjla temizlerken şimdi aynı 4 kere standa dönerek temizliyor. Bu sorun bir çok platformda dile getirilmiş. Almadan önce 2 kere düşünmek lazım.

Çok katlı haritalama özelliğine sahip geniş evlerin kurtarıcısı olan Viomi S9 Alpha ile ilgili merak edilenleri aşağıda bulabilirsiniz.

Viomi S9 nasıl kapatılır?

Viomi S9 Alpha’yı kapatmak için güç düğmesine 3 saniye basmanız gerekmektedir. Başlatmak için ise dilerseniz güç düğmesine basarak ya da uygulama üzerinden komut vererek, sesli asistanla bağlantı kurarak aktifleştirebilirsiniz.

Viomi s9 kaç watt?

950 W güce sahip olan Viomi S9 Alpha, zemindeki tozları yüksek bir performansla yok etmeyi başarır. 300 ml toz ve 250 ml su haznesi sayesinde geniş bir alanı tek seferde temizleyebilecek yeni nesil bir teknolojiyle üretilmiştir.

Viomi hangi ülkenin markası?

Viomi markası, Çin menşeilidir. Ev yaşamını kolaylaştıracak ürünler tasarlayan Viomi, Xiaomi ekosistemine yönelik ürünler de geliştiren bir firma olarak ön planda kalmayı başarır.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.