Mustafa Köse Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili olan Mustafa Köse, 1977 yılında Antalya’da doğmuştur. Mustafa Köse hakkında daha fazla için bu içeriğimize göz atabilirsiniz.
Mustafa Köse Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mustafa Köse Biyografisi

27 Haziran 1977 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Köse, babasının adı Süleyman, annesinin adı ise Emine'dir. Türk Siyasetçi ve aynı zaman da avukat olan Mustafa Köse, evli ve üç çocuk sahibidir.

Mustafa Köse Biyografisi


Mustafa Köse’nin Eğitim Hayatı

İstanbul da doğup orada büyüyen Mustafa Köse, Antalya'ya taşınarak, Antalya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nu, Antalya Anadolu Lisesi'ni ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi.

Mustafa Köse’nin Eğitim Hayatı


Mustafa Köse Çalışma Hayatı

Okulunu bitirdikten sonra Mustafa Köse, bir süre serbest avukatlık yapmıştır. İleri ki yıllarda ise siyaset hayatında atılmıştır.

Mustafa Köse Çalışma Hayatı


Mustafa Köse’nin Siyasi Hayatı

Siyasi yaşamına AK Parti Antalya Gençlik Kolları'nda başlayan Köse,  Gençlik Kollarında 2005 yılında getirildiği  İl Başkan Yardımcılığı görevinden sonra, 2006 yılı İl Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2007 yılında İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. 2011ve 2012 yılında Genel Merkez tarafından İl Başkanı olarak atandı. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Yeryüzü Vakfı'nın kurucusu ve halen Yönetim Kurulu Üyesidir. Geçmişte Yönetim Kurulunda görev aldığı Müsiad Antalya Şubesi'nin halen aktif üyesidir. Mustafa Köse, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili olarak meclise girmiştir.

Mustafa Köse’nin Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.