Musa Küçük Kimdir? & Hakkında Bilgi

Musa Küçük, 1972 yılında memleketi Gümüşhane’de doğdu. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyeliği yapan Küçük hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Musa Küçük Kimdir? & Hakkında Bilgi

Musa Küçük Biyografisi

Musa Küçük yapılan açıklamalar sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane bölgesinden yapılacak olan seçimlerde aday gösterilmiştir. Açıklanan isimlerden olması nedeniyle dikkat çeken adaylar arasına girmiştir.


Musa Küçük Eğitim Hayatı

Musa Küçük, 1972 yılında memleketi Gümüşhane’de doğmuştur. İlk ve orta öğretim eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Beyoğlu Endüstri Meslek Lisesi’nde lise eğitimini de tamamlamıştır. Lise yıllarında başlayan Milliyetçi Hareket Partisi ile olan ilişkisi zamanla siyasetin içine daha çok girmesine neden olmuştur. Devamında çeşitli görevlerde bulunmuşlardır.


Musa Küçük Siyasi Hayatı

Musa Küçük lise dönemlerinde Ülkü Ocaklarında çeşitli görevleri yerine getirmeye başlamıştır. 2002 -2007 yılları arasında ise İstanbul’da yapılan görevlendirmeler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Başarılı bir siyasi hayatı olmasından dolayı da Küçük 3. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine atanmıştır. 2004-2005 yılları arasında ise gençlik yıllarından beri içinde bulunduğu sporun bir parçası olarak Gümüşhanespor As Başkanlığı yapmıştır. Aktif olarak Kağıthane’de görev yapma şansı bulan Küçük Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yeniden Gümüşhane Milletvekili adayı olarak birinci sıradan ilan edilmiştir. Parti içinde aldığı görevleri başarılı şekilde yönetmesi de bu sonuçta oldukça etkili olmuştur.

 


Musa Küçük Çalışma Hayatı

İnşaat sektöründe çalışan, evli ve 3 çocuk babası olan Küçük uzun zaman boyunca kendi işi ile ilgilenmiştir. Gümüşhane Dernekler Federasyonu kurul üyesi, SONSAM Strateji ve Araştırma Merkezi kurucu başkanı da olan Küçük aktif bir çalışma ve gelişim hayatına sahip olmak için çaba göstermiştir. Girişimci ve yenilikçi bir hayat benimseyen Küçük partisine bağlı ve verilen görevleri yerine getirmek için çaba sarf eden yapısı ile kulislerde oldukça fazla göz doldurmaktadır. Çalışma hayatını siyasi hayatı ile bir bütün olarak görmeye çalıştığını da sıklıkla dile getirir.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum