Monsterland Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hulu’nun yeni orijinal yapımlarından birisi olan Monsterland hakkında sizin için detaylı bir araştırma yaptık. Bu inceleme dizi içeriğimizde Monsterland dizisinin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
Monsterland Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Monsterland Dizisi

Dram ve korku türündeki bir yapım olan Monsterland yeni çıkan Hulu dizilerinden birisidir. Son zamanlarda çıkardığı yapımlarla adını duyduğumuz Hulu, orijinal içeriklerini gün geçtikçe arttırmaktadır. Dram türündeki kaliteli yapımlardan biri olduğunu düşündüğümüz Monsterland dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Monsterland konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


Monsterland Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 2 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerle buluşmuştur. Toplam 8 bölümden oluşan Monsterland dizisi zamanınızı güzel bir şekilde geçirmek istiyorsanız tam size göre bir yapımdır.

monsterland yayın tarihi


2. İzleyicileri kendine çeken atmosfere ve güzel bir hikâyeye sahip olan Monsterland dizisi bu özellikleriyle kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca güzel izleyici yorumları alan Monsterland dizisinin 2. sezonunun olup olmayacağı hakkında şu ana kadar bir bilgi paylaşılmamıştır.

monsterland 2.sezon


3. Dizinin yazarlığını Miss X-Large yapımından bildiğimiz Aalia Brown, Emily Kaczmarek, Scott Kosar, Mary Laws ve Wesley Strick isimleri yapmıştır.

monsterland yazarı


4. Dizinin yönetmenliğini ise The Eyes of My Mother yapımından bildiğimiz Nicolas Pesce, Desiree Akhavan, Babak Anvari, Eagle Egilsson, Logan Kibens, Craig William Macneill, Kevin Phillips ve Anne Sewitsky isimleri yapmıştır.

monsterland yönetmeni


5. Dizinin oyuncuları arasında Kaitlyn Dever, Jack DiFalco, Erinn Anova, Tina Benko, Ben Chase, D. Dumebi Egbufor, Martin Fisher, Brad Heberlee, Miles G. Jackson, Mason Schneiderman, Kayleigh Shuler ve Amy Lynn Stewart isimleri bulunmaktadır.

monsterland oyuncuları


6. Şansı yaver gitmeyen insanlar hayatlarını geri kazanmak için çaresiz eylemlere sürüklenirler. Bunun sonucunda canavarlar ve insanlar arasında ince bir çizgi olduğunu fark edilir.

monsterland dizisinin konusu


7. Dizi deniz kızları, kaybetmiş melekler ve diğer garip canavarların karşılaşmasını ve insanların kendini kurtarması için çaresizce bazı eylemlere başvurmasını anlatmaktadır.

monsterland konusu


8. Güzel bir atmosfere ve kaliteli bir hikâyeye sahip olan Monsterland dizisi zaman verilmesi gereken bir yapımdır. Bunu IMDb’den aldığı 5,5’lük puanla da kanıtlamıştır.

monsterland imdb


Korku Türündeki Monsterland Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Bu kötü eleştirilerin neye dayandığını bilmiyorum ama bu sağlam bir gösteri. İyi hikâye, oyunculuk ve sinematografi. Black Mirror gibi şeylerle ilgileniyorsanız, muhtemelen bundan keyif alacaksınız. Gerçekten korkutucu bir korku yapımı değil. Sadece biraz ürkütücü veya rahatsız edici. En kirli film ve TV eleştirmeni gibiyim. İlk 5 dakikada bir şovu sevmezsem kapatırım. Bu beni anında ilk bölüme bağladı. Bunu kontrol et! J**** R.

İlk bölümü izlediğimde bağımlı oldum ve hayal kırıklığına uğradım "kurt adamlar ve deniz kızı nerede ?!" 3. bölümün başına kadar gerçek olmadıklarını fark etmemiştim. Olmalarına gerek yok. Bana Scooby-Doo'yu düşündürdü ama gerçek canavarın kim olduğunu anlamaya çalışan sensin. Oyunculuk iyi, hikâyesi iyi, ancak bazı bölümler diğerlerinden daha iyidir (bu yüzden ona 7/10 verdim). L**** S.

Ne bekleyeceğimi gerçekten bilmiyordum ve açık fikirli geldiğim için mutluyum. İnsanların karmaşık zihnini besleyen yeterince gösteri olduğunu sanmıyorum. Rahatsız edici, üzücü, güzel ve bir uyarı görevi görüyor. Bunu "anlamayan" insanlar muhtemelen sadece sinsi ya da 13'üncü Cuma gibi bir şey izlemek istiyordur. Bu gösteri kesinlikle tüm dikkatinizi gerektirir, ancak buna bağlı kalın. Birinin sürüklediği 4. bölüm hariç hepsini beğendim diyeceğim. Bence The ABCs of Death veya Stephen King'den hoşlanıyorsanız, bunu seversiniz. P*** E.

İnsanların gerçek canavarı görmemesi, yoksulluk ve çaresizliktir. Ama bu sadece sıkıcı bir vaaz kasvetli şov değil. Gerçekliği ve korku yönleri ve doğaüstü hikâye çizgileri var ama bir Ryan Murphy gösterisi değil. Derin düşünürler içindir ve dışardan anlam çıkarabilenleri hayal kırıklığına uğratmaz. C*** S.

Bu antolojinin yaygın teması, "insanlar gerçek canavarlardır". Hepimizin içinde bulduğu karanlık günleri düşünürsek, bu pek de şok edici veya aydınlatıcı değildir. Çıldıran canavarları dört gözle bekliyordum, ama sahip olduğum şey, insani güçsüzlük üzerine bir söylemdi. S*** G.

Basit bir canavar antoloji şovu bekliyorsunuz, hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu her şeyden önce, sadece canavarları içeren bir drama antolojisidir. Canavarların kendileri, karakterlerin hayatlarında olup bitenlerin daha semboliğidir. Her bölümde kendi canavarlarıyla yüzleşen karakterler var. Çok iyi yapılmış. Birkaç bölüm diğerlerinden daha az güzel ancak türünün orijinal bir yorumu olduğunu düşündüm. Öneririm. D*** L.

İlk olarak şimdiye kadar sadece ilk bölümü izledim. Ben her zaman uğursuz taraftaki şovları ararım. Bu dizinin tipik canavarlarla ilgili olmasını bekliyordum ve bu tür eğlencelerden gerçekten hoşlanmıyorum. Derin, anlamlı bir psikolojik gerilimden hoşlanıyorum ki öyle görünüyor. Bunu tavsiye ederim, ancak tipik bir cadılar bayramı korkusu arıyorsanız değil. R**** H.

Her dakikasını sevdim, bazı karanlık temalarla fantastik bir hikayeydi ve kesinlikle bir WTF yaptığım bazı çok günahkâr anlar vardı. Aslında ilk bölümün kalitesine oldukça şaşırdım. Çok iyi yapılmış ve dışarıda Cadılar Bayramı zamanı. Ancak bu yıl çoğumuz için bir korku filmi (Covid) gibi hissettirdi. Ama en azından bu bir şov ve yeterince ha ha varken onu kapatabilirsin. 2. bölümü izlemeye gidiyorum. C**** H.


Monsterland Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türündeki yeni çıkan yapımlardan birisi olan Monsterland dizisinde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Monsterland dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmeyen bilgiler.


Kaitlyn Dever – Toni

Sinema kariyerinin başında olan Kaitlyn Dever bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Last Man Standing, Booksmart, Unbelievable, Güzel Oğlum ve Them That Fallow gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu gelecek vaat eden aktörlerden biridir. Kaitlyn Dever bu dizide Toni karakterini canlandırmaktadır.

monsterland toni


Jack DiFalco – Dagr

Dizideki önemli karakterlerden birisi olan Jack DiFalco bir Amerikalı aktördür. Bundan öncesinde Saka Kuşu, Silo, Bully, Paterno ve I Can I Will I Did yapımlarında yer alan genç oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Jack DiFalco bu dizide Dagr karakterini canlandırmaktadır.

monsterland dagr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.