Mestan Özcan Kimdir? & Hakkında Bilgi

1973 Yılında Tekirdağ da dünyaya gelen Mestan Özcan, uzun yıllar Adalet ve Kalkınma Partisine hizmetlerde bulunmuştur. Bu içeriğimizde Mestan Özcan hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Mestan Özcan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mestan Özcan Biyografisi

Mestan Özcan, 1973 tarihinde Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde dünyaya geldi. Gençlik ve eğitim hayatının her kısmını doğduğu şehirde geçiren Mestan Özcan, Ak Parti teşkilatı içerisinde de aktif şekilde rol almıştır. Başarılı bir eğitim hayatının ardından iş hayatına ve daha sonra da siyasi hayata da atılan Mestan Özcan, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Mestan Özcan Biyografisi


Mestan Özcan Eğitim Hayatı

Mestan Özcan, eğitiminin her senesini doğduğu şehir olan Tekirdağ ilinde tamamladı. Üniversite eğitimini de Tekirdağ ilinde tamamlayan Mestan Özcan, ilkokul ve ortaokul eğitiminden sonra lise tahsili için de doğduğu şehri tercih etmiştir. Lise eğitimini başarı ile bitiren Mestan Özcan, ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine giderek lisans tahsilini bitirmiştir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği bölümünden mezun olarak ardından yüksek lisans derecesine sahip olmuştur. Yüksek lisans eğitimi için de yine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tercih eden Mestan Özcan burada Uluslararası İlişkiler Bölümünde Küreselleşme ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansına devam etmiş ve başarı ile mezun olmuştur.

Mestan Özcan Eğitim Hayatı


Mestan Özcan İş Hayatı

Mestan Özcan eğitim hayatını bitirdikten sonra doğrudan almış olduğu eğitimlere dayanarak, iş hayatına atılmıştır. Bir ziraat mühendisi olarak görevini yürüten Mestan Özcan, ticaretle ilgilenmiş ve ticari hayatını yine Tekirdağ ilinde geliştirmiştir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği de yapan Mestan Özcan iş hayatının yanı sıra aktif bir şekilde siyasi hayat içerisinde de yer almıştır.

Mestan Özcan İş Hayatı


Mestan Özcan Siyasi Hayatı

Mestan Özcan AKP teşkilatı içerisinde ve parti kollarında aktif olarak yer alarak siyasi hayatına farklı bir boyut kazandırmıştır. Özellikle yerel seçimlerle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mestan Özcan adaylığından sonra da AKP teşkilatının çeşitli komisyonlarında görev almayı başarmıştır.

Mestan Özcan Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.