Logitech'ten iPad Pro'ya Klavye

Apple’ın gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde duyurduğu iPad Pro için aksesuarlar şimdiden oraya çıkmaya başladı.
Logitech'ten iPad Pro'ya Klavye

Apple San Francisco’da düzenlediği tanıtım etkinliğinde iPhone 6S ve iPhone 6S Plus cihazlarının yanı sıra iPad Pro ve Apple TV’yi de tanıtmıştı. Aksesuar geliştiricileri tanıtılan cihazlar için şimdiden yeni donanımlarını duyurmaya başladı. Bunlardan en dikkat çeken ise Logitech firmasının iPad Pro için ürettiği klavye oldu.

Logitech Creative

Create adının verildiği yeni klavye iPad Pro’nun tanıtılmasından saatler sonra duyuruldu. Bu da kullanıcıların aklına “Acaba Logitech firmasının iPad Pro’dan daha önceden haberi var mıydı?” sorularını getirdi.

Bu duruma hemen açıklama getiren Logitech daha öncesinde de iPad modelleri için aksesuar ürettiğini ve yeni üretilen Create klavyesi için Apple firması ile birlikte çalıştığını belirtti. Yani Apple kendi aksesuarını üretmek yerine bu görevi Logitech firmasına verdi ve desteklerini de klavyenin gelişme aşamasında gösterdi.

Logitech Creative

Apple ile birlikte çalıştığı için Logitech son derece kusursuz bir klavye ortaya sundu. Gelecek bazı özelliklerden daha önceden haberi olan firma Create cihazını da iPad Pro’ya uygun bir şekilde üretti. Cihazın Smart Connector özelliğini bilen firma klavyeye eşleşme ve şarj gereği duymadan iPad Pro’ya bağlanma desteğini ekledi.

Cihaz özellikleri ise son derece sade şekilde açıklandı. iPad Pro’ya bağlantı kolaylığı olan Create bu sayede kullanıcılara hiçbir zorluk çıkarmadan kullanılabiliyor. Aynı zamanda klavyeyi karşılıklı olarak kullanılabilmesi için iPad Pro’yu dik ya da yatay olarak sabitleme özelliğine sahip. Tabletin kullanılmadığı zamanlarda zararlardan korunması için de ekranını kaplayacak şekilde bir kılıf eklendi.

Logitech Creative

Logitech firması iPad Pro’nun piyasaya çıktığı anda Create’in de piyasaya çıkacağını belirtti. Bu da Kasım ayında satışa çıkartılacak olan iPad Pro gibi Creatin de Kasım ayında piyasada olacağını işaret ediyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.