Korkmazkaya Çeşme Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Korkmazkaya Çeşme, TMZ Grup ve Korkmaz Grup tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Korkmazkaya Çeşme Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" TMZ Grup ve Korkmaz Grup "un İstanbul Pendik’te inşa ettiği " Korkmazkaya Çeşme " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir arazi üzerinde yükselen Korkmazkaya Çeşme projesi 80 daireden oluşuyor. Korkmazkaya Çeşme projesi Garanti Teknoloji Merkezi'ne 2 dakika, Çamçeşme Metro Durağı'na 2 dakika, Kaynarca Metro Durağı'na 5 dakika, hızlı tren ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika, Neormarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine 2 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede bulunuyor.

Korkmazkaya Çeşme projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Korkmazkaya Çeşme Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Korkmazkaya Çeşme projesinde " 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 96 ile 104 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 316.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 118 ile 121 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 380.000 TL " olarak belirlenmiş.


Korkmazkaya Çeşme Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Korkmazkaya Çeşme projesinde yüzde 10 peşinat sonrasında 6 ay sonra yüzde 15, 12 ay sonra yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli için bir yıl sonra kredi kullanılabiliyor.


Korkmazkaya Çeşme Nerede? (Konum ve Adres)

Çamçeşme Mah. Aydınlı Cad. Tasvir Sok. No:14 Pendik/İstanbul


Korkmazkaya Çeşme Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Korkmazkaya ÇeşmeKorkmazkaya ÇeşmeKorkmazkaya Çeşme

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.