Evra Grup ve Has Kule Pendik Sahil Konakları Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Pendik Sahil Konakları, Evra Grup ve Has Kule tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Evra Grup ve Has Kule Pendik Sahil Konakları Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Evra Grup ve Has Kule "nin İstanbul Pendik’de inşa ettiği " Pendik Sahil Konakları " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

7 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Pendik Sahil Konakları 180 konuttan oluşuyor. Hayatın kalbinde her yere yakın olan Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro’ya ve E-5’e 4 dakika, TEM’e 8 dakika, Pendik Marina’ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren’e ise 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Pendik Sahil Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Pendik Sahil Konakları Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Pendik Sahil Konakları " 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 106 ile 125 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.100.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 152 ile 162 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.250.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 181 ile 192 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.450.000 TL " olarak belirlenmiş.


Pendik Sahil Konakları Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Pendik Sahil Konakları'nda lansmana özel yüzde 15 fiyat avantajı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ayrıca firma bünyesinde 26 ay vade yapılıyor.


Pendik Sahil Konakları Nerede? (Konum ve Adres)

Batı Mah. Ankara Cad. Pendik/İstanbul


Pendik Sahil Konakları Projesi ve Örnek Daire

Pendik Sahil KonaklarıPendik Sahil KonaklarıPendik Sahil Konakları

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.