Katlanabilir Google Glass Geliyor

Google’ın yeni Google Glass Enterprise akıllı gözlüğü standart bir gözlük gibi katlanabilir yapıda olacak.
Katlanabilir Google Glass Geliyor

Bilindiği gibi Google geçtiğimiz sene Google Glass adında akıllı gözlükleri piyasaya çıkarttı. Gözlüğün üzerindeki özellikler sayesinde kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Ancak Google Glass katlanabilir bir yapıda değil.

Kullanıcı yorumlarını dikkate alan Google yeni çıkartacağı Google Glass Enterprise adlı serinin ilk gözlüğünü kırılabilir yapıda yapacağını açıkladı. Firma Google Glass Enterprise ile ilk gözlükten farklı bir kurumsal sürüm çıkartmak istiyor.

Google Glass Enterprise daha kolay taşınır olacak ve görünümü daha normal olacak. Elektronik olan gözlüğün menteşeleri güçlendirilecek ve böylelikle katlandığı zaman herhangi bir donanımsal sorun yaşatmayacak.

Google’ın yeni gözlüğü suya daha dayanıklı olacak. Google yetkilileri ürünün kullanılacağı iş ortamları dolayısıyla suya, düşüşlere ve sert çarpmalara daha dayanıklı olacağını açıkladı.

Google yeni sürümdeki gözlükte tasarım değişikliği kadar performans değişikliği de yapacak. Yeni gözlüğün pil ömrü daha uzun olacak ve yeni Intel Atom işlemciyi kullanacak. Böylece daha iyi bir performansa sahip olacak olan gözlük kullanıcıların işlemlerini de hızlandırmış olacak.

Teknoloji uzmanlar Google Glass Enterprise’in bu yıl içinde kullanıcılar ile buluşacağını açıkladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.