Futbol Maçlarını Takip Edebileceğiniz En İyi Uygulamalar

Dünyayı kasıp kavuran futbol artık hayatın her alanına girmiş durumda. Bu nedenle futbol artık sadece televizyonlardan ve internetten verilmiyor. Akıllı telefonların mağazalarında da yer alan uygulamalar sayesinde artık futbol her an yanınızda...
Futbol Maçlarını Takip Edebileceğiniz En İyi Uygulamalar

Dünyada en çok takip edilen spor dalı futboldur. Futbolu yakından takip eden kişilerin bu tutkusuna iddia tutkusu da eklenince futbol farklı bir boyut kazanıyor.  Bu tutkularını hayatın her alanına yansıtan futbol severler her zaman, her yerde canlı skor bilgilerini ve maç sonuçlarını birçok programla öğrenebilme imkanına sahip. Ayrıca futbolun yanı sıra basketbol, tenis gibi birçok spor dalı ile ilgili sonuçları da öğrenebilirsiniz. İşte o programlar arasında en favori olanları;

spor-ekrani.png

Spor Ekranı
Birçok spor dalını aynı anda takip edebileceğiniz bu program sayesinde sporla daha da iç içe olabilirsiniz.

 

froza.jpg

Froza Football
Futbola özel olarak yapılmış bu uygulama tam da aradığınız tarzda. Toplam 560 farklı ligin tüm maç fikstürlerini, canlı skorlarını ve maç sonuçlarını bu uygulamadan takip edebilirsiniz.

 

soccer.jpg

Soccer Scores Pro
Dünyanın en popüler liglerini bu uygulama ile yakından takip edebilirsiniz. Böylece gereksiz birçok ligin de ekranınızda kalabalık yapmasından kurtulacaksınız.

 

onefootball.png

Onefootball

Futbolu sadece maç skorları için takip etmeyen, transfer piyasasını, ekleyeceğiniz takımla ilgili özel haberleri ve tüm futbol haberlerini yakından takip edenler için müthiş bir uygulama.

 

goal-live.jpg

Goal Live Scores
Canlı maç skorları ve maç sonuçlarını yakından takip edebileceğiniz ve tüm maçlara özel önemli istatistiklere ulaşabileceğiniz güzel ve kolay bir uygulama.

 

sahadan.jpg

Sahadan Canlı Sonuçlar
Bu kez futbolun yanı sıra basketbol maçlarına da ulaşabileceğiniz bir uygulama. İddia oranlarına ve skorlarına rahatça ulaşabileceğiniz en eski ve en popüler uygulamalardan teki.

 

mackolik.png

Maçkolik Canlı Sonuçlar
En popüler spor dallarına yer veren bu programda maçların canlı skorlarını ve sonuçları en hızlı şekilde öğrenebileceğiniz, yaptığınız kuponları ve sonuçlarını da yakından takip edebileceğiniz çok güzel bir uygulama.

 

live-score.jpg

Live Score
Tenis, basketbol, hokey ve futbol maçlarını takip edebileceğiniz dünyanın popüler uygulamalarının başlarında yer alıyor. 14 milyon kullanıcıya hitap eden bu programla sevdiğiniz takımı veya merak ettiğiniz karşılaşmaları yakından takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.