Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti Özellikleri & Yorumları

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti'nin özellikleri, nasıl kullanıldığını, kapasitesini ve kullanıcı yorumlarını sizler için ayrıntılı şekilde inceledik.
Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti Özellikleri & Yorumları

En iyi düdüklü tencereler arasında yer alan Karaca Vitola, hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağladığı için kullanıcılarından tam not alıyor. Güvenli ve modern bir tasarıma sahip olan Karaca Vitola, basınç sistemi sayesinde yemeklerin besin değerlerini koruyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimizde Karaca Vitola almayı düşünenler için detaylı bir inceleme yaptık. Hadi gelin birlikte bakalım.

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Kapasite4+6 L
Tabanİndüksiyon
İndüksiyon UyumuVar
Çıkarılabilir KulpYok
Kademe2 Kademeli
Amazon
Fiyatını Gör
Karaca Vitola
Düdüklü Tencere
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti İnceleme

Karaca Vitola Düdüklü Tencere, modern tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden üretilen bu düdüklü tencere, dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım sunuyor. Ayrıca, enerji tasarrufu sağlayan özel tabanı sayesinde hızlı ve eşit şekilde ısınma sağladığından yemekleri daha çabuk hazırlıyor. 4 litre ve 6 litre olmak üzere iki tencereden oluşan bu düdüklü seti, farklı ihtiyaçlara yönelik seçenek sunuyor.

Karaca Vitola Özellikleri

  • 4 + 6 litre kapasite
  • 18/10 paslanmaz çelik gövde
  • Cam kapak
  • Güvenlik kilidi
  • İndüksiyon uyumlu taban
  • Tek elle açma

Karaca Vitola Gövde Malzemesi

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti

Karaca Vitola Düdüklü Tencere, mutfakta zaman tasarrufu, enerji verimliliği ve lezzetli yemekler arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Dayanıklı yapısı ve kullanım kolaylığı ile mutfağınızı daha verimli hale getirecektir. 18/10 paslanmaz çelik gövdesi sayesinde darbelere karşı dayanıklı olan bu düdüklü tencere seti aynı zamanda bulaşık makinesinde de kullanıma uygundur.

Karaca Vitola Tasarım Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Saat GöstergesiYok
Tek Elle AçmaVar
Tabanİndüksiyon Uyumlu

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır?

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti

Karaca Vitola düdüklü tencereyi açmak için kapak tutacağını saat yönünde çevirmeniz gerekiyor. Daha sonra maksimum seviyeyi geçmeyecek şekilde yiyecekleri içine yerleştirin. Karaca Vitola kapak lastiğinin tam oturduğundan emin olduktan sonra kapağı tencereye yerleştirip kapatma butonuna basın. Pişireceğiniz yemek türüne göre kademe ayarını ayarladıktan sonra yemeğinizin altını yakabilirsiniz. Basınç ayar valfinden buhar çıkışı başladığı zaman düdüklü tencerenin altını kısmanız gerekmektedir. Son olarak yemeğiniz piştiğinde ise basınç ayar valfini sıfıra ayarlayarak içindeki basıncı boşaltın ve tamamen buhar bittikten sonra güvenli bir şekilde kapağı saat yönüne çevirerek açın. İşte Karaca Vitola düdüklü tencere kullanımı bu kadar basit.

Karaca Vitola Kademe Ayarı Nasıl Yapılır?

Karaca Vitola düdüklü tencere, iki farklı kademede çalışıyor. Kademe ayarı yapmak için basınç ayar valfindeki 1 veya 2 yazan kısma getirmeniz gerekiyor. Sebze gibi ürünler için kullanılan 1. Kademe 0,65 bar basınç uygulayarak pişiriyor. Et ve baklagil gibi daha zor pişen yiyecekler için kullanılan 2. Kademe basınç ise 0,86 bar basınç uygulayarak yiyeceklerin besin değerini koruyor ve daha hızlı pişmesini sağlıyor.

Karaca Vitola Pişirme Süreleri

Kırmızı Mercimek8-10 dk1.Kademe
Kuru Fasulye (ıslatılmış)15-35 dk2.Kademe
Kuru Fasulye (ıslatılmamış)60 dk2.Kademe
Nohut (Islatılmış)15-35 dk2.Kademe
Nohut (ıslatılmamış)60 dk2.Kademe
Yeşil Mercimek15 dk2.Kademe
Dana Eti30 dk2.Kademe
Sığır Eti45-60 dk2.Kademe
Kuzu Eti30 dk2.Kademe
Balık3 dk1.Kademe
Hindi30 dk2.Kademe
Bütün Tavuk15-20 dk2.Kademe

Karaca Vitola Kapasitesi

İhtiyacınıza ve aile büyüklüğünüze göre iki farklı boyut sunan Karaca Vitola, 4 ve 6 litrelik kapasiteye sahip. Uyumlu cam kapak ve düdüklü kapağı sayesinde hem düdüklü tencere hem normal tencere kullanabilme imkanı sunuyor.

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti

Karca Vitola Düdüklü Tencere Seti Enerji Tasarrufu Sunuyor

Karaca Vitola Düdüklü Tencere'nin en önemli özelliklerinden biri de yemek pişirme sürelerini kısaltmasıdır. Gelişmiş düdüklü sistemi, basınçlı pişirme yöntemiyle yemeklerin daha hızlı bir şekilde pişmesini sağlar. Bu sayede zamandan %70, enerjiden %50 tasarruf yapmanızı sağlar. Ayrıca, düdüklü tencerenin sağladığı yüksek basınç, besinlerin vitamin ve mineral değerlerini koruyarak daha besleyici yemekler hazırlamanıza yardımcı olur.

Amazon
Fiyatını Gör
Karaca Vitola
Düdüklü Tencere
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Yorumları

Karaca Vitola Düdüklü Tencere Seti

? Önceki tenceremiz Karaca idi ama 3 litreydi. Yetmediği için bunu aldık. Karaca ve bu kapak sisteminden şaşmayın. Ben çok araştırdım. Karaca’dan memnunum alacak olsam yine Karaca alırım H*** A***

? Harika bi set çok memnun kaldım oldukça güvenli ve çeliği sağlam severek kullanıyorum. E*** S***

? Kapak yanlarından sızıntı yapıyor. Çok kısık ateşte kullanmak zorunda kalıyoruz bu sebeple. Pişirmesi güzel. Sızıntıyı olmasa daha güzel olacak. H*** M****

? Kaynamış suyu koyup pişirirseniz lastiklerinden su sızıyor o yüzden damlatma yapıyor ve hava alıyor ancak soğuk su koyup kapatırsanız bir sorun olmuyor. M**** B***

? Çok memnun kaldım, çok fonksiyonlu isteyenler için basit kalabilir ama ben sadece bakliyat için kullandığımdan gayet yeterli geldi...Ürünün çelik kalitesi de fiyatına göre gayet iyi. A**** T***

? Geldiği gün denedim ve hiç problem yaşamadım, çok iyi pişirdi eti. Umarım böyle devam eder :) ürün kendi kutusunda gönderildi ama hasar almamıştı en azından. S*** G***

? Başarılı bir ürün. Kalitesinde sorun ile karşılaşmadım. Tek sıkıntı kullanma kılavuzundaki pişirme süreleri biraz uzun verilmiş gibi. Örneğin yeşil mercimeği süreye uyarak pişirirseniz lapa halinde alma durumu var... Dikkatli olmak lazım.. D*** T***

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Düdüklü Tencere ModelleriFissler Vitaquick Özellikleri
Emsan Montana YorumlarıTefal Secure 5 Neo
Bonera Berlin KullanımıTefal Clipso Özellikleri
Schafer Classic YorumlarıKorkmaz Turbo Yorumları
Hisar Neptün ÖzellikleriTaç Bengü Güveç Kullanımı

Karaca düdüklü tencere kaç litre?

Karca Vitola düdüklü tencere 4+6 litrelik set halinde satılmaktadır. Bu sayede ihtiyacınız olan boyutta kullanım imkanı sunmaktadır.

Karaca düdüklü tencere kaç yıl garantili?

Karca düdüklü tencere 2 yıl garantiye sahiptir. Bütün parçalarıyla garanti kapsamında olan karaca düdüklü tencere, sadece kendi mağazası ve distribütörlerinden alındığı zaman garanti kapsamındadır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum