Fissler Vitaquick Bluepoint Yorum ve Özellikleri - Kullanım

Fissler Vitaquick Bluepoint Düdüklü Tencereyi tüm yönleriyle inceledik; ürünün nasıl kullanılacağını, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sıraladık.
Fissler Vitaquick Bluepoint Yorum ve Özellikleri - Kullanım

En iyi düdüklü tencerelerden biri olan Fissler'in Vitaquick Bluepoint Düdüklü Tencereyi inceledik. Yemek yapmayı sevenlerin vazgeçilmez tercihi olan model, kolay kullanımı ve güvenlik önlemleriyle dikkat çekiyor. Gelin, bu modelin özelliklerine yakından bakalım.

Fissler Vitaquick Bluepoint Düdüklü Tencere Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Kapasite6 - 3.5 Litre
TabanÇelik
İndüksiyon UyumuVar
Çıkarılabilir KulpVar
Zaman AyarıYok
Kademe2 Kademeli
Amazon
Fiyatını Gör
Fissler
Düdüklü Tencere Seti
Aradığın
Fiyatı Gör

Fissler Vitaquick Bluepoint İnceleme

Fissler Vitaquick Bluepoint Set, pratik kullanımlı en iyi düdüklü tencereler arasında yer alıyor. Emniyet ve güvenliği yüksek olan tencere, bu sayede patlamayan düdüklü tencere olarak birçok kişi tarafından biliniyor. Set halinde satılan Fissler Vitaquick Bluepoint'te biri 6, diğeri 3,5 litrelik iki tencere yer alıyor. Setteki cam kapak ve düdüklü kapağı her iki tencereye de uyabiliyor.

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

  • 6, 3.5 litre Kapasite
  • Tek elle açabilme
  • 18/10 Paslanmaz Çelik Gövde
  • Cam Kapak
  • Güvenlik Kilidi
  • İndüksiyon Uyumlu Taban
  • Çıkarılabilir Kulp
  • 2 Kademe

Fissler Vitaquick Bluepoint Gövde Malzemesi

Şık ve sade bir tasarıma sahip olan Fissler Vitaquick Bluepoint 6 + 3 5 lt Düdüklü Tencere, paslanmaz çelikten üretiliyor. Tabanında da paslanmaz çelik kullanılan setin düdüklü tencerelerinde tek elle açılabilen kapak yer alıyor. 18/10 paslanmaz çeliğin kullanıldığı model, yıllara meydan okuyarak her zaman mutfağınızın baş tacı olmaya aday.

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

Fissler Vitaquick Bluepoint Tasarım Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Saat GöstergesiYok
Tek Elle AçmaVar
Tabanİndüksiyon Uyumlu

Fissler Vitaquick Bluepoint Nasıl Kullanılır?

"Fissler düdüklü nasıl kullanılır?" gibi soruların cevaplarını şu şekilde verebiliriz:

  • Düdüklü tencerenin kapak kısmındaki mandala basın.
  • Kapakta yer alan kırmızı yuvarlak işareti tencere sapına hizalayarak kapağı kapatın.
  • Yerine oturan tencere kapağını iki kulp üst üste gelene kadar çevirin.
  • Kulpun üzerinde yeşil işaret çıktığında tencere kilitlenmiş olacak.
  • Tencere kapağını açmak için yine kulptaki mandala basın ve kapağı çevirin.

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

Fissler Vitaquick Kademe Ayarı Nasıl Yapılır?

Fissler Vitaquick kademe ayarı yemek pişirirken yapılabilir. Yemek kaynamaya başladığında düdüklü tencere kapağı üzerindeki mavi kapak yukarı çıkar ve iki adet şerit görülür. Kademe ayarını ifade eden bu şeritleri 1. kademeye getirmek için ocağı kısmalı, ikinci kademeye getirmek için ocağın altını açmalısınız.

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

Fissler Vitaquick Bluepoint Pişirme Süreleri

Kuşbaşı Dana Eti5-6 dk2.Kademe
Biftek40-60 dk2.Kademe
Tavuk Budu10-15 dk2.Kademe
Hindi Budu20-25 dk2.Kademe
Balık Sote3-4 dk1.Kademe
Mezgit6-4 dk1.Kademe
Levrek7-8 dk1.Kademe
Sebze Çorbası4-6 dk2.Kademe
Patates Çorbası6-8 dk2.Kademe
Enginar15-20 dk1.Kademe
Taze Fasulye5-7 dk1.Kademe
Patates8-10 dk2.Kademe
Karışık Sebze5-6 dk1.Kademe
Bezelye12-15 dk2.Kademe

Fissler Vitaquick Bluepoint Kapasitesi

2'li set halinde satılan Fissler Vitaquick Bluepoint Düdüklü Tencere Seti'nde 6 ve 3.5 litre kapasiteli 2 tencere yer alır. Tencereler cam kapak sayesinde klasik tencere gibi de kullanılabilir. Düdüklü tencere kapağı da aynı şekilde iki tencereye de uyumludur.

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

Amazon
Fiyatını Gör
Fissler
Düdüklü Tencere
Aradığın
Fiyatı Gör

Fissler Vitaquick Bluepoint 6 lt, 3.5 lt Düdüklü Tencere Yorum

Fissler Vitaquick Bluepoint Özellikleri

? *** ***: Ürün elime ulaştıktan sonra hemen denedim pişirme süresinin kısalması, kokusuz sessiz pişirme rahatlığı ile son derece kullanışlı, ikili olması bence avantaj 2-3 kişilik aileler için 3.5 lt olan standart bir yemek için gayet yeterli, 6 lt olan ise daha kalabalık olunduğunda ya da fazlaca bir ürün pişirilmek istendiğinde ideal olacaktır.

? *** ***: Bu seti 2 yıl önce baya araştırarak Alman malı kaliteden şaşmaz deyip paraya kıydım ve çeyizim için almıştım. O kalabalık tencere setlerine hiç gerek yokmuş meğer.. Bu düdüklü tencere çok pratik ve kullanışlı. Böyle set olarak almak da mantıklı bence. Ufak olanı sürekli kullanıyorum büyüğü ise misafir için veya çok miktarda bir şeyler pişirirken kullanıyorum. 5 dk'da sebze yemekleri, 15 dk'da baklagiller hazır.

? *** ***: Sorunsuz elime ulaştı, fissler kalitesi tartışılmaz.

? *** ***: Evet diğerlerine göre 2 veya 3 kati daha pahalı lakin etrafli düşününce calışan biri olarak dana kusbasini kaynadikdan 15 dk icinde pistigini gormek inanilmaz. Diğer bir yönü ise doğalgazdan tasarruf 30 dk'da pişirdiğimiz seyler 10 dkda olunca nekadar az kullanmis oluyoruz.

? *** ***: 10 yıldır almayı beklediğim sonunda kavuştuğum bir ürün beklediğime değmiş keşke ertelemeyip daha önce alsaymışım mercimek çorbasını 5 dakikada kuru fasulyeyi 10 dakikada pişirme lüksü muhteşemmiş hemde kemikli etle beraber sadece küçük bir püf nokta pişirmek için koyduğunuz şeyi mutlaka yağda kavurun ve az su kullanın hem zamandan hem enerjiden tasarruf ediyorsunuz.

? *** ***: Kullananların memnuniyeti üzerine karar verdim. Düdüklü tencerenin iki ayrı pişirme opsiyonu var. Basınçı gösteren sibop kısmında ilk beyaz çizgi çıkınca ocağı kısıyorsunuz hassas pişirme oluyor. İkinci beyaz çizgi çıkınca ocağı kısarsanız daha hızlı pişirme oluyor. Örn: normal tencerede patates 30 dk. Birinci kademede 18 dk. İkinci kademede 12 dk. civarında oluyor. İki tencere bir cam kapak bir düdüklü kapağı geliyor.

? *** ***: Senelerdir duyarım bu kadar şahane olabileceği aklıma gelmezdi. Tavuk -kuzu -Dana - paça -ilikli kemik hangisini isterseniz kemikleri dökülene kadar pişirebilirsiniz. Etler de lokum kıvamında yumuşacık oluyor. Gözünüz kapalı alabilirsiniz

? *** ***: Sevgili kaynanam başımın etini yiyerek bana bu markadan al diye diye başımda saç bırakmadı sonra dedim ya ana bu ne marka böyle Fissler ne yani dedim sonra aldıktan sonra dediklerimi geri çektim ve kaliteyi görünce vay be dedim hem zamandan hem de kaliteden çok iyi marka

? *** ***: Çok hızlı ve sessiz pişiyor çalışan bayanlara mutlaka öneririm.

? *** ***: Ürün kapak kısımından çıkan buharı damlatıyor 5 dk da 7 dakikada yemek filan yapmıyor minimum 20 dk sürüyor bunu da her düdüklü yapar zaten bu kadar paralar verilmeden de bu performans alınabilir.

? *** ***: Ürün görseldeki gibi değil daha ufak kalabalık aileler içim daha büyük gerekli hele 3,5 litre olan ile ancak şehriye çorbası yapılır

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Düdüklü Tencere Modelleri

İçeriğimizin bu kısmında Fissler Vitaquick Bluepoint hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Fissler Vitaquick Bluepoint hakkında sıkça sorulan sorular...

Fissler düdüklü tencere hangi ülkenin?

Fissler, Almanya ürünü bir markadır ve modelleri Alman teknolojisiyle üretilir. Son derece sağlam ve yıllarca kullanılabilen tencere modelleriyle dikkat çeken markanın düdüklü tencereleri birçok kişi tarafından tercih edilir.

Fissler Vitaquick bluepoint ne demek?

Fissler Vitaquick bluepoint, Fissler markasının düdüklü tencere modelinin ismidir. Modeldeki "Bluepoint" kelimesi, düdüklü tencerenin üzerindeki yuvarlak mavi bölmeyi ifade etmek için kullanılmıştır. Bu bölme pişirme esnasında yükselerek pişirme kademesini kullanıcıya gösterir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum