Bonera Berlin Düdüklü Tencere Özellikleri & Yorumları

Bonera Berlin Düdüklü Tencere'nin özelliklerini, nasıl kullanıldığını ve yorumlarını sizler için inceledik. İşte tüm ayrıntılarıyla Bonera Berlin...
Bonera Berlin Düdüklü Tencere Özellikleri & Yorumları

Klasik tarzda düdüklü tencere sevenlerin tercih ettiği Bonera Berlin, hem kaliteli hem de uygun fiyatı olmasıyla dikkat çekiyor. Basınçlı buhar yardımıyla yiyeceklerin besin değerini koruyarak lezzetli yemekler hazırlayan Bonera Berlin, tamamen paslanmaz çelikten üretildiği için ömürlük bir kullanım sunuyor. Yanmaz yapışmaz yüzeyi ve 9 litrelik kapasitesiyle de beğeni toplayan Bonera Berlin modelini gelin hep birlikte daha ayrıntılı inceleyelim.

Bonera Berlin Düdüklü Tencere Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Kapasite9 L
Tabanİndüksiyon
İndüksiyon UyumuVar
Çıkarılabilir KulpYok
KademeYok
Amazon
Fiyatını Gör
Bonera Berlin
Düdüklü Tencere
Aradığın
Fiyatı Gör

Bonera Berlin Düdüklü Tencere İnceleme

Mutfağında klasiklerden vazgeçemeyenler için oldukça uygun Bonera Berlin Düdüklü Tencere, yanmaz yapışmaz özelliğiyle kolay kullanım sunuyor. 9 litrelik hacmi sayesinde geniş ailelerin ve davet sofralarının baş kahramanı olan Bonera Berlin, her ocakta kullanılabilir olmasıyla da beğeni topluyor. Rakiplerinden oldukça uygun fiyata satılan bu düdüklü tencere, sunduğu performansla kullanıcılarından tam not alıyor.

Bonera Berlin Özellikleri

  • 9 litrelik kapasite
  • 430 paslanmaz çelik
  • Yanmaz Yapışmaz Yüzey
  • İndüksiyon uyumu

Bonera Berlin Gövde Malzemesi

Bonera Berlin Düdüklü Tencere

430 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilen Bonera Berlin, uzun yıllar boyunca mutfağınızda en büyük yardımcınız oluyor. Kaliteli malzemeden dolayı darbelere karşı dayanıklı olan bu düdüklü tencere, çelikten üretildiği için bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkanabiliyor.

Bonera Berlin Tasarım Özellikleri

Gövde MalzemesiPaslanmaz Çelik
Saat GöstergesiYok
Tek Elle AçmaYok
Tabanİndüksiyon

Bonera Berlin Nasıl Kullanılır?

Bonera Berlin Düdüklü Tencere

Bonera Berlin düdüklü tencerenizi maksimum seviyeyi geçmeyecek şekilde doldurduktan sonra kapağı tencerenin içine yerleştirin. Ardından kapat kilitleme kolunu ters yöne doğru katlayın. Bu sayede kapak tamamen kilitlenmiş olacaktır. Daha sonra kapakta yer ayar düdük sistemini yukarı kaldırın ve kaynayana kadar bu şekilde pişmesine izin verin. Yemeğiniz kaynamaya başlayınca altını kısın ve düdük sistemini aşağı indirin. Yemeğinizin pişme süresine göre zaman tutun ve ardından tencerenizin altını kapatıp 5-10 dakika hiç oynatmadan bekleyin. Bu bekleme süresinden sonra tencerenizin düdük sistemini yavaşça yukarı kaldırıp hava çıkışının tamamen son bulmasını bekleyin. Tencerenizde hava kalmadığına emin olunca kapak kilit kolunu ters yöne doğru katlayın ve kolayca kapağını açın.

Bonera Berlin Pişirme Süreleri

Dana Eti40-45 dk
Sığır Eti45-60 dk
Kuzu Eti30-35 dk
Havuç10-15 dk
Taze Fasulye25 dk
Bütün Tavuk35-40 dk
Kuru Fasulye40 dk

Bonera Berlin Kapasitesi

9 litrelik kapasiteye sahip olan Bonera Berlin Düdüklü Tencere, hem geniş aileler için hem de sürekli davet sofrası kuranlar için oldukça kullanışlı bir ürün. Geniş hacmi sayesinde içerisine birçok yiyeceği rahatlıkla sığdırabileceğiniz bu ürün, hızlı pişirme sayesinde kolaylık sunuyor.

Bonera Berlin Enerji Tasarrufu Sunuyor

Bonera Berlin Düdüklü Tencere, basınçlı pişirme teknolojisiyle mutfakta zaman tasarrufu sağlar. Yüksek basınçta çalışarak, yiyeceklerin daha hızlı pişmesini sağlar ve bu sayede enerji tüketimini minimize eder. Böylece, lezzetli yemeklerinizi daha kısa sürede hazırlarken enerjiden de %50 tasarruf yapmanıza yardımcı olur.

Bonera Berlin Düdüklü Tencere

Bonera Berlin Düdüklü Tencere Güvenliği

Bonera Berlin Düdüklü Tencere, güvenlik konusunda da iyi bir üründür. Bonera Berlin, yüksek basınçlı pişirme işlemi sırasında oluşabilecek tehlikeleri en aza indirmek için çift emniyet sistemi bulunur. Ayrıca, güvenlik kilidi ve basınç valfi gibi özellikleri sayesinde herhangi bir aksilik yaşanmasını engeller. Böylece güvenli bir kullanım sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Bonera Berlin
Düdüklü Tencere
Aradığın
Fiyatı Gör

Bonera Berlin Düdüklü Tencere Yorumları

Bonera Berlin Düdüklü Tencere

? Ürün anlatıldığı gibi, şık bir tasarımı var, geniş aileler için ideal. Çeliği güzel. S**** D***

? Küçük düdüklü tencere almanın bir anlamı yok çeliği de gayet kaliteli Bence alınabilir bir ürün tavsiye ederim. Y**** A****

? Çok beğendim daha denemedim ama fiyatına göre gerçekten çok güzel paketleme sağlamdı tavsiye ederim. N**** K****

? Ürün çok güzel tam çeyiz işi ama çoook büyükmüş ben bu kadar büyük beklemiyordum. S**** M****

? Çok pahalı markalara hiç gerek yok ürün çok güzel çeliği kaliteli hiç düşünmeden alınır beklediğimin çok çok üstünde Teşekkür ederim. M**** Ç****

? ?Gayet güzel kaliteli bir ürün. Yazlığıma aldım. D***B***

? Ürün görselde göründüğü gibi fiyatına göre çok güzel kullanışlı. Tavsiye ederim. V**** E****

? Kaliteli ve koyun etini bile 40 dk da pamuk gibi yaptı. M**** A***

? Mükemmel ürün herkese tavsiye ediyorum kısa sürede pişiriyor çok memnun kaldım satıcıya da teşekkür ediyorum. Ö**** C****

? Anlatılan neyse o geldi, gayet şık ve güvenli bir ürün teşekkürler. M*** S****

? Mükemmel ürün hele pişirme kalitesi ve sağlamlığı 10 numara. K**** G*****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Düdüklü Tencere ModelleriFissler Vitaquick Özellikleri
Emsan Montana YorumlarıTefal Secure 5 Neo
Karaca Vitola KullanımıTefal Clipso Özellikleri
Schafer Classic YorumlarıKorkmaz Turbo Yorumları
Hisar Neptün ÖzellikleriTaç Bengü Güveç Kullanımı

Berlin düdüklü tencere çelik mi?

Bonera Berlin düdüklü tencere, yüksek kaliteli çelikten üretilmiştir. Bu sayede hem dayanıklı hem de sağlıklıdır.

Berlin düdüklü tencere hacmi ne kadar?

Bonera Berlin Düdüklü Tencere 9 litrelik hacim sunuyor. Bu sayede hem davet yemeklerinde hem de geniş aile sofralarında yemeklerin hızlıca pişmesini sağlıyor.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.