Kadir Şekerci Kimdir? & Hakkında Bilgi

20 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nde aktif olarak çalışmalarda bulunan Kadir Şekerci hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Kadir Şekerci'nin biyografisi!
Kadir Şekerci Kimdir? & Hakkında Bilgi

Kadir Şekerci Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Kadir Şekerci 15 Kasım 1971 tarihinde Ankara Çankırı'da doğmuştur. Hidayet Vahapoğlu'ndan boşalan Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Kadir Şekerci, Ankara Yapı Meslek Lisesi'nde lise eğitimine başlayıp başarıyla mezun oldu. Lise öğrenimini bitirdikten sonra özel sektörde çeşitli işlere girip çalışan Şekerci, kendi inşaat firmasını kurdu. Kadir Şekerci şu anda kendi firmasına ait olan inşaat işleri de yapmaktadır.

kadir-sekerci-biyografisi.jpg


1989 Yılından Bu Yana MHP'de Hizmet Vermekte

1989 yılında hizmette bulunmaya başladığı Ankara Ocak Teşkilatları ve Milliyetçi Hareket Partisi hizmetlerine halem daha devam etmektedir. 1999 senesinde MESANDER'in Ankara Şubesinde görev yapan Şekerci, 47 yaşında, evli ve iki çocuk babasıdır. 1999 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi'nde aktif olarak hizmet veren Şekerci, Merkez Yönetim Kurulu üyeliğinde de bulunuyor. Yaklaşık 20 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nde aktif olarak çalışmalarda bulunmaktadır.

1989-yilindan-bu-yana-mhpde-hizmet-vermekte.jpeg


Spor Kulübü Başkanlığında Bulundu

1999 ve 2000 yılları arasında Çankaya'da MHP'nin İlçe Yönetiminde bulunan Şekerci, 2003 ila 2006 Yılları arasında Çankaya'da Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 3 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı yapan Kadir Şekerci, 2008 ila 2009 senesi arasında Kırıkkale Spor Kulübü ikinci Başkanlığı görevini iki sezon olarak yaptı.

spor-kulubu-baskanliginda-bulundu.jpg


Başarılı ve Aktif Siyasetçi

2009 senesinden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmetini yürütmeye devam ediyor. 2009 yılından 2012 yılına kadar üç yıl boyunca Genel Merkez Teşkilat İşlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Yardımcıları ile birlikte başarılı işlere imza artarak hizmet vermeye devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi'nin son yaptığı MYK toplantısıyla Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Kadir Şekerci, aktif olarak siyaset yapmaya devam ediyor. 

Önerilen İçerik;

MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.