En İyi Kadın Saç Modelleri | 2024'ün Trend Saç Modelleri

Her sezon farklı farklı saç modelleri trend oluyor. Bu içeriğimizde 2024'ün trend saç modellerini bir araya getirdik. İşte en güzel kadın saç modelleri.
En İyi Kadın Saç Modelleri | 2024'ün Trend Saç Modelleri

En Güzel 12 Kadın Saç Modeli Önerisi

Kadın saç modelleri, moda dünyasının en hızlı değişen ve en fazla rağbet gören konularından biridir. Her sezon daha farklı tarz ve stillerle güncellenen saç modası, yeni sezonda da bir hayli değişik tasarımlarıyla kendini gösteriyor. Fakat bir farkla; 2024 kadın saç modelleri, yenilenen tasarımlarıyla biraz daha cesaretinden emin olanlar için idealdir. İşte tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtacak en iyi ve en trend 12 kadın saç modeli önerisi...

1. Camdan Saç Modeli

kadın saç modelleri

Saç modasının yeni sezonda en çok konuşulacak modellerinden biri de camdan saç stili olacak. Bu model, pürüzsüz, küt ve bob saç modeline verilen bir diğer isimdir. Modern bir hava ve oldukça havalı bir saç stili arayanların yeni sezonda mutlaka denemeleri gereken camdan saç trendi, kesinlikle yüz güzelliğini ortaya çıkartmak isteyenlere önerilebilecek saç modellerinden biridir. Asaletin simgesi olan bu muhteşem trend 2024'ün en çok tercih edilen modeli olmuş durumda.

2. Örgülü Saç Modeli

kadın saç modelleri

Saç modasında yerini hiçbir zaman kaptırmayan örgülü saç modelleri, 2020 yılında saç modasında bomba etkisi yaratmıştı. 2024 saç modası trendlerinin açılması ile bu modeli yeniden görmeye başladık. Tabi ki eski kalıp modellerden çok daha farklı olarak tasarımda yapılan değişimlerle kendini gösteren örgülü saç modeli, geleneksellikten vazgeçmek istemeyip modernliği de bir arada yaşamak isteyenlere önerilebilecek modellerden biridir. Ayrıca turuncu ve sarı renk tonlarına sahip saçları olanlar için örgülü saç modeli en tatlı tercih olacaktır.

3. Bukleli Saç Modeli

kadın saç modelleri

Bazı efsaneler vardır ki uzun süre kendinden söz ettirmese de bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. İşte bukleli saç modelleri de bunlardan biridir. 80’lerin modası olarak kabul edilen kabarık veya bukleli saç modelleri, 2024 yılının en güzel kadın saç modelleri arasında yer alıyor. Yapımı biraz daha kolay olsun diye saç tasarımcıları ileri fikirler öne atmışlar ve bu da eskiyi yeniye taşımak isteyenlerin imdadına koşmuş diyelim.

4. Islak Görünümlü Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Kadınların saç modasını takip etmeleri, elbette tasarımcıların yeni fikirler ortaya atmalarını etkiliyor. Geçtiğimiz sezonlarda çok fazla görmesek de önümüzdeki aylarda yaz aylarının kendini göstermesi ile fazlasıyla karşımıza çıkacak saç modellerinden biri ıslak görünümlü saçlar olacak. Yazın sıcak günlerine meydan okurcasına ıslak görünümü ile görenleri serinleten ıslak görünümlü saç modelleri yapmak da bir hayli kolay. Kullanılacak bir krem veya sprey ile bu işi kökünden çözebilirsiniz.

5. Yandan Ayrılmış Saç Modeli

kadın saç modelleri

90’lı yılların saç modelleri arasında yer alsa da 2024 yılının en beğenilen kadın saç modelleri arasına giren yandan ayrılmış saç modeli, trend modeller arasında yer alıyor. Saçlarınızın daha hacimli ve daha havalı görünmesini sağlamak için tercih edebileceğiniz bu model, şıklığı ve kolay şekil almasıyla da özellikle işe veya okula giden bayanlar için sunulabilecek en ideal modellerden biridir.

6. Kâkül Kesim Saç Modeli

kadın saç modelleri

Saçlarında farklı bir tasarım arayanların hiçbir dönem vazgeçemedikleri kâkül saç modelleri, 2024 yılında da kendini göstermeye başlayan modeller arasına girdi. Bu model, daha farklı bir hava yaratmak ve tarzı ile “ben buradayım” demek isteyen kadınların tercihidir. Son zamanlarda yenilenen fikir ve tasarımlarıyla ilgiyi üzerine çeken model, 2024'ün en beğenilen kadın saç modelleri arasında yer alıyor.

7. Ekstra Uzun Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Yaz aylarının gelmesine az bir zaman kala yenilenen saç modellerinde ekstra uzun saçlar, kendinden emin bir görünüm ile söz ettirmeye başlayan modellerin başında yer almaya başladı. Son zamanlarda magazin dünyasının ünlü isimlerinin de saçlarını uzatması, sokak modasında yer edinmeye başladı. Yeni sezon henüz gelmemişken şimdiden saçlarınızı uzatırsanız iyi edersiniz. Çünkü ekstra uzun saç modelleri yeni sezonun en güzel saç modellerinden biridir.

8. Hacimli ve Büyük Dalgalı Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Saç modasının eskimeyen modelleri arasında yer alan hacimli saçlar, kadınların dünyasındaki yerini korumaya devam ediyor. Son yıllarda çoğu kişinin ilk tercihi olan hacimli ve büyük dalgalı saçlar, havanızı en iyi şekilde yansıtacak saç modellerinden biridir.

9. Dalgalı ve Katlı Bob Kesim Saç Modeli

kadın saç modelleri

Bob saç modeli, biraz daha cesaret ve saç bakımında doğru hareket etmeyi gerektiren saç modellerinden biridir. Eğer bunu yapabileceğinize inanmıyorsanız ve saçlarınızın da kabarık görünmesini engellemek istiyorsanız kesinlikle dalgalı ve katlı bob kesim saç modelini denemenizi öneririz. Hem havanızı arttıracak hem de sizi oldukça güzel gösterecek bu saç modeli de yeni sezonun en dikkat çeken saç modelleri arasında yer alıyor.

10. Küt Saç Kesim Modeli

kadın saç modelleri

Yediden yetmişe herkese yakışabilecek saç modellerinden biri olan küt saç modelleri, yeni sezonda katılan farklı havalarla kendinden en çok söz ettiren saç modelleri arasındaki yerini aldı. Yeni sezonda karşımıza fazlasıyla çıkmasını beklediğimiz küt saç kesimi, moda dünyasındaki önemli yerini koruma altına almaya devam ederek kadınların ilgisini üzerine çekmeye başladı.

11. Dağınık Kısa Saç Modeli

kadın saç modelleri

Daha çok gençlerin tercih edecekleri yönünde iddialar bulunsa da her yaştan kadının tercih edebileceği dağınık kısa saç modeli, yeni sezonun en beğenilen tasarımlarından biri haline geldi. Biraz cesaret biraz da yüz makyajı gerektiren bu saç modeli ile moda dünyasının bir parçası olabilirsiniz. 2024'ün kadın saç modelleri arasında en güzeli ve en çok değerlendirilen modeli olması sizin de iştahınızı kabartabilir.

12. Dağınık Topuzlu Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Saç modasının en vazgeçilmez modellerinden biri olan dağınık topuz saç modeli, yeni sezonda da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Hem zamandan tasarruf etmek isteyen hem de havalı saç stiline sahip olmak isteyen kadınların tercih edebileceği dağınık topuzlar, yenilenen tasarımlarıyla 2024'ün en güzel kadın saç modelleri arasında yerini alıyor.

Saçlarınızda daha farklı bir hava estirmek ve istediğiniz gibi bir görünüme sahip olmak için yukarıda saydığımız modellerden birini deneyebilirsiniz. Dilerseniz "Saç Bakımı Nasıl Yapılır?" adlı içeriğimize tıklayarak saç bakımında bilinmesi gerekenlere göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum