En İyi 10 İstanbul Hazır Ofis Kiralama Firmaları | 2024

Daha az maliyetli ofislere taşınmak isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, İstanbul'un en iyi hazır ofis firmalarını barındırıyor.
En İyi 10 İstanbul Hazır Ofis Kiralama Firmaları | 2024

Türkiye’de bir firma kurmak istiyorsanız, kurduğunuz firmanın kesinlikle bir adresi olmalıdır. İş hayatına yeni atılan biriyseniz ve büyük bir sermayeniz bulunmuyorsa herhangi bir apart daireyi kiralamak ve dairenin masraflarını karşılamak büyük bir sorun haline gelecektir. Bunun yerine hazır ofis kiralayarak bütün bu masraflardan kurtulabilirsiniz. Bu sebeple sizin için hazırladığımız bu yazımız, İstanbul'da hazır ofis kiralayacağınız en iyi firmaları içermektedir.

Hazır Ofis Kiralama Firmaları Listesi

SıraFirmaBölgeneoldu Puanı
1Login OfficeKartal10/10
2Ritim OfficeMaltepe10/9.8
3Office İstanbulMaslak10/9.8
4Kamara Studio OfficesMaltepe10/9.7
5Plaza CubesAtaşehir10/9.7
6RegusŞişli10/9.6
7WorkintonLevent10/9.6
8Levent OfisKağıthane10/9.5
9Malte Business CenterMaltepe10/9.5
10SwissOfficesBeşiktaş10/9.5

İstanbul'un En İyi 10 Hazır Ofis Kiralama Firmaları

İşte İstanbul'da sadece işinize odaklanmanızı sağlayacak hazır ofis firmaları...

1. Login Office

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

Telefon(0216) 740 05 91
AdresCevizli Mah. Ulubey Sok. Nursanlar Plaza 1 Plaza Kat:16 Kartal-İSTANBUL

İstanbul'un en iyi hazır ofis firmaları listemizin ilk sırasında prestijli iş merkezlerinden biri olan Login Office yer alıyor. Kartal'da yüksek kaliteli hazır ve sanal ofis hizmetleri sunan Login Office; deniz, şehir ve adliye manzaralı geniş ofis seçenekleri ile işinizi büyütme yolunda ihtiyacınız olan tüm olanakları sahip. Login Office, sadece bir iş alanı değil, aynı zamanda geniş kapsamlı ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek bir iş ekosistemi olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli sektörlerden profesyoneller için (avukat, emlak danışmanı, tasarımcı, SEO uzmanı, proje tabanlı çalışanlar, yazılım geliştiriciler, influencerlar ve daha fazlası) uygun üyelik seçenekleri sunuyor.

Hızlı ve güvenilir internet bağlantısı, 7/24 ofis erişimi ve modern teknolojiye sahip akıllı ofislerle, Login Office iş dünyasında saygınlık ve güven oluşturmanıza yardımcı olabilir. Etkileyici toplantılar yapabileceğiniz toplantı odaları, geniş bir iş ağı oluşturabileceğiniz ortak çalışma alanları, sosyal aktiviteler ve daha birçok olanak da Login Office'in iş yaşamınızı dönüştürebilecek hizmetlerinden sadece birkaçı. Login Office ile iş hedeflerinize emin adımlarla ilerleyin.

LOGIN OFFICE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

Google Müşteri Yorumları

? Adliyenin karsisinda, 4 Ada manzaralı, merkezi konumda ve cagin ötesinde musteri hizmet deneyimi sunan, mahremiyet ve kişiye özel seceneklerle komplike bir hazır ofis ve ortak çalışma alanları olmuş.
İstanbul'u en iyi avukatları burada toplanacak belli ki. Ö***A***

? Harika bir ortam yaratılmış. Bölgedeki hazır ofisler içerisinde en çok beğendiğim yer oldu. Adliyenin karşısında olması ve metroya yakın olması açısından avukatlar için tercih edilebilecek bir ortam. Şık ve enerji dolu mimarisi ile adalar manzarasına karşı eşsiz bir hazır ofis imkanı sağlıyor. S***K***

2. Ritim Office

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

2019 yılında Maltepe'de hizmet vermeye başlayan Rtim Office, tüm donanıma sahip hazır ofisleriyle birçok şirketin dikkatini çekiyor. Bulunduğu konum itibariyle Anadolu Yakası'nda her yere kolayca ulaşma imkanı sunan bu hazır ofis firması aynı zamanda Sabiha Gökçen Havaalanına olan yakınlığıyla da beğeniliyor. Bu sayede şirketler şehir dışından geldiklerinde kolayca hazır ofislerine ulaşmış oluyor. Ayrıca 7/24 kullanım, posta ve kargo hizmeti, kapalı otopark, güvenlik ve sekreter hizmetiyle de normal ofislerden daha avantajlı oluyor.

Telefon(0216) 228 34 44
AdresCevizli Mahallesi Ritim İstanbul B Blok No:44 Ofis: 231 34846 Maltepe – İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Ritim Ofiste çalışmak benim açımdan birçok yönden çok verimli ve en uygun seçenek oldu. Konum olarak metroya ve e-5 e yakın olması ulaşım konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor. Her ihtiyacı karşılayabilecek yemek market kargo vs yerler ofisin çok yakınında. Ofis ortamı çalışmak için çok ideal sessiz, rahat ve çok temiz..

? Güler yüzlü ve yardımsever insanların olduğu, Ofislerin kullanışlı ve yeterli olduğu, ulaşım konusunda da Metro ve Marmaraya yakın olması 5 yıldızlı ofis haline getiriyor. Harika

3. Office İstanbul

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

15 yıldır hazır ofis alanında hizmet veren Office İstanbul, her şirket bütçesi için fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hazır ofis kiralama süresinde esnek kullanım sunan bu firma, aylık aldığı ücrete aidattan çay masrafına kadar her şeyi dahil ediyor. Toplantı odası hizmeti ve resepsiyon hizmetiyle de konforlu çalışma alanları sunan bu hazır ofis firması, Beşiktaş ve Sarıyer'de hizmet veriyor.

Telefon0212 337 37 37
AdresMaslak Mh. Eski Büyükdere Cd. Giz 2000 Plaza No: 7 D: 33-34 Maslak, Sarıyer, İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Ben arkadaştan duydum bu hazır ofis ortamını gidip baktım adamlar çok profesyonel iş yapıyorlar. Benim kendi ofisim vardı masraflarını düşünmekten işe konsantre olamıyordum. Baktım tek bir kiralamayla tüm imkanlar sağlanıyor üstelik çok fahiş fiyatlarda değil. Toplantı odaları şahane personellerin yardımlarıyla toplantılarınızda tam bir profesyonel iş ortamı buluyorsunuz.

? Yaptığım araştırmalar sonucunda karar verdiğim ve verdiğim karardan da asla pişmanlık duymadığım bu firmayı herkese tavsiye ederim. Hazır ofis için İstanbul'de başka adres aramanıza gerçekten ihtiyacınız yok.

4. Kamara Offices

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

Sizi sadece işinize odaklayan, diğer bütün zaman kaybı işleri firma çalışanlarına bırakan Kamara hazır ofis şirketi, günlük aylık ve yıllık olarak hizmet sunuyor. İstanbul’un her iki yakasında da ofisleri bulunan Kamara, İstiklal Caddesi, Altunizade, Kadıköy, Levent, Şişli, Altıntepe ve Bostancı gibi merkezi konumlarda hizmet sunuyor.

Telefon0 (850) 532 20 09
AdresAltıntepe Mah. Eski Bağdat Cd. No:19, 34840 Maltepe/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kamara ile tanıştığım için çok mutluyum. Daha önce de eşim için tercih etmiştik. İlginiz için teşekkürler Kamara Ailesi. ?

? Kamara Taksim ofis ile yaklaşık 3 senedir çalışıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok uyumlu çalışan ve hızlı bir ekip var. Özellikle Aslı Hanım gerektiğinde kendi işi gibi yardımcı oluyor. Ayrıca Taksim Ofis'in lokasyonu da muhteşem. Balkonunda bir kahve içip caddeyi izlemek bile çok iyi geliyor.

5. Plaza Cubes Hazır Ofis Kiralama

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

İstanbul'un birçok semtinde ofisleri bulunan Plaza Cubes, sizlere en güzel imkanlarıyla müşterilerini memnun ediyor. İstediğiniz süreleri belirttiğiniz takdirde uygun ofisleri hizmetinize sunan firma, asistandan ısıtma ve elektriğe kadar her şey dahil bir ofis ortamı sunuyor. İstanbul'un en önemli lokasyonları olan Maslak, Levent, Kozyatağı ve Ataşehir gibi semtlerde ofisler sunarak kolay ulaşım sağlıyor.

Telefon444 5607
Adresİçerenköy, Umut Sk. No:10 D:12, 34752 Ataşehir/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Anadolu Yakasındaki en güzel ofis projelerinden biridir.

? Gayet güzel bir çalışma ortamı var, etrafındaki restorantlar ve kafeler sayesinde öğlenler keyifli geçiyor.

6. Regus

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

30 yıldan fazla bu hazır ofis kiralama konusunda hizmet veren Regus firması, hem büyük hem de küçük ölçekli şirketlere uygun alanlarıyla müşterilerine memnuniyet sunuyor. Dünya çapında bir firma olduğundan dolayı hazır ofis kiralama konusunda oldukça dikkat çeken bu firma, Microsoft, Samsung, PayPal, Spotify gibi büyük şirketlerle çalışıyor.

Telefon0850 222 1242
AdresMecidiyeköy, Büyükdere Cd. Cevahir Avm D:No. 23, 34387 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Hazır ofisleri çok donanımlı kesinlikle tercih edebilirsiniz.

? 2 yıldır hazır ofislerini kullanıyorum çok memnunum.

7. Workinton Hazır Ofis Kiralama

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

Yerli yabancı birçok hazır ofis firmaları arasında sıyrılıp isminden söz ettiren Workinton hazır ofis kiralama firması, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve isteklere göre hareket eden başarılı firmalardan biri. Ofis giderleriyle zaman kaybetmeden sadece işinize odaklanmanıza yardımcı olan bu hazır ofis firması, bulunduğunuz şube dışındaki ortak alanlarda da kullanım imkanı sunuyor.

Telefon444 98 66
AdresLevent 199 Yan giriş,Büyükdere Caddesi No:199 Levent/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Keyifli bir şekilde çalışma mekanı. İlham verici, samimi, rahat ve merkezi. İnsanın bilgisayarını kapıp burada girişimci olası geliyor :)

? Levent'te merkezi noktada, hazır ofisler... Ortam güzel, bakımlı ve temiz... Toplantı salonları güzel, kullanışlı ve bakımlı. Her türlü ihtiyacı karşılıyor. Tek sıkıntısı otoparkı yok...

8. Levent Ofis Hazır Ofis Kiralama

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

İstanbul’un Levent ilçesinde hizmet veren Levent ofis, sunduğu imkanlar sayesinde bölgede oldukça büyüyen bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Çalışma ortamı bakımında müşterilerine modern ve konforlu alanlar sunan firma, merkezi konumundan dolayı müşterilerinden tam not alıyor. Ayrıca sunduğu ofis hizmetleriyle de daha az maliyetle iş yapma imkanı tanıyan firma, hazır ofis kiralama firmaları arasında en iyilerinden biri olarak anılıyor.

Telefon(0212) 284 51 51
AdresLevent, Talatpaşa Cd Şair Çelebi sok No1 Kat 2 , Ortabayır Mah, 34413 Kağıthane/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Levent Ofis, ince düşünülmüş detaylarıyla insanı evinde hissettiriyor. Güler yüzlü ve sıcak karşılama da günlük motivasyonumuz oluyor. Her şey için teşekkürler!

? Şık ve merkezi oluşu çok hoş. Müşterilerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz bir paylaşımlı ofis.

9. Malte Business Center

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

170 bağımsız bölüme sahip iş merkeziyle dikkat çeken Malte Business Center, hazır ofis kiralamak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Ortak çalışma alanları ve konferans salonlarıyla şirket sahipleri tarafından beğenilen hazır ofisler, özellikle yeni girişimciler tarafından tercih ediliyor.

Telefon444 5607
AdresBağlarbaşı, Atatürk Cd. No:154, 34844 Maltepe/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Plaza koşullarının iyi olduğu ve yönetimin son derece yardımcı olduğu bir çalışma ortamı sağlıyorlar. Geçici dönemler için farklı ihtiyaçlarımız oldu ve hepsi için bir çözüm ürettiler.

? 5 yıldır Malte Plazadayız. Hazır ve sanal ofis hizmetlerinde alınabilecek en kaliteli hizmeti alıyoruz. İstanbul Anadolu yakasında hazır ve sanal ofis arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

10. SwissOffices

Hazır Ofis Kiralama Firmaları

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda hazır ofis arayışında olanların tercih edebileceği SwissOffices, esnek kiralama imkanıyla beğeni topluyor. Sadece bilgisayarını alıp gideceğiniz ofisleriyle her şey dahil hizmeti veren bu firma, lokasyonlarıyla da beğeniliyor.

Telefon(0212) 317 47 00
AdresLevent Mahallesi Büyüdere Cad. Yapı Kredi Plaza, C Blok Kat:17, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Güler yüzlü, ilgili ve sektöründe kalite standartlarından ödün vermeyen bir işletme. Başarılar dilerim.

? Hazır ofis kiralamak isteyenlere öneririm.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Avukatlar İçin Hazır Ofis Firmalarıİstanbul Sanal Ofis Firmaları
Anadolu Yakası Hazır OfisAnadolu Yakası Sanal Ofis

Hazır ofis nedir?

Hazır ofis, mobilyasından alt yapısına kadar her şeyi hazır olan ofislere verilen isimdir. Taşınmak için sadece şirket bilgisayarlarının götürülmesi gerektiği bu ofis türü, belirli sürelerle kiralanmaktadır.

İstanbul'un en iyi hazır ofis kiralama firmaları hangisi?

İstanbul'da hazır ofis kiralamak için firma arıyorsanız; Login Office, Ritim Office, Office İstanbul, Kamara Studio Offices, Plaza Cubes Hazır Ofis Kiralama, eOfis Hazır Ofis Kiralama, Workinton Hazır Ofis Kiralama, Levent Ofis Hazır Ofis Kiralama, Malte Business Center ve SwissOffices gibi firmalar en iyi hazır ofis hizmetini sunmaktadır.

Hazır ofis kiralama fiyatları nedir?

Hazır ofis kiralama fiyatları, ofisin büyüklüğü, konumu, ek hizmetleri ve kiralanan firmaya göre değişiklik göstermektedir. Fakat iyi bir hazır ofis hizmeti almak için en az 4000 TL gözden çıkarmak gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.