En İyi Hazır ve Sanal Ofis Hizmetleri: Login Office Fiyatlar

İstanbul Anadolu Yakası en iyi hazır ve sanal ofis hizmetleri ile prestijli adres, hızlı internet ve daha fazlası Login Office ile sizleri bekliyor!
En İyi Hazır ve Sanal Ofis Hizmetleri: Login Office Fiyatlar

İşiniz için profesyonel, şık ve işlevsel bir ofis mi arıyorsunuz? İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Kartal'da yer alan Login Office, size tam da ihtiyaç duyduğunuz çözümü sunuyor. En iyi hazır ofis ve sanal ofis seçenekleriyle, işinizi daha verimli ve rahat bir şekilde yürütme imkanı sağlayan Login Office; sanal ofis kiralama, hazır ofis, toplantı odaları ve daha birçok hizmetle ihtiyaçlarınızı karşılayacak her türlü çözüme sahip!

LOGIN OFFICE'in sunduğu Hazır Ofis, Sabit Masa, Gezgin Üye, Sanal Ofis ve Hibrit Çalışma Modeli seçenekleri, her tür iş modeline ve çalışma tarzına uygun çözümler sunar. Sizin ihtiyaçlarınıza ve iş yapış şeklinize en uygun modeli seçerek, profesyonel iş hayatınızı daha verimli ve keyifli hale getirebilirsiniz.

Birbirinden farklı ve esnek üyelik modelleri ile Login Office, işinizi daha profesyonel bir hale getirirken, aynı zamanda çalışma rutininize uyum sağlar. İşte, Login Office'in üyelik modellerini daha yakından inceleyelim ve her birinin size nasıl avantajlar sağlayabileceğini keşfedelim.

Login Office Fiyat Listesi

SıraHizmetKişi SayısıFiyat (6 Aylık)
1Deniz Manzaralı Hazır Ofis178500 TL
2Şehir Manzaralı Hazır Ofis188.200 TL
3Adliye Manzaralı Hazır Ofis1910.000 TL
4Deniz Manzaralı Hazır Ofis21115.600 TL
5Şehir Manzaralı Hazır Ofis21114.400 TL
6Adliye Manzaralı Hazır Ofis21215.600 TL
7A Sınıfı Sabit Masa14'lü Grup3.600 TL
8A++ Sabit Masa1Cam Dibi4.400 TL
9Gezgin Üye1-3.300 TL (Aylık)
10Sanal Ofis1-3600 TL (Yıllık)

Yukarıdaki Login Office fiyat listesi, 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olup, Neoldu.com müşterilerine özel güncel fiyat tablosudur. 

İstanbul'un En İyi Sanal ve Hazır Ofis Kiralama Hizmeti: LOGIN OFFICE

Daha profesyonel bir iş, network ve kolaylık için hemen her sektörden müşteri kitlesine hitap eden yepyeni lüks ofis konforu, Login Office'i İstanbul'un en iyi hazır ofis hizmetlerinden biri olmasının yalnızca birkaç nedeni...Login Office'in rekabetçi fiyatları ve üst düzey hizmetleri, sizin işinizi bir sonraki seviyeye taşımanızı sağlar. Şimdi, Login Office'in sunduğu hizmet seçenekleri hakkında detaylı bilgi için okumaya devam edin!

Login Office Üyelik Modelleri

Login Office Sanal Hazır Ofis

İş hayatında esneklik, konfor ve profesyonellik arayanlar için tasarlanmış çeşitli üyelik modelleriyle LoginOffice, ihtiyaçlarınıza en uygun çalışma ortamını sunar. İster sıkı bir iş takviminiz, ister daha esnek bir çalışma düzeniniz olsun; İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Kartal'da yer alan LoginOffice, işinizi büyütmenize ve geliştirmenize yardımcı olacak ideal bir çalışma ortamı sağlar.

İşte Login Office'in sunduğu üyelik modeller:

Bu çeşitlilik ile Login Office, işinizin ihtiyaçlarına en uygun ofis çözümünü bulmanızı sağlar. İster yeni bir işletme olun, ister evden çalışan bir profesyonel, Login Office ile en iyi çalışma deneyimini yaşayacaksınız.

1. Hazır Ofis

Login Office Sanal Hazır Ofis

Akıllı ofis✔️
Yasal adres✔️
Kargo ve postalama takibi✔️
7/24 kullanım✔️
Çağrı karşılama ve yönlendirme✔️
Misafir karşılama✔️
4 sa toplantı odaları kullanımı ✔️
Self servis sınırsız çay-kahve✔️
Özel iklimlendirme✔️
Metro internet altyapısı✔️
Ortak çalışma alanları✔️
Networking✔️
Phone room✔️
Temizlik güvenlik✔️
Kablosuz şarj✔️

İş dünyasında esneklik, hız ve maliyet etkinliği giderek daha fazla önem kazanıyor. İşte tam da bu noktada hazır ofisler, işletmeler için benzersiz fırsatlar sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası ve özellikle Kartal bölgesinde en iyi hazır ofis seçeneklerini sunan LoginOffice, işletmelerin verimliliklerini artırmalarını, maliyetlerini azaltmalarını ve işlerini hızlı bir şekilde başlatmalarına olanak sağlıyor.

Tam donanımlı yapısıyla son derece minimal ve şık mobilyalar, internet bağlantısı, telefon hatları ve hatta bir resepsiyonist, posta yönetimi gibi ek hizmetlerle birlikte gelen Login Office, gerek tasarımı gerekse konforlu iç dizaynıyla müşterilerinizi büyüleyeceğniz son derece kaliteli bir yapıya sahip. 

Kartal en iyi hazır ofis seçenekleri için Login Office, işletmelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çeşitli hazır ofis çözümleri sunuyor. Kısa süreli sözleşmeler yapma esnekliği ile Login Office, işletmelerin ofis alanını hızlı ve kolay bir şekilde kullanıma hazır hale getiriyor. 

2. Sanal Ofis

Login Office Sanal Hazır Ofis

Yasal adres✔️
Kargo ve posta takibi✔️
Metro internet altyapısı✔️
Ek ücretli telefon karşılama✔️
Networking✔️
Pjone room✔️
Sosyal etkinlik✔️
Kilitli Dolap✔️
Printer✔️
Ek ücretli toplantı odası✔️

İşletmeniz için hem prestijli hem de uygun maliyetli bir ofis çözümü mü arıyorsunuz? O halde doğru adrestesiniz. İstanbul'un en iyi sanal ofis hizmetini sunan LoginOffice, profesyonel işletme ihtiyaçlarınızı karşılayacak ideal çözümü sizlere sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası ve özellikle Kartal bölgesinde işletmeler için bir numaralı tercih olan LoginOffice, sanal ofis kiralama hizmetleri ile son derece titiz ve güvenilir!

Sanal ofis, fiziksel bir ofise ihtiyaç duymadan işletmelerin ofis hizmetlerinden yararlanmasını sağlar. İş adresi, posta yönetimi, sanal resepsiyonist hizmetleri ve toplantı odaları gibi önemli işlevleriyle, sanal ofis, işletmenizin prestijini artırır ve müşterilerinize profesyonel bir imaj sunar. Bunun yanı sıra, uzaktan çalışanların da bir ofis adresine sahip olmalarını sağlar.

Gerek yeni kurulan işletmeler, gerekse ev ofisleri veya küçük işletmeler için uygun bir seçenek olan sanal ofis kiralama hizmetleri, düşük maliyetli bir ofis çözümü sunar. İstanbul'da en iyi sanal ofis hizmetini arıyorsanız, LoginOffice tam size göre!

3. Hibrit Çalışma Modeli

Login Office Sanal Hazır Ofis

Hibrit çalışma modeli, geleneksel ofis ortamını ve uzaktan çalışmayı birleştiren bir çalışma biçimidir. Bu model, çalışanların hem ofiste hem de dışarıda (evden, bir kafeden veya herhangi bir uzaktan konumdan) çalışabilmelerini sağlar.

Login Office hibrit çalışma modeli, iş dünyasının hızla değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak için tasarlanmıştır. İşletmeler artık sadece fiziksel ofis alanına bağlı kalmadan, esnek ve verimli bir şekilde çalışabilmenin yollarını arıyorlar. LoginOffice hibrit çalışma modeli, işletmelere bu esnekliği sağlayarak, iş gücünün her yerden ve her zaman en verimli şekilde çalışabilmesine olanak tanır.

Login Office hibrit çalışma modeli, çalışanların belirli günlerde ofiste olma ve belirli günlerde uzaktan çalışma esnekliği sunar. Bu, işletmelerin hem ofis ortamının sosyal ve işbirlikçi yönlerinden yararlanmasını, hem de çalışanların kendi zamanlarını ve enerjilerini en iyi şekilde yönetmelerini sağlar.

4. Sabit Masa

Login Office Sanal Hazır Ofis

Login Office sabit masa üyelik modeli, çalışanlara kendi kişisel çalışma alanlarını sağlar. Bu üyelik modeli, sizin için belirlenmiş, sürekli olarak aynı masa ve sandalyeyi kullanma hakkı sağlar. Sizinle aynı ofis alanını paylaşan diğer üyelerle etkileşim kurabilirsiniz, ancak kendi belirlenmiş alanınız her zaman sizin olur.

Sabit Masa modeli, kendine ait bir alana ihtiyaç duyan fakat aynı zamanda bir topluluk ortamında çalışmayı tercih eden bireyler veya küçük ekipler için mükemmeldir. Bu model, işinizin gerektirdiği tüm ofis ekipmanlarına ve LoginOffice'in sağladığı diğer imkanlara erişim sağlar. Ayrıca belirli bir projeye odaklanmanız veya düzenli çalışma alışkanlıklarınızı sürdürmeniz gerektiğinde son derece etkili bir hizmet seçeneğidir.

Sabit Masa üyelik modeli ayrıca yüksek hızda internet, temizlik hizmetleri, ortak mutfak kullanımı ve toplantı odaları gibi hizmetleri de içerir. Ek olarak, 7/24 ofis kullanımı, sınırsız self service, şifreli dolap ve telefonla karşılama gibi LoginOffice'in sunduğu diğer avantajlardan da yararlanabilirsiniz.

5. Gezgin Üye

Login Office Sanal Hazır Ofis

Gezgin üye üyelik modeli, Login Office'in sunduğu bir diğer esnek çalışma seçeneğidir. Bu model, genellikle serbest çalışanlar, girişimciler, freelance çalışanlar ve seyahat eden profesyoneller gibi kullanıcılar için idealdir.

Gezgin üye modeli, bir ofis ortamının tüm avantajlarına sahip olmanızı sağlarken, belirli bir masa veya ofise bağlı kalmadan çalışmanızı sağlar. Bu model kapsamında, Login Office'in genel çalışma alanlarından ve tesislerinden istediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Bu modelin sunduğu esneklik sayesinde, işlerinizi herhangi bir masada, toplantı odasında veya ofis alanında gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, diğer LoginOffice üyeleriyle aynı alanda bulunma ve onlarla etkileşim kurma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, işbirliği ve networking için mükemmel bir ortam sağlar.

Login Office Üyelerine Neler Sunuyor?

Login Office Sanal Hazır Ofis

LoginOffice üyelerine sunduğu çeşitli hizmetler ile işletmelerin işlerini daha verimli ve rahat bir şekilde yapmalarını sağlar.

İşte LoginOffice üyelerine sunulan bazı avantajlar:

Prestijli adres: İşletmeniz için prestijli bir iş adresi sağlar, bu da müşterilerinizin sizi daha profesyonel ve güvenilir bulmasına yardımcı olabilir.

  • Kargo ve Posta Takibi: Tüm kargo ve postalarınızı takip eder ve sizin için yönetir.
  • Yüksek Hızda İnternet: Hızlı ve güvenilir internet bağlantısı sağlar, bu sayede işinizde aksamalar yaşamazsınız.
  • Networking: Diğer üyelerle tanışma ve iş bağlantıları kurma fırsatı sunar.
  • 7/24 Kullanım: İşinizin ihtiyaçlarına göre ofisi 7/24 kullanabilirsiniz.
  • Akıllı Ofis: Modern teknolojilerle donatılmış ofisler sağlar.
  • Sekreterya: Profesyonel sekreterlik hizmetleri sunar.
  • Temizlik: Ofislerin temizliği düzenli olarak sağlanır.
  • Ortak Çalışma Alanı: Farklı insanlarla aynı alanda çalışma fırsatı sunar.
  • Ortak Mutfak Kullanımı: Ortak mutfak alanlarını kullanabilir, kahve molası verebilirsiniz.
  • Toplantı Odası: Profesyonel ve donanımlı toplantı odalarında müşterilerinizi ağırlayabilirsiniz.
  • Özel İklimlendirme: Kendi konforunuz için özelleştirilebilir iklimlendirme seçenekleri.
  • Self Service Sınırsız: Sınırsız self servis imkanları.
  • Şifreli Dolap: Kişisel eşyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz şifreli dolaplar.
  • Telefonla Karşılama: Müşterileriniz profesyonel bir şekilde telefonla karşılanır.
  • Kablosuz Şarj: Kablosuz şarj imkanları.
  • Phone Room: Telefon görüşmelerinizi rahatsız edilmeden yapabileceğiniz özel odalar.
  • Printer: Baskı ve kopyalama hizmetleri.
  • Sosyal Etkinlik: Çeşitli sosyal etkinliklerle iş hayatınıza renk katma imkanı.
  • 7/24 Güvenlik ve Kamera Sistemleri: İş yerinizin güvenliği, 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri ile sağlanır.

Bu geniş yelpazede sunulan hizmetler, işletmelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir ve işletmelerin her türlü ihtiyacını karşılar.

Login Office Avantajları

Login Office Sanal Hazır Ofis

Günümüzde iş dünyası hızla evrimleşiyor ve işletmelerin ihtiyaçları da bu değişime ayak uyduruyor. İş hayatının esnek, dinamik ve verimli hale getirilmesi gereken bu yeni dönemde, LoginOffice avantajları ile rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. 

İşte Login Office'in sunduğu avantajlar:

  • Çağrı Asistanı: Her bir çağrınıza yanıt verme yükümlülüğünü hafifletin. Size gelen çağrılar, belirttiğiniz doğrultuda yanıtlanır, böylece hiçbir çağrıyı kaçırmazsınız.
  • Hızlı İnternet: Kesintisiz çalışmayı garanti eden fiber hızlı internet bağlantısı ile zamanınızın ve verimliliğinizin kontrolünü elinizde tutun.
  • Tam Donanımlı: İşletmelerin tüm ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış tam donanımlı bir ofis ortamı sunuyoruz. İhtiyacınız olan her türlü araç ve gereç burada bulunuyor.
  • Günlük Temizlik: Ofisler ve diğer ortak kullanım alanları günlük olarak temizlenir, böylece her zaman hijyenik ve temiz bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz.
  • Kargo Takibi: Profesyonel ekibimiz, adınıza gelen posta ve kargoları teslim alır ve size yönlendirilmesini sağlar. Bu sayede önemli belgelerin kaybolmasını engelleriz.
  • 7/24 Kullanım: İş hayatı bazen 9-5 arasını aşabilir. LoginOffice üyelerine 7 gün 24 saat kullanabilecekleri bir ofis ortamı sunar.
  • Sıcak İkramlar: İşin stresini bir fincan sıcak çay veya kahveyle azaltın. Sıcak ikramlar ve sınırsız çay & kahve servisimizden yararlanabilirsiniz.
  • Kolay Ulaşım: LoginOffice, ulaşımı kolay ve merkezi bir konumda yer alır. Bu sayede hem siz hem de müşterileriniz için ulaşım sorunu olmaz.

LoginOffice, iş hayatınızı kolaylaştırır ve verimliliğinizi artırırken, aynı zamanda profesyonel bir görüntü sağlar. LoginOffice'in sunduğu bu avantajlardan yararlanın ve işinizi bir sonraki seviyeye taşıyın.

Müşteriler Ne Diyor? Şikayet ve Yorumlar

Login Office Sanal Hazır Ofis

Login Office, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlarken ve sunulan hizmetlerin kalitesini her zaman yükseltmeye çalışıyor. Gerek sanal ofis, gerekse hazır ofis çözümleriyle, müşterilerin iş süreçlerini en etkili ve verimli hale getirmek için çabaladıkları yorumlardan aşikar..İşte bu nedenle, Login Office hizmetlerini deneyimlemiş gerçek müşteri düşünceleri ve yorumları bizim için çok değerli.

Aşağıda, Login Office hizmetlerini kullanmış olan müşterilerimizin deneyimlerine dair yorumları bulabilirsiniz:

💬 "LoginOffice ile çalışmak gerçekten mükemmel bir deneyim oldu. Sanal ofis hizmetlerindeki profesyonellikleri, işimi kolaylaştırdı ve daha verimli hale getirdi." - Burak Ö.

💬 "LoginOffice'in sunduğu hazır ofis çözümü sayesinde, işletmemin büyümesine yardımcı olacak esnek ve ekonomik bir ofis ortamına sahip oldum." - Rahime G.

💬 "LoginOffice'in hibrit çalışma modeli, iş gücümüzün verimliliğini artırdı ve çalışan memnuniyetini iyileştirdi. Tüm çalışanlarımız için mükemmel bir çözüm!" - Mert E.

💬 "LoginOffice'in gezgin üye modeli, freelance çalışırken ihtiyaç duyduğum tüm esnekliği ve olanakları sağladı. İnternet hızları mükemmel ve çalışma alanları her zaman temiz ve rahat." - Elif S.

💬 "LoginOffice’in hizmetlerinden oldukça memnunum. Hem kiralık ofis hizmeti hem de sanal ofis çözümleri ile iş süreçlerimi hızlandırdım." - Çağatay O.

💬 "Kartal’da en iyi sanal ofis hizmeti sunan LoginOffice, herkese profesyonel ve kaliteli hizmet sunuyor. İşimi geliştirmeme büyük ölçüde yardımcı oldular." - Derya Y.

💬 "LoginOffice, işimdeki başarım için kilit bir partner oldu. Sıcak ve dostça çalışma ortamı, işimi büyütmeme yardımcı oldu." - Selim T.

💬 "LoginOffice’in sunduğu 7/24 kullanılabilir ofisler sayesinde esnek çalışma saatlerime uyum sağlıyor. Bu özellik iş hayatımda büyük bir avantaj." - Sena T.

💬 "LoginOffice’in sunduğu hızlı internet ve tam donanımlı ofisler, işimi daha verimli ve hızlı bir şekilde yapmama yardımcı oldu." - Cem D.

💬 "LoginOffice’in sunduğu prestijli iş adresi, müşterilerime karşı olan imajımı çok olumlu etkiledi. Kendi iş yerim olmasa da, LoginOffice bunu mümkün kıldı." - Gizem A.

Login Office İletişim

Login Office Sanal Hazır Ofis

İletişim konusunda da LoginOffice her zaman sizin yanınızda. Kendi işinizi kurarken veya büyütürken her türlü sorunuza yanıt bulabileceğiniz, tecrübeli ve dost canlısı bir ekiple çalışma fırsatı sunan Login Office iletişim bilgileri: 

  • Adres: Cevizli Mah. Ulubey Sok. Nursanlar Plaza 1 Plaza Kat:16 Kartal-İSTANBUL
  • Telefon: 0216 740 05 91
  • İnstagram: loginoffice

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Anadolu Yakası Hazır Ofisİstanbul Hazır Ofis

Login Office, iş dünyasının dinamik ve hızla değişen ihtiyaçlarına uyum sağlama konusunda işletmelere bir çözüm sunar. Bu model, işletmelerin ve çalışanların iş hayatını kendi koşullarına göre şekillendirmelerine olanak sağlar, böylece daha yüksek verimlilik, daha iyi iş-yaşam dengesi ve genel olarak daha tatmin edici bir çalışma deneyimi elde edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.