Anadolu Yakası En İyi 10 Hazır Ofis - Kira & Hizmetler 2024

Müşterilerine esnek koşullarda özel kullanıma hazır ofis alanlarına erişim imkanı sunan Anadolu Yakası'nın en iyi hazır ofis firmalarını inceledik..
Anadolu Yakası En İyi 10 Hazır Ofis - Kira & Hizmetler 2024

Kurumsal bir imaj oluşturmak isteyen ancak yüksek maliyetlerden kaçınanlar için hazır ofis hizmetleri mükemmel bir seçenektir. Hem masraflarınızı azaltabilir hem de müşterilerinizle şık bir ortamda toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. 

Günümüzde, işini büyütmek isteyen binlerce kişi hazır ofis şirketlerini tercih ediyor, özellikle dijital alanlarda çalışanlar için hazır ofisler ideal bir çözüm sunuyor. Elektrik, su, doğalgaz gibi fatura giderleriniz ortadan kalkıyor ve ekstra ödemeler yapmanız gerekmiyor.

Şimdi güvenilir ve iyi hizmeti sunan Anadolu Yakası'nın en iyi hazır ofis firmalarını keşfetmeye hazır olun!

Anadolu Yakası Hazır Ofis Listesi

SıraHazır OfisBölgeneoldu Puanı
1Login OfficeCevizli/Kartal10/10
2WorkintonModa/Kadıköy10/9.7
3SmartofficeAcıbadem/Üsküdar10/9.7
4ArchersonZühtüpaşa/Kadıköy10/9.7
5JUSTWork CampusÜmraniye10/9.6
6Joker Ofisİçerenköy/Ataşehir10/9.6
7eOfisAtaşehir10/9.6
8Plaza Cubesİçerenköy/Ataşehir10/9.5
9Kamara OfficesAltunizade/Üsküdar10/9.5
10Kolektif HouseYeni Sahra/Ataşehir10/9.5

10 En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis Seçeneği

Yeni bir şirket kurmayı planlıyorsanız, ofisin kiralanması, mobilyaların alınması, dekorasyon derken birçok masraf ve işlemlerle karşı karşıya kalmanız muhtemel. Neyse ki günümüzde birçok kişinin tercihi haline gelmiş hazır ofis şirketleri sayesinde, sadece bilgisayarınızı alarak işinize başlayabilirsiniz.

Sekreter hizmeti, otopark, ikram gibi birçok avantajdan yararlanabileceğiniz hazır ofis hizmetleri ile aynı zamanda müşterilerinizi şık bir toplantı odasında ağırlama fırsatı da elde edebilirsiniz. Öte yandan elektrik, su, internet veya doğalgaz gibi giderlerinizin olmayacağı hazır ofisler muhtemelen her işin en önemli başyapıtı olan network ağınızı genişletme imkanı da sağlıyor. 

İşte en iyi Anadolu Yakası hazır ofis firmaları:

1. Login Office - Kartal

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0216) 740 05 91
AdresCevizli Mah. Ulubey Sok. Nursanlar Plaza 1 Plaza Kat:16 Kartal-İSTANBUL

En iyi Anadolu Yakası hazır ofis listemizin ilk sırasında yer alan Login Office, Kartal'da bulunan prestijli iş adresiyle, sanal ve hazır ofislerde en üst düzey hizmeti ve konforu sunar. İş dünyasının hızla dönüştüğü bu çağda, ister startup'ınızla yeni bir maceraya atılın, ister freelancer olarak özgürce çalışın veya şirketiniz için kaliteli, teknolojik ve etkileyici bir ofis arayışında olun, Login Office sizin için ideal bir çözüm sunuyor. Anadolu Yakası'nın parlayan yıldızı Kartal'da deniz, şehir ve adliye manzaralarına sahip birbirinden farklı geniş ofis hizmetleriyle işinizi büyütmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi burada bulabilirsiniz.

Login Office, sadece bir ofis alanı değil, aynı zamanda iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir ekosistem diyebiliriz. Her türlü iş modeline uygun (avukat, gayrimenkul uzmanı, grafiker, SEO uzmanı, proje bazlı çalışan kişiler, yazılımcı, influencer vb.) farklı üyelik seçenekleri, profesyonel sekreterlik hizmetleri, hızlı ve güvenilir internet, 7/24 ofis kullanımı ve modern teknolojilerle donatılmış akıllı ofisler sunan Login Office, tam donanımlı odalarda teknoloji ile donatılmış ekipmanlarla müşterilerinize karşı saygın ve güvenilir görünmenize yardımcı olur.

Ayrıca, müşterilerinizle etkileyici toplantılar gerçekleştirebileceğiniz toplantı odaları, ortak çalışma alanları, sosyal etkinlikler ve daha fazlası da Login Office'in sunduğu olanaklar arasındadır. İş hayatınızın tüm yönlerini Login Office ile yeniden şekillendirebilir, başarıya doğru hızla ilerleyebilirsiniz.

LOGIN OFFICE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

2. Workinton - Kadıköy

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon444 9 866
AdresCaferağa, Moda Cd. No:5, 34710 Kadıköy/İstanbul

Workinton Kadıköy Moda, Anadolu Yakası'nın merkezinde bulunan modern bir coworking alanıdır. Tam donanımlı toplantı odaları ve esnek çalışma alanları ile farklı ihtiyaçlara hitap eden 6 tip modern ofisi bulunmaktadır. 

Verimli çalışmanıza odaklanmanız için yiyecek ve içecek ikramları, sekreterlik, temizlik ve güvenlik hizmetleri sunan Workinton Kadıköy, tarihi bir binada konumlanlanmış kolay ulaşılabilir bir konuma sahip olmakla birlikte, toplu taşıma noktalarına yakın oluşu ve seçkin kafe, restoran ve pub'ların çevresinde yer almasıyla da oldukça avantajlıdır.

Toplantı odaları, ergonomik çalışma alanları, yaygın lokasyon ağı, kilitli dolaplar ve dinlenme alanları gibi birçok hizmeti sunan Workinton Kadıköy, Anadolu Yakası'nda yeni nesil bir coworking alanı arayanlar için ideal bir seçenektir.

3. Smartoffice - Üsküdar

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0212) 355 89 50
AdresAcıbadem, Çeçen Sok. No: 25/A, 34660 Üsküdar/İstanbul

Smartoffice Akasya, hazır ofis sektöründeki liderlerden biri olarak, 13 farklı lokasyonu ve hibrit çalışma modeliyle öne çıkıyor. Lüks ve konforlu ofis arayanlar için en ideal seçeneklerden biri olan Smartoffice, İstanbul'un farklı semtlerinde (Etiler, Maslak, Acıbadem, Kozyatağı, Levent ve Üsküdar) birbirinden farklı lokasyonlarda ofisler sunuyor.

Müşterilerine farklı avantajlar sunabilmesi için birçok farklı paket seçeneği sağlayan Smartoffice, modern tasarımı ve kolay ulaşılabilirliği ile müşterilerinin ilgisini çekiyor. Özellikle Acıbadem Akasya'da yer alan hazır ofisleri en popüler lokasyonlarından biri. 

Tam donanımlı ekipmanları ve konforlu mobilyalarıyla dikkat çeken Smartoffice, işlerinizi şık ve güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Açık alan, günlük temizlik, ikram, sekreterya gibi hizmetleri de sunarak müşteri memnuniyetini arttırıyor. Tüm ofislerine kolayca ulaşabileceğiniz metro hattı da Smartoffice'in tercih edilmesinde önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

4. Archerson - Kadıköy

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0216) 599 01 38
AdresZühtüpaşa, Archerson Köşkü, Şefik Bey Sk. No: 3, 34724 Kadıköy/İstanbul

Archerson Kadıköy, iş hayatında huzur, konfor ve verimlilik arayan herkes için tarihi iki köşkün yenilenerek modern bir çalışma alanına dönüştürüldüğü prestijli bir lokasyondur. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na komşu, tarihi köşkler bölgesinde yer alan Archerson Kadıköy, Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve Kadıköy Çarşı'ya yakınlığıyla günlük hayatın akışına dahil olmanızı sağlar.

Hazır ofis konusunda masraflarınızı azaltmak ve diğer sektörlerden iş insanlarıyla ağınızı genişletmek için Archerson Kadıköy size uygun bir maliyetle uzun vadeli, sürdürülebilir ve prestijli bir ofis kaynağı sunuyor. Ayrıca Archerson, Kadıköy’ün sağladığı hizmetler arasında prestijli yasal adres, geniş network, yüksek hızda internet, kargo karşılama, günlük temizlik, ikramlar, 7/24 güvenlik, teras keyfi ve kilitli dolaplar da bulunuyor. 

Hazır ofis hizmeti alanında sağladığı fiyat, prestij ve sunduğu pek çok avantaj ile Archerson Kadıköy sizin için ideal bir seçim olabilir.

5. JUSTWork Campus - Ümraniye

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0216) 251 40 40
AdresMeydan İstanbul AVM, Balkan Cd. No:62, 34770 Ümraniye/İstanbul

JUSTWork Campus, Meydan İstanbul AVM'de yer alan modern bir iş alanıdır. Esnek çalışma alanları, yüksek teknolojisi ve verimliliği artıran çalışma altyapısı ile şirketlerin dinamizmini ve enerjisini artırır. 

Senede 32 milyon ziyaretçisiyle Avrupa'nın en büyük açık hava alışveriş merkezinde yer alan JUSTWork Campus, metro, otobüs hatları ve köprü yolu bağlantılarıyla kolayca ulaşılabilir. Özel ofisler, bireysel ofisler ve sanal ofisler gibi farklı üyelik modelleri sunan JUSTWork, 4 ila 150 kişiye kadar farklı büyüklükte esnek yapılarla özelleştirilebilen ofisler sunar. 

Prestijli bir adres olarak tanınan JUSTWork Kampüs, Türkçe/İngilizce hizmet veren çağrı merkezi ile hizmet kalitesini artırır. Ayrıca, ortak masalar, açık hava yeşil bahçeler ve rengarenk sosyal alanlar gibi keyifli köşelerde çalışarak, organizasyonlara ve seminerlere katılma fırsatı elde edebilirsiniz. Meydan İstanbul'un 5.200 araçlık açık ve kapalı otopark alanları da tüm JUSTWork üyelerinin kullanımına açıktır.

6. Joker Ofis - Ataşehir

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon0534 672 49 99
Adresİçerenköy, Süleyman Başkan İş Merkezi, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cd D:No:84/12, 34752 Ataşehir/İstanbul

Joker Ofis, iş kurmak ya da büyütmek için ofis kiralama sürecinde karşılaşacağınız maliyet sorununu ortadan kaldırarak size sunulan Hazır Ofis seçenekleri ile modern bir ofis ortamında ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunuyor.

Anadolu Yakası'nda Maltepe, Ataşehir ve Ümraniye gibi prestijli lokasyonlar ile hizmet veren JokerOfis, sizlere şirket kuruluşu yapabileceğiniz bir yasal adres tahsis ediyor. Ayrıca, posta ve kargo takibi, sekreterya hizmetleri, özel telefon numarası tahsisi, modern mobilyalar, tam donanımlı toplantı odaları, yüksek hızlı fiber internet, sıcak/soğuk içecek ikramı, faks alma ve yönlendirme hizmetleri de sunuyor.

Esnek kiralama opsiyonları ile kadronuzu istediğiniz gibi yönetebileceğiniz Joker Ofis Ümraniye ile ek masa ya da oda kiralayabilirsiniz. Joker Ofis'in müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sunduğu bu hizmetler sayesinde siz de işinizi rahatlıkla büyütebilir, konforlu bir ofis ortamında çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

7. eOfis - Ataşehir

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon444 3 480
AdresAtatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. No:2E Metropol İstanbul Sitesi A blok Daire:331, 34758 Ataşehir/İstanbul

eOfis Metropol İstanbul, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen merkezlerinden Ataşehir'de konumlanıyor. Modern yapısıyla hazır ofis, sanal ofis ve coworking hizmetlerinde öncü olan eOfis, Ataşehir'in en işlek caddesinde ticaret ve alışveriş merkezleri, organize sanayi bölgeleri gibi birçok önemli merkeze kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Üretim, lojistik, finans, hukuk gibi sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için mükemmel bir fırsat sağlayan eOfis Ataşehir; Kozyatağı Carrefour, Novada ve Water Garden alışveriş merkezleri gibi tanınmış markalara da yakınlaştırarak müşterilerine avantajlı bir konumda hizmet veriyor.

Özellikleri arasında özel hazır ofisler, paylaşımlı çalışma alanları, toplantı salonları, resepsiyon, mutfak, temizlik, ücretsiz WiFi, sınırsız çay-kahve, fotokopi-fax-yazıcı ve lounge gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik, otopark ve temizlik gibi hizmetler de mevcuttur.

8. Plaza Cubes Quick Tower - Ataşehir

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0216) 570 19 00
Adresİçerenköy, Umut Sk. No:10 D:12, 34752 Ataşehir/İstanbul

Anadolu Yakası'nda işletmelerin modern ve prestijli ofis binalarına olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda, Quick Tower, fonksiyonellik ve yaşanabilirlik kavramlarını benimseyen modern bir tasarımla dikkat çekmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM Otoyolu, Boğaziçi Köprüsü, FSM Köprüsü, Marmaray, Atatürk Havalimanı ve Kadıköy İskelesi gibi merkezi yerlere olan yakınlığı, bölgesel yönetim merkezleri arasında öne çıkmasına yardımcı olmaktadır. 

Kapalı ve açık otopark alanları, modern restoran ve kafe, spor salonu, kuaför, büfe, lostra, kuru temizleme, fotokopi merkezi, oto yıkama, medikal servisler ve dinlenme odaları gibi birçok fonksiyonu sunan Quick Tower, teknolojik altyapısı, ekolojik malzemeleri, doğal havalandırma ve doğal ışıklandırması ile LEED Platinum ön sertifikası sahibidir. 

Plaza Cubes lounge alanı, X-ray and card access system, "Destination Selection" sistemli 9 adet asansör, %100 jeneratör yedekleme ve her 48 m² ofis alanı için 1 araçlık otopark gibi özellikleri ile Quick Tower, Anadolu Yakası'ndaki en iyi hazır ofis ve kira hizmeti sunan işletmeler arasında yer almaktadır.

9. Kamara Offices - Üsküdar

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon0850 532 2009
AdresMurat Reis, Selamet Sk. No:9, 34664 Üsküdar/İstanbul

Altunizade'de köşk yapısını modern iş hayatına uygun şekilde dönüştürerek sıradışı bir ofis ortamı oluşturan Kamara Offices, her ekip büyüklüğüne uygun hazır ofisler sunmaktadır. Verimli ve keyifli toplantılar için son derece geniş, konforlu ve hijyenik çalışma alanları sayesinde işinize odaklanmanız çok kolay olacak.

Ulaşım açısından da avantajlı olan Kamara hazır ofis, Altunizade metrobüs istasyonuna 1 kilometre, Bağlarbaşı (Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye) metro istasyonuna ise 300 metre mesafededir. Üsküdar iskelesine 2 kilometre uzaklıkta yer alan ofisler, Capitol Alışveriş Merkezi'ne ise sadece 7 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Kamara, 11 yıldır modern çalışma hayatına uygun hizmetleriyle Google ve Spotify gibi kurumsal firmaların yanı sıra yüzlerce girişimcinin de tercih ettiği bir hazır ofis sağlayıcısıdır. Hazır ofis, sanal ofis ve coworking alanlarıyla tüm ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan Kamara, günlük, aylık ya da yıllık anlaşmalarla ofis kiralama imkanı sağlamaktadır.

10. Kolektif House My Office - Ataşehir

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon(0212) 924 24 10
AdresBarbaros, Lale Sok. No:2 D:13, 34758 Ataşehir/İstanbul

Kolektif House My Office, modern ve yenilikçi çalışma alanları sunarak çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor. İşletmenizin ihtiyacına uygun esnek üyelik modelleri ile size özel ofis çözümleri sunuyor. Yüksek hızlı internet, kolay ulaşım imkanları, günlük temizlik, 7/24 güvenlik hizmeti, ortak bahçe ve mutfak alanı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılarken, detoks suları, atıştırmalıklar, soul room, yoga dersleri, dinlenme alanları ve oyun alanları ile de verimli bir çalışma ortamı sağlıyor.

Farklı sektörlerden kurumsal şirketlerden girişimcilere, KOBİ’lere ve bireysel kullanıcılardan freelancer'lara kadar, girişimciler, KOBİ'ler ve kurumsal şirketler için mükemmel bir komünite oluşturan Kolektif House My Office, esnek çalışma alanları, verimli ofis ortamı ve üst düzey hizmet anlayışıyla çalışanların hayallerindeki iş ortamını sunuyor. 

Doğanın gücüne ve duyarlı olmanın kıymetine inanarak tasarlanmış, geliştirdiği çözümlerle çalışma dünyasına yön veren, esnek çalışma alanları sunduğunu dile getiren firma, gereksiz masraf yapmadan, zaman kaybetmeden ve ihtiyaçlara hızlıca adapte olmayı sağlayan esnek üyelik modeliyle en ideal çalışma deneyimini sunuyor. 

Yukarıda ele alınan hazır ofis sağlayıcılarının kapsamlı listesi, işinizin istikrarlı bir şekilde büyümesini sağlamak için mükemmel yeri bulmanıza yardımcı olabilir. Tüm altyapı ihtiyaçları karşılanmış olarak, bu tür iş yerlerini tercih etmek, ofisinizin verimli çalışması konusunda endişelenmek yerine iş başarısını sağlamanın daha kritik yönlerine odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Editör Yorumu

Geleneksel ofis alanlarının trendi geçmişte kaldı ve artık yerini her tür işletmeyi barındırabilmenin yanı sıra büyük esneklik sağlayan hazır ofisler aldı desek yanlış olmaz.

Hazır ofis kiralamak işlemleri sorunsuz olacak şekilde tasarlanmıştır: bir işletme, belirli bir çalışma alanı için ayda belirlenmiş bir ücret ödeyerek, herhangi bir ekstra ücret ödemeden tüm ofis alanlarından tamamen faydalanabilir. Bina, operatör tarafından yönetilir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılar, bakım ve karşılama hizmetlerinden, Wi-Fi ve telekomünikasyona kadar her şeyi sağlar.

Hazır ofisler, çalışma alanına ihtiyacı olan işletmeler ve kişiler için tam donanımlı bir çözüm sunuyor. Müşteriler tek bir hazır ofis veya bir katı kiralayabileceği gibi tamamen mobilyalı ve ihtiyaç duyduğunuz tüm olanaklar sağlanarak özel bir alan elde edebiliyor. (Kuşkusuz bu kulağa hoş geliyor olmalı!)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul Hazır Ofis Firmalarıİstanbul Sanal Ofis Firmaları
Avukatlar İçin Hazır OfisAnadolu Yakası Sanal Ofis

Anadolu Yakası en iyi hazır ofis hangisi?

Anadolu Yakası en iyi hazır ofis firmalarına gelecek olursak: Login Office, Workinton, Smartoffice, Archerson, JUSTWork Campus, JokerOfis, eOfis, Plaza Cubes, Kamara Offices, Kolektif House ve Ritim Office
özellikle 7/24 hizmet, hijyen, ekipman, internet, otopark, tasarım ve prestijli çalışanlarıyla en kaliteli hazır ofis seçenekleri arasında yer alıyor.

Kartal en iyi hazır ofis hangisi?

  • Login Office
  • eOfis
  • Maxoffice
  • Mars
  • Asfa

Hazır ofis hizmetlerinde neler var?

Hazır ofisler genellikle hepsini kapsayan bir paketin bir parçası olarak çeşitli özellikler sunarlar:

  • Isıtma, klima ve su gibi hizmetler,
  • Ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi ile modern IT ve telekomünikasyon ekipmanları,
  • Modern ofis mobilyaları,
  • Farklı boyutlardaki çoklu toplantı odaları,
  • Dinlenme alanları ve mutfaklar,
  • Binaya 24 saat erişim,
  • Ücretsiz ve yeterli otopark imkanı,
  • Bir çalışma ekibi, işletmeye özel bir karşılama ve güvenlik hizmeti,
  • Temizlik, bakım ve genel mülk yönetimi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum