iRobot Roomba S9 Plus Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

iRobot Roomba S9 Plus ile ilgili kullanıcı deneyimleri, performans ve teknik özellikler gibi merak edilen noktaları inceledik.
iRobot Roomba S9 Plus Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Köşeleri ve kenarları tertemiz yapan, üst düzey bir robot süpürge arayışındaysanız bu içerik kesinlikle sizin için. iRobot Roomba S9 Plus robot süpürge, güç artırma fonksiyonu ile limit tanımayan bir zemin temizliği sunar. Biz de bu içerikte iRobot Roomba S9 + ile ilgili kullanıcı deneyimleri, içerik bilgisi ve cihaz özellikleri gibi konuları titizlikle inceledik.

iRobot Roomba S9 Plus Özellikleri

Ağırlık3.7 kg
Pil3300 mAh
Emiş Gücü-
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.2 cm
Çalışma Süresi120 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi60 dB
Şarj Süresi180 dakika
Toz Kapasitesi600 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Roomba S9 Plus
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roomba S9 Plus İnceleme

Diğer robot süpürgelerden farklı olarak hem köşeli hem de yuvarlak bir formda tasarlanan Roomba S9 Plus, %30 daha uzun fırça yapısı sayesinde evinizi daha hızlı ve etkili bir şekilde temizler. iAdapt 3.0 Navigasyon teknolojisiyle üretilen bu robot süpürgenin vSlam ile desteklenen akıllı haritalaması, evinizi detaylı bir şekilde haritalayarak en pratik bir şekilde işini tamamlar.

İşte, üst düzey tasarımı ile evinizi baştan sona temizleyecek Roomba S9 Plus akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

iRobot Roomba S9 Plus Tasarım

Roomba S9 Plus, D şeklinde tasarlanmış olan bir robot süpürgedir. Tasarımının artısı olarak kenar ve köşe temizliğini verimli bir şekilde yapar. Aynı zamanda modern çizgilere sahip görüntüsü ile şık bir dekor ürünü olarak da işlevselliğini korur. Siyah rengindeki bu robot süpürge, sağlam ve dayanıklı yapısıyla sizlere uzun süre eşlik eder.

iRobot Roomba S9 Plus Tasarım

iRobot Roomba S9 Plus Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.2 cm
Genişlik31 cm
Derinlik31 cm
Ağırlık3.7 kg
RenkSiyah

iRobot Roomba S9+, 9.2 cm'lik ince tasarımı ile yatak ve koltuk altlarını aktif haritasına kaydederek ulaşılması zor alanların temizliğini üstlenir. D şeklinde tasarlanmış olan bu robot süpürge, 31 x 31 cm boyutlarıyla da kompakt yapısını korumuştur. 3.7 kilogram ağırlığı sayesinde evinizin her alanına rahatlıkla taşıyabilmenize de olanak tanınmıştır.

iRobot Roomba S9+ Filtre ve Toz Kapasitesi

Özel Aeroforce filtresi ile tasarlanan Roomba S9 Plus, zeminlerdeki en küçük toz parçalarını güçlü bir şekilde yakalamayı başarır. Clean Base ile işbirliği yapan Roomba S9+, 30 toz haznesi büyüklüğündeki Clean Base istasyonu sayesinde temizliği haftalarca hiçbir yardım almadan yapabilir. Aynı zamanda istasyondaki ışığı sayesinde, haznenin doluluğu hakkında bilgi sahibi olmanıza da yardımcı olur. 600 ml’lik toz torbasına sahip olan iRobot S9+, geniş toz haznesi sayesinde evinizi baştan sona temizlemek için programlanmıştır. D şeklindeki bu cihaz, kenar ve köşe temizliğini detaylı bir şekilde yaparak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Birbirine zıt yönde hareket eden çift fırça teknolojisiyle temizliği pratik bir şekilde tamamlar. Yan tarafında yer alan 5 kollu fırçası ile mobilya altları, dip ve dar alanlar gibi ulaşılması zor bölgelerin temizliğini detaylı bir şekilde yapar.

iRobot Roomba S9+ Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi600 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiYok
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopYok

Döner formda tasarlanan yan fırçası %30 daha uzun olması sayesinde hem işi pratik bir şekilde bitirmesine hem de tüm zeminlerdeki kirleri doğrudan toz haznesine göndermesine yardımcı olur. Halıya geçtiğinde vakum gücünü artırarak her alana ihtiyaç duyduğu temizliği götürür. Ana fırçasının hareketli yapısı ise toz ve kire karşı halı diplerini ve fayans aralarını temizlemesine yardımcı olur Dirt Detect teknolojisi sayesinde kirleri algılayarak kendisini yönlendirir. Bu sayede evinizin ışıl ışıl görünmesini sağlar.

iRobot Roomba S9+ Performans ve Haritalama

VSLAM lazer haritalama ve iAdapt 3.0 Navigasyon teknolojisiyle evinizi baştan sona tarayan iRobot Roomba S9+, evinizin detaylı bir haritasını çıkarır. Kaydettiğiniz haritayı uygulama üzerinden odalara bölmenize, sanal duvar oluşturmanıza ve bölgesel temizlik için alan seçimi yapmanıza izin verir. Bununla birlikte 10 kat için uyumlu çoklu haritalama özelliği sayesinde geniş ve büyük evler için ideal bir kullanım sunar. Adlandırdığınız alanlar için temizlik programı yapmanıza yardımcı olarak temizlik süresi oluşturmanızı sağlar.

iRobot Roomba S9+ Performans ve Haritalama

iRobot Roomba S9+Teknik Özellikleri

Emiş Gücü-
Max Çalışma Süresi120 dakika
Haritalama YöntemivSLAM
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Roomba S9 Plus, çok yönlü teknik özellikleri ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarmış bir robot süpürgedir. 3300 mAh batarya gücü ile 600 serisine oranla 40 kat daha fazla emiş gücüne sahip olmuştur. AeroForce 3 aşamalı temizleme sistemi sayesinde en inatçı kirlerin bile ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Imprint akıllı haritalama ve vSLAM navigasyon teknolojisi ile işbirliğinde olan bu robot süpürge, evinizin haritasını en ince ayrıntısına kadar çıkararak işlerinizi büyük oranda kolaylaştırır. Yalnızca 3.7 kilogram ağırlığındaki iRobot Roomba S9 Plus, tamamen otomatik bir şekilde çalışan Clean Base teknolojisi ile kendi toz haznesini kendisi boşaltarak size iş yükü bırakmaz. Bu işlemi Türkçe dil destekli mobil uygulama üzerinden de manuel olarak yapabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda 31 x 31 cm boyutlarındaki bu cihaz, 9.2 cm yüksekliği sayesinde mobilyaların altının da temizlenmesini sağlar.

iRobot Roomba S9 Plus Batarya ve Çalışma Süresi

Roomba S9 Plus, 600 serisi ile kıyaslandığında toplamda 40 kat daha güçlü bir emiş gücü göstererek kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. 180 dakika şarj olma süresinin ardından 120 dakika boyunca rahatlıkla çalışabilen bu robot süpürge, aynı zamanda kendi şarjını kontrol ederek şarjı bittiğinde otomatik olarak istasyonuna döner. Temizliği bıraktığı yerden tekrar işine başlar.

iRobot Roomba S9 Plus Batarya ve Çalışma Süresi

Roomba S9 Plus Batarya Özellikleri

Şarj Süresi180 dakika
Çalışma Süresi120 dakika
BataryaLi-On
Pil Kapasitesi3300 mAh

AeroForce filtresi ile çalışan iRobot Roomba S9 +, havayı filtreleyerek polen ve alerjenlerin %99’unu yakalayarak size temiz bir hava sunar. Aynı zamanda 3300 mAh güce sahip bataryası ile emiş performansını artırır. PowerBoost teknolojisiyle tasarlanan bu robot süpürge, güçlü vakum özelliği sayesinde toz ve kirlerin yok olmasına yardımcı olur. DirtDetect uygulaması ile kirlerin tespit edilerek ortadan kaldırılmasını sağlar.

Roomba S9 Plus Kutu İçeriği

Roomba S9 Plus Kutu İçeriği

Roomba S9 Plus kutusunun içinde 1 adet S9+ robot süpürge, şarj adaptörü ve kablosu, 2 HEPA filtre, 2 yan fırça, 2 ana fırça ve kullanımı kolaylaştırmak amacıyla 1 adet kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
iRobot S9 Plus
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roomba S9 Plus Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Benzer ürünlerin en üstünü görünüyor. Uygulaması ve çalışması çok iyi, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: İki haftadır neredeyse her gün kullanıyorum ve çok memnunum. Tonlarca tüy döken iki köpeğim var ve günde 1 ve 2 kez süpürüyorum. Robotun biz başka şeyler yaparken kendini süpürmeye başlaması bir lüks. Derinlemesine temizliyor ve oldukça doğru bir ev haritalaması yapıyor (bir köşeyi “icat etmek” gibi bazı başarısızlıkları var ancak kabul edilebilir.). Kablo gibi küçük şeyleri ulaşılabilecek bir yerde bırakmamaya dikkat etmelisiniz, çünkü takılıyor. Uyduğu mobilyaların altına giriyor ve oldukça iyi temizliyor. Boşaltma kulesi de benim için temel bir ihtiyaç çünkü benim durumumda, bütün evi yaptığında, boşaltmak için en az bir kez duruyor, bu yüzden kule olmadan almak tam bir hata olurdu.

? *** ***: Üründen memnun olduğumu söylemeliyim. İki gündür kullanıyorum daha parlak zeminler ve temizliği görebilirsiniz. Özellikle evden uzaktayken evde iki köpekle olmasına rağmen her yer öncekinden daha temiz ve güzel. Teşekkürler.

? *** ***: Roomba uygulamasındaki "dikkatli sürüş" modu, bu şekilde duvarlara ve mobilyalara dokunmadan olabildiğince yakından temizlik yapar. Bu modeli diğerlerinden farklı şekli nedeniyle herkese tavsiye edeceğim, yuvarlak robotlar köşeleri iyice temizlemiyor ve s9+'da bir sorun yok ve bu da alırken lehineydi. Bu robottan %100 verim almak için uygulama kesinlikle gereklidir, sezgiseldir, kullanımı kolaydır ve iletişimi kolaylaştırır. Bir çalışma programı belirlemekten, temizliğe başlamak için evden ne zaman ayrıldığımızı tespit etmeye, favori planlar oluşturmaya ve çalışırken robotun tam olarak nereye gittiğini kontrol etmeye kadar. Açık alana sahip evler için, sanal duvarların ve geniş alanları bölme işlevi harika çalışıyor

? *** ***: Roomba robotumuzdan çok memnunuz: eski parke zeminli küçük bir apartman dairesinde yaşıyoruz, uzun saçlı iki kadınız, uzun tüylü bir kedimiz var ve iRobot günlük hayatımızı kolaylaştırdı. Roomba robotu evinizde görünüm olarak bile rahatsız edici olmayan güzel bir nesnedir. Uygulama "kullanıcı dostudur", iyi tasarlanmış ve kullanımı kolaydır. Google Asistan veya iOS Kısayolları ile Siri ile sesli komutlar oluşturarak kullanabilirsiniz. iRobot görevini harika bir şekilde yerine getiriyor. Dairemiz küçük ve birçok köşe, saklama kutuları veya yatağın altındaki kutularla dolu ve kullanmadan önce ulaşılması zor görünen bazı yerler hakkında şüphelerimiz vardı. Ancak kenar ve köşelerdeki tozları toplayan küçük fırçası sayesinde kirler iyi emiliyor. Robot, ihtiyaç duyduğu yerde ve nasıl en yüksek verimlilikte olması gerektiğini hızla öğreniyor. Kısacası herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Şimdiye kadar karşılaştığım en iyi robot elektrikli süpürge. 3 kedim, bir köpeğim ve 2 kuşum var, bu yüzden etrafta uçuşan bir sürü evcil hayvan tüyü olduğunu söylememe gerek yok. Elektrikli süpürge, zeminimdeki diğer kir ve döküntülerin yanı sıra neredeyse tüm evcil hayvan tüylerini temizlemede harika bir iş çıkarıyor. Almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: S9'umuz sayesinde gerçekten hafta sonlarını iple çekiyorum! S9'umuz, 280 metrekarelik tek katlı evimizin tamamını her gün süpürüyor! Yerler çok temiz! Tüm odaların nasıl adlandırılacağını ve işaretlenmesi gereken sınır dışı noktaların nerede olduğunu anlamamız biraz zaman aldı ancak artık bir oda temizleme programına sahibiz, tam otomatik çalışıyor ve aylardır temizlikle uğraşmadık.

? *** ***: Günde bir kez süpürüyorum çünkü temiz olmayı seviyorum ve benim de bir köpeğim var! Şimdi işten eve geldiğimde her zaman çok temiz oluyor ve bu takdire şayan.Tüm küçük köşelerin iyi bir şekilde süpürülmesini sağlayan şekil ve fırçası var. Uygulama ile en başından itibaren kullanımı çok kolay ve anlaşılır. Robot elektrikli süpürgenin içindekileri otomatik olarak boşaltmak çok pratik ve rahat. Artık ben dinleniyorum o çalışıyor.

? *** ***: Roomba s9+ oldukça kolay bir kuruluma sahiptir. Uygulamadaki adımları izlediğinizde basitçe hazırlayabilirsiniz. Çalıştırmaya başlayınca muhteşem bir emiş gücü olduğunu fark ettim, tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Mobilyaların altına sığar, köpek yatağının nerede olduğunu hatırlar! Koltuk altındaki alanı alabilsin diye almıştım. İyi ki almışım herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Haritalama çalışmalarımız tamamlandıktan sonra hiçbir şeyi kaçırmadı. Halı kaplı zeminlerimizde ve parke zeminlerimizde iyi performans gösterdi. Emiş gücü ve uygulama bağlantısı yerin, teşekkür ederim.

? *** ***: Bu vakumla ilgili en sevdiğim iki şey, mobilyaların altına girmesi ve kendi kendini boşaltması. Odanın karşısından mobilyaların altında görebildiğim ancak ciddi bir jimnastik yapmadan veya mobilya parçalarını hareket ettirmeden ulaşamadığım toz ve tüyleri alıyor. Olumsuz yorumlar yüzünden neredeyse bir iRobot almıyordum. Lütfen, lütfen sahip olma fırsatını kaçırmayın. Gerçekten hayat değiştiriyor.

? *** ***: Bu şey sürekli olarak "Fırçaları Temizle" hatasıyla duruyor. Küçük bir saç parçası bile bunun olmasına neden olabilir. Genellikle bu hatayı verir ve kesinlikle fırçaları engelleyen hiçbir şey yoktur, sadece durmaya karar verir ve sıfır nedenden dolayı durur. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

? *** ***: . Bu "akıllı" ev süpürgesi pek akıllı değil. Evimde %100 fayans ve çoğu aynı renk. Bu şey, bir düşüş gördüğünü düşündüğü yerde sürekli olarak "takılıp kalıyor". Sadece evimin herhangi bir yerinde kafa karıştıracak gölge, renk değişimi vb. olmayan alanlarda takılıyor.

? *** ***: Robota tam anlamıyla emeklemeyi yeni öğrenmiş ve her şeyin içine girecek bir bebek gibi davranmalısınız. Onu tamamen yerden yüksekte buldum çünkü bir şekilde karımın elbiselerinden birinin kemerine takıldı ve aslında kendini yerden kaldırdı. Sürekli sıkışıyor, kayboluyor veya bir duvardan üsse geri dönmeye çalışıyor ve ardından pili bitiyor.

? *** ***: Bu ürün bir şaka ve 0 yıldızı hak ediyor! Bu robota sahip olduğumuz 6 kısa ayda birden fazla sorun yaşadık. Temizliğinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.

İçeriğimizin bu bölümünde iRobot Roomba S9 Plus ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Roomba S9+ kaç Pa?

iRobot Roomba S9 Plus, 3300 mAh gücündeki bataryası ile 600 serisine oranla 40 kat daha güçlü bir emiş performansı sunarak toz, kir ve tüyleri ortadan kaldırır.

Roomba S9+ özellikleri nedir?

Roomba S9 Plus 32 x 31 cm boyuta ve 9.2 cm yüksekliğe sahiptir. iRobot Home uygulaması üzerinden kullanılabilir. iAdapt 3.0 navigasyon teknolojisiyle evinizin detaylı bir haritasını çıkarır. Clean Base sayesinde elinizi haftalarca toz ve kirden uzak tutmanızı sağlayan bu cihaz, aynı zamanda robot içinde yer alan 600 ml'lik geniş toz haznesiyle ev işlerindeki en iyi dostunuz olur.

Roomba S9 Plus nasıl kullanılır?

Roomba S9 Plus, iRobot Home uygulaması üzerinden kolayca kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Türkçe uygulama desteği sunan bu uygulama üzerinden robot süpürgenizin konumunu öğrenme, temizlik başlatma ve programlama, bölgesel temizlik alanı seçimi gibi fonksiyonları da kullanabilirsiniz.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.