Roborock S5 Max Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Roborock S5 Max ile ilgili kullanıcı yorumları, kutu içeriği, performans ve haritalama bilgisi gibi birçok özelliğe bu içerikten ulaşabilirsiniz
Roborock S5 Max Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Her yeni günde evinizin tertemiz ve ışıl ışıl olmasını istediğinizi biliyoruz. Bu nedenle bu içerikte size tam da bu konuda yardımcı olacak Roborock S5 Max robot süpürgeyi inceledik. S5 Max’ın üstün ve modern tasarımı, özellikleri ve performansıyla ilgili tüm bilgilere bu içerikten kolayca ulaşabilirsiniz. Temiz bir eve merhaba demek için bu içeriği okumanız yeterli.

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Özellikleri

Ağırlık3.5 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü2000 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.6 cm
Çalışma Süresi180 dakika
Çalışma Modu4
Ses Seviyesi69 dB
Şarj Süresi360 dk
Toz Kapasitesi460 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Roborock S5 Max
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock S5 Max İnceleme

Halı algılayıcı özelliği sayesinde yerleri kolayca paspaslayarak sizleri uğraştırmayan Roborock S5 Max, aynı zamanda etkileyici tasarımıyla de beğenileri toplayan ve sık sık tercih edilen robot süpürgelerden biridir. Sesli komut teknolojisiyle de çalışan S5 Max, Google ve Alexa'yla da uyumlu bir şekilde hareket ederek komutlarınızı algılayabilir.

İşte, evinizi ışıl ışıl yapacak Roborock S5 Max akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

S5 Max Vacuum Cleaner Tasarım

Roborock S5 Max robot süpürge yuvarlak şekilde tasarlanmış modern ve şık bir görüntüye sahiptir. 3.5 kg ağırlığındaki bu süpürge siyah ve beyaz renklerde üretilmektedir. 35 x 35 cm boyutlarındaki Roborock S5 Max Vacuum Cleaner, aynı zamanda kompakt yapısıyla da fonksiyonel bir form kazanmayı başarmıştır.

S5 Max Vacuum Cleaner Tasarım

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.6 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık3.5 kg
RenkSiyah, Beyaz

Çok seviyeli haritalama sistemiyle üretilmiş olan Roborock S5 Max, evin her bir seviyesini tamamen tanıyıp anlamak için LİDAR taramasından destek alır. Evinizin haritalamasını ustaca yapmasını sağlayan tasarımı sayesinde sizi tekrar uğraştırmadan kendisini en verimli noktadan işi tamamlamaya odaklar. Kenar bölgelerindeki boşluk algılayıcı sensörü sayesinde kendi güvenliğini de korumayı başarır.

Roborock S5 Max Filtre ve Toz Kapasitesi

Üstün tasarım teknolojisine sahip olan Roborock S5 Max robot süpürge, içinde yer alan 1500 rpm'de dönen fanı sayesinde hava akışını yönlendiren bir yapıya sahiptir. 2000 Pa emiş gücü bulunan bu süpürge AA formundaki pilleri dahi kaldırabilecek bir güce sahiptir. Toz kutusunun doluluğunun performansını etkilemesine engel olur.

Roborock S5 Max Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi460 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

460 ml toz haznesi bulunan bu robot süpürge, 290 ml'lik su deposuyla hem süpürme hem de paspaslama işlemlerini pratik bir şekilde yapabilmektedir. Roborock S5 Max, su deposu ile birlikte kullanıldığında evinizdeki tüm zeminleri (parke, mermer, seramik vb.) silebilir. Su depolama tankı, robot süpürgenin bir süpürge motoru ile birleştirildiğinde, zeminlerdeki toz ve kirleri emerek temizliği tamamlar. Bu özellik, evinizdeki tüm zeminleri tek seferde temizleyebilmenizi sağlar ve sizin için zahmetsiz bir temizlik deneyimi sunar. Bununla birlikte haznesi dolduğunda diğer makineler gibi biriktirdiği fazlalıkları dökmez, fan desteği ile güçlü bir şekilde süpürmeye devam eder.

Roborock S5 Max Performans ve Haritalama

Roborock S5 Max, evinizi otomatik olarak temizleyen, yüksek çözünürlüklü bir kamera ile donatılmış, su deposu ile birlikte kullanıldığında zeminleri silebilen ve cihazınızdan kontrol edilebilen bir robot süpürgedir. Bu robot süpürge, evinizdeki tüm zeminleri 2000 Pa emiş gücü ve 180 dakikalık çalışma süresi ile tek seferde temizleyebilir.

neoldus5max3.webp

Roborock S5 Max Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2000 Pa
Max Çalışma Süresi180 dakika
Haritalama YöntemiLidar, Slam
HaritalamaVar
Sensör Sayısı39

LIDAR taraması ve SLAM yöntemlerini kullanarak evinizi harita üzerinde tarayan ve ayrıntılı bir haritasını çıkaran S5 Max, bu özellik sayesinde evinizdeki tüm alanları tarar ve en efektif yolu takip ederek temizlik yapar. Yüksek çözünürlüklü bir kamera özelliği sayesinde robot süpürge, evinizdeki tüm alanları tarar ve evinizdeki tüm bölümleri harita üzerinde görüntüler. Bu, robot süpürgenin nerede olduğunu ve hangi bölümleri temizlediğini takip etmenizi kolaylaştırır. Bununla birlikte çok seviyeli haritalama sisteminin desteğiyle, evinizin farklı katlarının da haritasını çıkararak temizliği ayrıntılı ve verimli bir şekilde yapar. Her kat için özelleştirebileceğiniz görünmez duvar, paspaslanmayan bölgeler ile temizliğinizin yönü, sizin istediğiniz doğrultuda olur.

S5 Max Batarya ve Çalışma Süresi

Tek bir şarjla 180 dakika boyunca temizlik yapabilen Roborock S5 Max, şarjı azaldığında otomatik olarak şarj istasyonuna giderek kendini şarj edebilir. 5.200 mAh pil gücüne sahip bu robot süpürge, mop özelliğiyle de bir evde temizlik için gereken her şeyi yapabildiğini kanıtlamayı başarır.

S5 Max Batarya ve Çalışma Süresi

Roborock S5 Max Batarya Özellikleri

Şarj Süresi360 dakika
Çalışma Süresi180 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5200 mAh

Uygulamasından kolayca yönetebileceğiniz Roborock S5 Max, şarjı azaldığı zaman kendi kendini şarj etmek için şarj alanına gider. Sizi yormayan bu makinenin şarj ve konum bilgisine de uygulama üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

S5 Max Kutu İçeriği

S5 Max Kutu İçeriği

Roborock S5 Max; çoklu haritalama, boşluk algılayıcı sensör gibi hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellikle donatılmış bir teknoloji ürünüdür. Kutu içeriğinde 1 adet robot süpürge, 1 adet şarj ünitesi, 1 adet güç kablosu, 1 adet elektrikli su deposu, 1 adet paspas bezi, 1 adet paspas bezi yuvası yer almaktadır. Bunlara ek olarak cihazınızı güvenle kullanmanıza yardımcı olacak kullanım kılavuzu da kutu içerisinde bulunur.

Amazon
Fiyatını Gör
S5 Max
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock S5 Max Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum öncelikle bir kadının, annenin kendine yapabileceği en büyük iyilik. 7 yaşında kızım ve 6 aylık bebeğim var bebekten dolayı her zaman düzenli süpürge açamıyordum. Evde çocuk olunca toz, kırıntı kaçınılmaz. Her gün düzenli süpürüyor olmasına rağmen ve bazen iki kez süpürtüyorum o kadar tozu tüyü nereden buluyor anlayamıyorum. Ben haftada bir normal süpürgeyi açıyorum robotun ulaşamadığı yerleri süpürmek için herkesin evi farklıdır benim evimde ulaşamadığı çok alan var Kesinlikle hiçbir yere takılmıyor

👤 *** ***: Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden birisi diyebilirim. Harika ötesi müthiş bir buluş, o kadar iyi ki anlatılmaz yaşanır. Kurulumu çok kolay ,çok araştırdım çok yorum okudum bir tane kötü yorumu yok. Dublex evim var, merdiven sıkıntı olur mu diye düşündüm ama asla olmadı. Silmesi konusunda birkaç eleştiri okudum ama her yeri mükemmel siliyor. Evde dokunmadık köşe, yer kalmıyor. Benim eşyalarımın altları yüksek olduğu için her yere girdi, işi bitince istasyonuna kendisi geri dönüyor. Sadece koridordaki halılarım kilim gibi onlara takıldı, sorun değil benim için topladım işi bitince geri seriyorum. Çok sevdim, alın aldırın.

👤 *** ***: Açıkçası uzun zamandır iki oğlum da almam için ısrarda bulunuyorlardı ben de ne gereği var diyordum fakat inanılmaz büyük bir rahatlık. Eşyalar uygun olduğu için de sandalyeleri bile kaldırmadan altlarına girerek defalarca temizliyor. Temiz zannettiğim evimi robot geldikten sonra iki gün üst üste temizlettim. Birincide deposu temizlik bitmeden doldu, gözlerime inanamadım. 2 gün süpürülmüş evi yeniden temizlettim, yeniden depoda inanılmaz toz ve kıl vardı. Bir geçtiği yerden bir daha geçerek gerçekten çok güzel bir temizlik yapıyor, siz evde yokken telefonla temizlik işlemini başlattığınızda geldiğinizde evinizi tertemiz buluyorsunuz. Halıların üstüne çıkmakta açıkçası zorlanmıyor, bir bir buçuk santime kadar çok rahat çıkabiliyor. Püsküller sorun olmadı, gerçekten uzun püsküllü bir halım var kesinlikle sorun olmadı. kendini çok güzel yönlendiriyor ve ne olursa olsun ince halının kenarı kalkıp kıvrıldığında bile bir şekilde başarıp üstüne çıkabiliyor.

👤 *** ***: 3 aydır bizimle ve şu ana kadar sadece süpürme özelliğini kullanıyoruz. evin çoğunluğu halı olduğundan mop özelliği işimize yaramadı. Haftada minimum 4 gün çalıştırıyoruz ve evdeki toz miktarında ciddi azalma var.

👤 *** ***: Daha ucuz bir modeli alıp, benzer performansı alabilir miyim diye çok araştırdım, bulamadım. 2 arkadaşımın tecrübesine güvenerek aldım, benden sonra başka 3 arkadaşım daha benim tecrübeme güvenerek aldı. Bizim ev tek katlı olmasına rağmen çok katlı ev modunda kullanıyorum. 2. kat olarak banyoyu tanıtıyorum. Makineyi banyoya koyup, banyo haritasını seçip çalıştırıyorum. İnternette bir sürü videosu var. İzlemenizi tavsiye ederim. İlk fırsatta anneme de almak istiyoruz. Gerçekten algoritmasına hayran kaldım. Harika bir ürün.

👤 *** ***: Uzun araştırmalarım sonucu ürünü aldık ve bugün kullanımda 3. günümüz. Evim dublex olduğu için s5 max modeli tercih ettim. Alt ve üst katı ve alt katın banyosunu ayrı ayrı haritalandırdım. Oldukça rahat haritalandırma yaptı. Tabi ortalıkta duran eşyalarımızı topladık daha sonraki temizlemelerde de aynı eşyaları hemen toplayıp çalıştırıyoruz. Şu ana kadar oldukça memnunum.

👤 *** ***: Robotu hamilelik döneminde aldım, elektrikli süpürgem çok büyük sürekli onu çıkaramıyordum, bununla birlikte günde 2-3 kez gerektikçe çalıştırıyorum resmen elim ayağım oldu. Tüm evin haritasını oluşturdu, oturduğum yerden git mutfağı temizle diyorum, gidiyor süpürüp yerine geliyor. Nasıl temizlediğini haznesinden anlayabilirsiniz, sanki evde hiç temizlik yapılmamış hissi veriyor. Evimde başköşeye koydum. benim durumumdaki insanlar için kurtarıcı bir ürün.

👤 *** ***: Az laf çok iş... Bu robot kardeşin olayı bu. Resmen çalıştırın da evi yalayıp yutayım diye gözünüzün içine bakıyor. Geldiğinden beri toz nedir unuttuk. Keşke kader bizi çok daha önce karşılaştırsaydı.. evi haritalaması ise kusursuz, evi şuan bizden daha iyi biliyor. sayesinde ev de bir odanın daha olduğunu fark ettik.

👤 *** ***: Ürünü yorumları da değerlendirerek aldım. Haritalaması çok başarılı. Süpürme ve silme fonksiyonlarını gayet güzel yerine getiriyor. . Uygulama güzel. Bütün ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlanmış. Tüm ev, oda oda, belirli alan her türlü planlana yapabiliyorsunuz. Evde mutlaka olması gereken bir alet. Ev dışında her yerden erişim imkanı olması da harika bir özellik. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden temizliğe başlatabilir, temizliğin hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz..

👤 *** ***: Bu modeli kullanan tanıdıklarım olduğu için hiç şüphe etmeden aldım ama iyi ki almışım. Uygulamasını indirip haritalama yaptırmadım ama biraz şarj olduktan sonra çalıştırdım 15 dk gibi kısa bir sürede bile harika sonuçlar çıkardı. Parası biraz düşündürebilir ama şüphe etmeden alabilirsiniz

👤 *** ***: Silme fonksiyonu zayıf, süpürme için yeterli..

👤 *** ***: Evdeki halıların üstüne çıkamadı ve dönen ufak süpürge aparatı sürekli halının arasına girdi. Halının püsküllerine dolandı, evinizde şagy türü halınız varsa asla almayın, bugün iade işlemlerini başlattım..

👤 *** ***: Sadece odanın bir bölümünü dolaştı sonra şarj yuvasına döndü. Neden anlayamadım, şarjı yetmiyor memnun kalmadım.

👤 *** ***: En ince halılara sahip olmama rağmen, mop ile birlikte hep halılara takılıyor ve halıların uç kısımları su haznesinin arasına sıkışıyor. Genel anlamda iyi ama uzaktan temizlik için pek bağımsız değil. Kendini kurtaramıyor sıkıştığı yerlerden

👤 *** ***: 20. Gününde şarj istasyonuna çıkmamaya başladı. Haritayı sıfırladım, fabrika ayarlarına döndürdüm, istasyonun yerini değiştirdim ama nafile. Bu arada paspas özelliği halılar kaldırılmadan işe yaramıyor, halılar da ıslanıyor.

👤 *** ***: Ürün aldığım ilk hafta süper performans gösterdi ama maalesef 10 gün sürdü üstelik günlük tozunu boşaltıp filtre kısmını temizlemiştim 10 günden sonra %70 süpürüp %30luk kısmı sağdan alıp sola atıyor evde çocuk yoksa belki alınabilir ama çocuklu evde tavsiye etmem. Kurulumu bayağı uğraştırıcı.

👤 *** ***: Temizleme kısmı iyi fakat Bir süre sonra mop bozuldu. Mop yapmıyor. Tavsiye etmem.

👤 *** ***: Ürünü annem için aldım. 2,5 saatte şarj olması gereken ürün 5 saattir şarjda hala %40 şarj olmuyor!

Bu bölümde robot süpürge kategorisinin yıldızlarından biri olan Roborock S5 Max hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Roborock S5 Max hakkında sıkça sorulan sorular.

Roborock S5 Max halıları silme yapıyor mu?

Roborock S5 Max 290 ml su haznesine sahip olan bir robot süpürge modelidir. Parke, fayans, mermer gibi sert zeminleri silebilen bu makinenin halı silmek gibi bir özelliği bulunmamaktadır.

Roborock S5 Max hangi uygulama ile kullanılır?

Roborock S5 Max, Roborock ve Mi uygulamaları ile entegre edilerek akıllı cihazlarınız üzerinden kullanabileceğiniz bir robot süpürgedir. Uygulamada üyeliğinizi aktifleştirdikten sonra pratik bir şekilde cihazınızı ekleyerek süpürgenizi aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Roborock S5 Max kaç metrekare temizliyor?

5200 mAh'lik batarya kapasitesi olan Roborock S5 Max, pilinden aldığı güçle 65 metrekare olan bir alanı 3 kez ya da daha fazla, 200 metrekarelik bir alanı ise tek seferde temizleyebilecek bir özelliğe sahiptir.

Roborock S5 Max çekim gücü kaç?

Roborock S5 Max, 2000 Pa değerinde bir çekim gücü performansına sahiptir. Halı ve sert zeminlerdeki kir ve tozların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.

Roborock S5 Max ömrü ne kadardır?

Roborock S5 Max, 5200 mAh gücündeki bataryası sayesinde 180 dakikalık çalışma süresi ile evinizin temizlenmesine yardımcı olur. Gücünü bataryasından alan bu robot süpürge, uzun süreli pil ömrü sunar.

Roborock S5 Max kurulumu nasıl?

Roborock S5 Max robot süpürge paketini açtıktan sonra ana fırça ve yan fıçaları makineye takabilirsiniz. Mop bezini de makineye taktıktan sonra süpürgenizi şarj adaptörüne bağlayabilirsiniz. App Store veya Google Play üzerinde "Roborock" uygulamasını indirerek mail üzerinden uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Ana sayfada çıkan modeller arasından X5 Max'ı seçerek Wifi şifresi ile giriş yapabilirsiniz. Uygulamayı aktifleştirdikten sonra robot süpürgenizi kullanabilirsiniz.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum