Irina Shayk Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Şey

Irina Shayk; güzelliği, lüks yaşamı ve cesur pozlarıyla magazin dünyasının en gözde isimleri arasında yer almaktadır. Rusya asıllı ünlü bikini ve iç çamaşırı modeli Irina Shayk hakkında neler biliyorsunuz?
Irina Shayk Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Şey

Irina Shayk Hakkında 15 İlginç Bilgi

Irina Shayk, olarak bilinen Rus asıllı güzel Ирина Валерьевна Шайхлисламова, dünyanın en ünlü modelleri arasında yer almaktadır. Kusursuz fiziği ve cesur pozlarıyla hemen herkesin dikkatini çekmeyi başarmış Irina Shayk, bikini ve iç çamaşırı modelliğinin kraliçesi olarak bilinmektedir. Güzelliğiyle görenleri hayrete düşüren Irina Shayk hakkında bilinmeyenleri listeledik. Rus model hakkında duyacaklarınıza çok şaşıracaksınız!


1. Irina Shayk, 6 Ocak 1986 tarihinde Rusya’nın Yemanzhelisk şehrinde dünyaya gelmiştir.

Irina Shayk


2. Irına Shayk’ın gerçek ismi Irina Valeryevna Shaykhlislamova’dır. Ünlü modelin ismi Rusça’da "Ирина Валерьевна Шайхлисламова" olarak geçmektedir.

Irina Shayk


3. Irina Shayk'ın Tatiana adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Ünlü model iki çocuğun en küçüğüdür.

Irina Shayk


4. Irina Shayk’ın babası kömür madencisi, annesi bir Rus anaokulunda müzik öğretmenidir.

Irina Shayk


5. Irina Shayk, altı yaşında piyano çalmaya başlamıştır. Müzik üzerine yoğunlaşan güzel model, 9 yaşında girdiği müzik okulunda 7 yıl boyunca eğitim almıştır.

Irina Shayk


6. Irina Shayk 14 yaşına geldiğinde, babasını solunum yolları hastalığına bağlı olarak kaybetmiştir. Oldukça büyük maddi sıkıntılar çeken aile, Shayk’ın iki işte çalışmasıyla geçimini sağlamıştır.

Irina Shayk


7. Irina Shayk, pazarlama eğitimini sıkıcı bulması üzerine güzellik okula kaydolarak şöhret basamaklarına tırmanmıştır.

Irina Shayk


8. Irina Shayk, iç çamaşırı üreticisi Intimissinimi’nin ana modelidir. Ünlü model Intimissimi firmasının ana modeli olan Brezilyalı Ana Beatriz Barros’un yerine geçmiştir.

Irina Shayk


9. Irina Shayk, bikini ve iç çamaşırı modelliği yapmaktadır. Ünlü model verdiği röportajlarda Playboy için asla çalışmayacağını dile getirmiştir.

Irina Shayk


10. Irina Shayk, kusursuz vücut ölçülerini düzenli çalışma ve egzersizlere vermektedir.  Ünlü model fiziği için “ Haftada beş kez egzersiz yapıyorum ancak asla diyet yapmıyorum” açıklamalarında bulunmuştur.

Irina Shayk


11. Irina Shayk modellik kariyeri boyunca 20'nin üzerinde firma ile modellik anlaşması yapmıştır. Son derece seçici davranan ünlü model, Armani, Guess, Intimissimi ve Victoria’s Secret firmalarıyla yüksek fiyata anlaşma imzalamıştır.

Irina Shayk


12. Irina Shayk, Kanye West’in 2010 yılında çıkan “Power” klibinde rol almıştır.

Irina Shayk


13. Irina Shayk, Rusya’daki Pomogi (Bana Yardım Et) yardım kuruluşunun resmi yöneticisidir.

Irina Shayk


14. Irina Shayk, 2010 yılında yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 2015 yılında aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamıştır.

Irina Shayk


15. Irina Shayk’ın Caesare adlı Labrodor cinsi köpeği, “Marley ve Ben” filminde başrol oynamıştır.

Irina Shayk

Önerilen İçerik; Carmen Electra Hakkında İlginç Gerçekler

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum